Mõnusalt suvine magustoit, mida saab valmistada igal aastaajal. Kerge valmistada ja vähe koostisaineid. Sobib suurepäraselt ka peolauale.
KOOSTISAINED
400 g kookospiima (1 purk)
40-45 g tšiiaseemneid (chia seemneid)
3 sl mett (vedelat)
1-1,5 sl laimimahla
250 ml mangopüreed
VALMISTUSJUHEND
1. Sega kookospiima hulka tšiiaseemned (chia seemned), mesi ja laimimahl.
2. Jaga segu magustoidukaussidesse nii, et täidetud oleks veidi üle poole magustoidukausist.
3. Pane 2-3 tunniks külmkappi, et seemned saaksid paisuda ja segu tarretuda.
4. Enne serveerimist tõsta magustoidukaussidesse mangopüreed.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.