Kuidas hoida kinni erinevatest tähemärkidest naist?

Suhetes erinevate tähemärkide esindajatega on oluline mõista nende individuaalseid vajadusi ja omadusi. Igale tähemärgile on iseloomulikud teatud käitumismustrid ja emotsionaalsed vajadused, mis määravad, kuidas nad suhtesse panustavad ja mida ootavad vastutasuks.

Jäärast naise kinnihoidmine ei ole lihtne, sellega saab hakkama vaid tugev mees. Jäärast naine ei talu nõrku ja saamatuid mehi, talle meeldib oht ja võistlus, ta tahab ka kodus võistelda, kord on üks peal ja siis teine. Ta vajab, et ka tema pärast võideldakse ja vaeva nähakse. Seda naist ei tohi kööki ja voodi külge aheldada, ta peab saama juhtida ja tegutseda, ta tahab tähelepanu ja imetlust. Ta on ise heas vormis ja nõuab ka kaaslaselt seda. Ta ei talu kui teda petetakse või talle valetatakse, aga ta ise võib üle aisa küll lüüa, kui kodus tähelepanu, ainelisi väärtusi ja imetlust piisavalt ei ole. Hea ja jõuline seks on samuti üks oluline asi, mis Jäärast naist kodu küljes kinni aitab hoida.




Praktilise meelega Sõnn vajab kindlustunnet nii majanduslikus mõttes kui ka armuelus. Sõnnist naine võib andeks anda väikesed eksimused, aga tõelist truudusetust ta ei andesta. Majanduslikus mõttes võib see naine kodu kindlustamiseks ka ise õla alla panna ja toetab alati oma meest, kui ta teda usaldab ja ta vajadused on rahuldatud. Sõnnist naine on tugeva omanikutundega, seda peaks tema mees arvestama, selles osas ta mingeid järeleandmisi ei tee. Kui kindlustunne, mugav kodu ja teatud elustandard on olemas, siis Sõnn kuskile ei kipu. Ta vajab kindlustunnet ja tingimusteta armastust, vajab hellusi ja füüsilist kontakti, teda ei tohi kõrvale jätta ega ignoreerida. Ta vajab enda kõrvale truud ja mehelikku meest. Sõnnist naised teevad panuse alati ametlikule abielule.




Kaksikutest naisele peab jääma mänguruumi, ta vajab suhtlemist ka väljaspool kodu, peab saama flirtida ja mitmekesiselt suhelda. Ta pilk võib hakata vilama, kui kodune elu on liiga igav. Ta peab saama ringi tuuseldada ja palju liikuda, klatšida sõbrannadega ja saladusi välja nuhkida. Kaksikutest naist on raske kinni hoida ja kodu külge aheldada, aga kui ta piisavalt saab väljaspool kodu ringi liikuda ja suhelda, kui kaaslane tema huvi suudab alal hoida, siis ei lähe ta kuskile ja on õnnelik ka abielus olles. Siiski pole miski tema puhul kindel, sest mängida talle meeldib ja ta mängib meelsasti ka tunnetega.




Vähist naine tahab hoolitseda ja vajab hoolivat kaaslast, kes hindaks pereväärtusi ja kindlustaks kodu. Ta on vahel liiga murelik ja vahel tujukas, siis vajab ta kaaslase tuge. Tal on suurepärane mälu ja ta ei unusta, kui kaaslane teda on solvanud või petnud. Seda peaks vältima, pere peaks olema tema kaaslasel alati esikohal ja alles siis töö. Vähist naisel on ka äritaipu, seda võiks kaaslane ära kasutada. Vähist naine ise on pigem kodune. Kui kaaslane ei arvesta Vähi emotsionaalse tundlikkusega, on Vähist naine haavatav ja armukade, ta hoiab kinni igast asjast, mis talle turvalisust tekitab. Et teda kinni hoida, peab kaaslane seda tagama.




Lõvist naine on õnnetu, kui ta on vaene ega saa särada. Lõvist naise kinnihoidmiseks on vaja raha ja ainelisi väärtusi, ta vajab kalleid ehteid ja ilusaid riideid, kvaliteetset kosmeetikat, ta tahab särada ja tähelepanu. Et teda kinni hoida, peab talle seda kõike tagama. Lõvi naine hindab ka ausameelsust, aga laseb end siiski petta asjadest, mis tema meeli erutavad. Lõvi naist ei saa suruda kitsastesse raamidesse ja käsu järgi tegutsema, ta tahab ise otsustada ja juhtida elu, see võimalus peab talle jääma. Tal peab olema tunne, et tema on kodus kuninganna. Lõvi naine vajab teatud standardit, muidu on ta õnnetu või leiab parema partii. Tõtt öelda ei kipu ta just kergesti partnerit vahetama, sest ei armasta ebamugavusi, mis see kaasa toob.




Neitsi jaoks on väga oluline usaldus. Et teda kinni hoida, peab tema kriitika ja nõudlikkusega leppima. Pisiasjades on ta väga klammerduv, suurt plaani eriti ei näe, vahel on tal nagu silmaklapid peas. Neitsi naine on perfektsionist ja sellega peab kaaslane leppima, ta peab naise kindlustunnet tõstma, sest see naine on ka enda suhtes kriitiline. Ta enesehinnang võib olla madal. Et teda kinni hoida, ei tohiks paariline tema enesehinnangut kõigutada. Truudus, puhtus ja korralik käitumine on väga olulised tema hoidmiseks, vähemalt väliselt peaks kõik olema korras.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas sobime kokku?


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Tekk (130 x 150 cm)


Küünlaalused (2 tk)


Taro kaardid: Goddess Love Oracle (koos raamatuga)


Padjakate 40 x 80 cm (2 tk)


Käevõru: turmaliin


Chevrolet Impala


Seinapilt lõuendil: vee tilkumine


Kauss (15 cm)


Konna kujuke: rüoliit



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused