Ilmaennustus: 15.09.2024.a.

ÖÖSEL

12…18 °C

Lääne-Eestis on pilves selgimistega, ida pool vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest ja tugevat sadu, enam on sadusid Lääne- ja Kesk-Eestis. Paiguti on udu. Tuul on nõrk ja muutlik, Lääne-Eesti saartel ja rannikul puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s, puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on 12…18 °C.




PÄEVAL

16…26 °C

Lääne- ja Põhja-Eestis on pilves selgimistega, mujal vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool hoovihma, paiguti püsib udu, pärastlõunal sajuhood harvenevad. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s, Lääne-Eesti saartel ja rannikul põhja- ja kirdetuul puhanguti kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on 20…26 °C, saartel ja Loode-Eestis 16…19 °C.




ILM VEEKOGUDEL

Läänemeri:
Skandinaavia kohal on kõrgrõhuhari, üle Baltimaade Soomeni ulatub madalrõhulohk.

Läänemere põhjaosa: pärast keskööd aeglaselt tuul nõrgeneb, päeval põhja- ja kirdetuul 6-10 m/s, puhanguti kuni 14 m/s. Laine kõrgus 2-3 m. Kohati vihm, homme päeval olulise sajuta. Nähtavus hea, sajus ajuti halb.

Soome laht:
Soome lahe lääneosa: põhjakaare tuul 3-9, puhanguti kuni 13 m/s, päeval põhja- ja kirdetuul 4-10 m/s. Sajab hoovihma, võimalik äike. Nähtavus mõõdukas, sajus ajuti halb, öösel ja hommikul kohati udu.

Soome lahe idaosa: öösel lõunakaare tuul 3-8 m/s, puhanguti kuni 11 m/s, päeval pöördub põhjakaarde 3-8 m/s. Kohati hoovihm. Nähtavus hea või mõõdukas.

Väinameri, Liivi lahe põhjaosa:
Öösel põhjakaare, päeval põhja- ja kirdetuul 3-8 m/s, puhanguti kuni 11 m/s. Sajab hoovihma, võimalik äike. Nähtavus mõõdukas, sajus ajuti halb, öösel ja hommikul kohati udu.

Peipsi järv:
Puhub lõunakaare tuul 3-8 m/s. Laine kõrgus 0,3-0,8 m. Võimalik on hoovihm. Nähtavus hea või mõõdukas. Õhutemperatuur on 16…18 °C.

Allikas: Riigi Ilmateenistus





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Numeroloogilised analüüsid


Millest räägib Sinu nimi?


Taro kaardid: The Illustrated Bestiary Oracle (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: Väike-Taevaskoda


Tassid (3 tk) - Villeroy & Boch


Tass, taldrik ja lusikas


Kausid (15 cm) (4 tk)


Käevõru: lasuriit


Nugade ja kahvlite komplekt (12 tk)


Kaelakee: tiigrisilm (55 cm)


Tassid (6 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused