Päeva manifestatsioon: 16.09.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

“Lase lahti ja tee ruumi” on manifestatsioonitehnika, mis keskendub vaimsele ja emotsionaalsele puhastumisele, et teha ruumi uutele võimalustele. Sageli hoiame kinni vanadest mõtetest, tunnetest või muredest, mis takistavad soovitud tulemuste ilmnemist. Selle meetodi abil õpid vabastama seda, mis sind enam ei teeni ja tegema ruumi uutele positiivsetele asjadele.




  1. Määratle, mille sa soovid lahti lasta: Võta hetk, et mõelda, mis sind praegu koormab. See võib olla negatiivne mõte, halb harjumus, kahtlus või hirm. Mõtle ühe konkreetse asja peale, millest soovid täna lahti lasta. Näiteks: “Lasen lahti oma ärevusest seoses tuleviku pärast” või “Vabastan end eneseületamise vajadusest”.
  2. Sügav hingamine ja vabanemine: Istudes rahulikult, hinga sügavalt sisse ja kujutle, et iga sissehingamisega täidad end rahuga. Väljahingates kujutle, kuidas vabastad selle, mis sind koormab. Iga hingetõmme sümboliseerib lahti laskmist.
  3. Sümboolne tegevus: Kasuta füüsilist tegevust, mis sümboliseerib lahti laskmist. See võib olla näiteks midagi, mille sa kirjutad paberile ja seejärel ära viskad, et seda enam mitte kanda. Tegevus aitab su alateadvusel mõista, et see, mis sind takistas, on nüüd vabastatud.
  4. Loo uus eesmärk: Kui oled lahti lasknud, mõtle sellele, mida sa soovid asemele tuua. Millist uut energiat, võimalust või positiivset kogemust soovid oma ellu luua? Sea selge kavatsus, näiteks: “Teen ruumi rõõmule ja kergusele“ või “Olen avatud uutele võimalustele ja inspiratsioonile”.
  5. Visualiseerimine ja tunnetamine: Sulge silmad ja visualiseeri, kuidas see uus energia voolab sinu ellu. Kujutle, kuidas uus võimalus või soovitud olukord hakkab avalduma. Tunneta, milline on sinu emotsionaalne seisund pärast selle loomist.
  6. Ole avatud: Kogu päeva jooksul püüa olla teadlik, kui ilmnevad uued võimalused või muutused ja vasta neile avatult ja usaldavalt. Ole valmis vastu võtma uusi kogemusi, mis sulle tänu vabanemisele nüüd saadaval on.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (perekond)


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + aasta analüüs numeroloogia järgi


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Kaelakee: ametüst


Seinakaunistus: hirv


Klaasskulptuur: lilled


Seinapilt lõuendil või kapal: puu rannas


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Dekoratsioon: ametüst


Päikesepüüdja: öökull


Seinapilt lõuendil või kapal: vahalill


Buddha kuju: aafrika verekivi



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused