Päeva manifestatsioon: 13.09.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

See manifestatsioonitehnika keskendub aktiivsele vabastamisele ja ruumi loomisele uutele võimalustele. Selle meetodi abil õpid laskma lahti negatiivsetest mõtetest, mis võivad sind tagasi hoida ja avad end uutele positiivsetele kogemustele.




  1. Hommikune vabastamine: Alusta päeva, varudes aega selleks, et sügavalt sisse ja välja hingata. Kujutle, et iga väljahingamine viib endaga kaasa kõik negatiivsed mõtted, hirmud ja kahtlused. Tunneta, kuidas pinged sinu kehast ja meelest lahkuvad.
  2. Kirjalik vabastamine: Võta paberileht või päevik ja kirjuta üles kõik, millest soovid lahti lasta – olgu need hirmud, piiravad uskumused või emotsionaalsed pinged. Pärast kirjutamist võid lehe purustada, sümboliseerides nende mõtete vabastamist.
  3. Tühjuse loomine: Kui oled negatiivsest lahti lasknud, võta hetk, et tunda sisemist ruumi ja kergust. Ole hetkes ja naudi vaikust ja kergust, mis on tekkinud pärast vabastamist.
  4. Positiivse vastuvõtmine: Kujutle, et sellesse vabastatud ruumi voolab positiivne energia. Ütle endale afirmatsioone, mis kinnitavad sinu valmisolekut uutele kogemustele: “Ma olen valmis vastu võtma kõike head, mida universum mulle pakub” või “Ma avanen võimalustele, mis toovad minu ellu küllust ja rõõmu”.
  5. Lase minna ja usalda: Päeva jooksul, kui märkad, et tulevad negatiivsed mõtted tagasi, tuleta endale meelde vabastamise ja vastuvõtmise protsessi. Lase nendest mõtetest uuesti lahti ja tuleta meelde, et oled avatud uuele ja positiivsele.
  6. Õhtune tänulikkus: Enne magamaminekut mõtle päeva jooksul tekkinud positiivsetele kogemustele ja uutele võimalustele, mis ilmusid. Ole tänulik nende eest ja tunnista endale, et vabastamine loob ruumi küllusele.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Unenäo seletus


Armastuse karma + armastuse- ja seksihoroskoop


Karma analüüs + saatuse analüüs


Taro kaardid: Angel Tarot (koos raamatuga)


Käevõru: oonüks, tiigrisilm ja ahhaat (16-18 cm)


Taldrikud (26 cm) (4 tk)


Taro kaardid: Spirit Animal (koos raamatuga)


Pendel: metall


Konna kujuke: opaliit


Kaelakee: skorpion


Vaagnad (2 tk)


Taro kaardid: Surrealist Tarot (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused