Päeva manifestatsioon: 14.09.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

Tänulikkuse süvendamine on manifestatsioonitehnika, mis keskendub positiivse energia ja külluse ligimeelitamisele läbi teadliku tänulikkuse praktiseerimise. Selle meetodi abil tõstad oma vibratsiooni, tuues rohkem rõõmu ja rahulolu igapäevaellu.




  1. Vali 3 tänulikkust: Hommikul pärast ärkamist mõtle kolmele konkreetsele asjale, mille eest sa oled täna tänulik. Need võivad olla nii suured kui ka väikesed – näiteks tervis, päikseline ilm või toetavad suhted. Oluline on, et need asjad tekitaksid sinus sooja ja rahulolu tunnet.
  2. Seosta tänulikkus päeva eesmärkidega: Pärast tänulikkuse hetkede valimist mõtle, kuidas need saavad sind toetada sinu päevastes eesmärkides. Näiteks, kui oled tänulik oma tervise eest, keskendu sellele, kuidas see võimaldab sul oma ülesandeid energiliselt ja tulemuslikult täita.
  3. Tänulikkuse afirmatsioonid: Väljenda oma tänulikkust läbi positiivsete afirmatsioonide. Ütle endale valjusti või vaikselt: Olen tänulik, et mul on täna võimalus olla edukas ja rõõmus” või “Olen tänulik iga uue võimaluse eest, mis minu teele tuleb”. Korda neid päeva jooksul, et hoida positiivset fookust.
  4. Tunne tänulikkust: Kogu päeva jooksul, kui teed midagi olulist või ootamatut, võta paar sekundit, et tunnete tasandil tänulikkust praktiseerida. Näiteks, kui saad tööülesande edukalt lõpetatud, peatu hetkeks ja tunne tänulikkust oma võimete eest. Kui kohtad raskusi, keskendu sellele, mille eest oled olukorras tänulik – olgu see uus õppetund või võimalus kasvada.
  5. Õhtune tänulikkus: Enne magamaminekut mõtle tagasi oma päevale ja leia veel kolm asja, mille eest oled tänulik. Kirjuta need üles päevikusse või lihtsalt loetle need mõttes. Tunneta rahulolu, mida need hetked sulle tõid ja sulge päev positiivses energias.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (lühem kokkuvõtlikum variant)


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Seinakell


Taro kaardid: The Psychic Tarot Oracle (koos raamatuga)


Skulptuur


Päikesepüüdja: 4 tk


Kristallipuu: roosa kvarts


Padjakate 45 x 45 cm (2 tk)


Ripats: opaliit


Lihvimata kristallid


Käevõru: tiigrisilm



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused