Päeva manifestatsioon: 15.09.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

“Kirja teel tulevikku” on loominguline manifestatsioonitehnika, mis aitab sul tuua oma soovid ja kavatsused ellu, kirjutades kirja iseendale tulevikus. See meetod toetab sinu alateadvust, sidudes sinu eesmärgid emotsionaalse kinnitusena reaalse tegevusega.




  1. Valmista ette paber ja pliiats: Leia rahulik koht ja võta paber ning pliiats. Kuigi võib kasutada ka digitaalset vahendit, on käsitsi kirjutamisel tugevam ühendus sinu alateadvusega.
  2. Kirjuta kiri päisega “Mina tulevikus”: Alusta oma kirjaga nii, nagu sa kirjutaksid endale tulevikus. Kuupäevaks märgi näiteks nädal või kuu võrra ette. Pea meeles, et kirjutad oma tulevasele minale, kelle soovid ja eesmärgid on juba täitunud.
  3. Kirjelda soovitud tulemusi: Kirjuta detailides, millised eesmärgid ja soovid sa oled selleks ajaks saavutanud. Ole konkreetne ja kujutle, et kõik on juba reaalsuseks saanud. Näiteks: “Ma olen nii tänulik, et olen saavutanud oma tööalase eesmärgi ja tunnen end enesekindlana igas olukorras.”
  4. Lisa emotsioonid ja tänulikkus: Keskendu emotsioonidele, mida koged oma saavutusi kirjeldades. Kuidas sa end tunned, kui oled saavutanud selle, mida oled soovinud? Tänulikkus on võimas osa manifestatsioonist. Lisa tänulauseid, näiteks: “Olen südamest tänulik selle üle, et mu tervis on nii hea ja ma tunnen end energilisena iga päev.”
  5. Loe kirja iseendale valjult ette: Kui kiri on valmis, loe see aeglaselt ja keskendunult valjult ette. Taju emotsioone, mida sa koged, kui loed oma tuleviku kohta praegusel hetkel.
  6. Pane kiri kõrvale: Pane kiri kuhugi, kus see jääb mõneks ajaks peitu, näiteks kappi või märkmiku vahele. Sa võid määrata endale meeldetuletuse, et selle kirjaga tulevikus uuesti ühendust võtta ja näha, kuidas manifestatsioonid on ellu viidud.

Korda igakuiselt: Võta seda tehnikat kui igakuist harjutust, kus sa iga kord sead uusi eesmärke ja unistusi, samas tunnistades, kuidas eelmised soovid on täitunud. Sõnade jõud, kui neid pidevalt ja teadlikult kasutad, võib imesid teha.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Seinakaunistus: hobused


Unenäopüüdja


LED küünlad (3 tk)


Taro kaardid: Mystical Medleys (koos raamatuga)


Mälukaart: SanDisk Extreme microSD 128GB A2, 160 MB/s / 90 MB/s, class 10, U3, V30


Tööriistakomplekt: 119-osaline


Taldrikud (22 cm) (4 tk)


Tööriistakomplekt: 215-osaline


Kausid (15 cm) (4 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused