Heksagrammide ennustus ajavahemikuks 16.09.2024. – 22.09.2024.a.

Sellel nädalal võiksid oma tegemistega rohkem tahaplaanile hoida. Liigne esiletrügimine võib kaasa tuua mitmesuguseid arusaamatusi ja probleeme, mida oleks praegu mõttekas vältida. Oma ettevõtmisi siiski vähendama hakata ei tuleks, lihtsalt hoia pigem tahaplaanile ja tegutse varjatumalt. Ettevaatlikum peaksid olema sellega, et sa oma saladusi teistele inimestele välja ei räägiks, sest saadud informatsiooni võidakse sinu vastu ära kasutada. Olenemata sellest, millega sa praegu ka ei tegeleks, on väga oluline see, et hoiaksid kinni sellest suunast, mille oled enda jaoks paika pannud. Kui annad järgi ahvatlustele, võib see kaasa tuua paljusid situatsioone, mida hiljem kahetsema pead. Oluline roll on praegu mängida sinu kindlustundel. Mida kindlamalt ennast tunned, seda paremaks kujunevad ka sinu ettevõtmised. Teiste inimestega suhtlemine eeldab suuremat paindlikkust ja tolerantsust. Pikemaajaliste plaanide tegemiseks ei ole praegu kõige parem aeg. Ole sellel nädalal vaoshoitum ja ettevaatlikum. Püüa enam jälgida ja kontrollida kõike seda, mis sinu ümber toimub.




Pane enda jaoks paika see, millises suunas edaspidi liikuda soovid. See aitab sul igapäevaseid otsuseid paremini teha. See nädal on hea aeg selleks, et keskenduksid rohkem lähedaste inimeste eest hoolitsemisele. Selle nädala heksagramm sümboliseerib nii ühinemist kui ka kokkusaamist, seetõttu on oluline, et oleksid ümbritsetud enam nende inimestega, kellel on sinu elus oluline tähendus. Üksindust tasuks praegu vältida. Mitmesugused ühised ettevõtmised lähedaste inimestega tagavad sulle oluliselt parema enesetunde, mis võimaldab sul edaspidi paremini oma ettevõtmistega hakkama saada. Peaksid hoiduma suurematest kohustustest, pigem püüa see nädal mööda saate rahulikumas tempos. Hea aeg selleks, et pooleliolevad asjad lõpule viia. Sulle võivad avaneda uued võimalused selleks, et leida lahendus paljudele peavalu valmistunud probleemidele, see aga eeldab seda, et oleksid nende probleemidega valmis ka tegelema. Pööra rohkem tähelepanu oma tervisele, sest selles vallas võivad mõningad probleemid ootamatult esile kerkida. Nende probleemidega hakka koheselt tegelema. Puhkamine on väga olulise tähendusega. Hea aeg selleks, et prooviksid oma elus mõningaid uusi lähenemisviise. See aitab probleemidega paremini toime tulla.




Pane sellel nädalal rohkem rõhku inimsuhete arendamisele. Keskendu ka oma pereliikmetele ja kaaslasele. Näita välja suuremat armastust ja lähedust, sest see võimaldaks, eriti armuasjades, jõuda parimate tulemusteni. Võta kuulda seda, mida sinu lähedased inimesed ühest teist asjast arvavad. Jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid. Igapäevased asjaajamised eeldavad sinult suuremat sihikindlust, sest ainult nii on võimalik sul välja jõuda oodatud tulemusteni. Ära jäta ühtegi asja lihtsalt juhuse hooleks, kuna vastasel korral on probleemid kerged tekkima. Usalda rohkem oma sisetunnet, see võimaldaks sul kiiremini oma soovitud tulemusteni jõuda. Hea aeg selleks, et loovate ettevõtmistega rohkem tegeleksid.




Igapäevaste asjaajamiste juures tuleb olla südamega. Mida enam sa selleks suuteline oled, seda paremaid tulemusi suudad saavutada. Jälgi seda, et inimsuhted normaalselt toimiksid, kuna selles vallas võivad mõningad arusaamatused kergesti esile kerkida. Võta rohkem arvesse teiste inimeste mõtteid ja ideid. Hea aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi mõnevõrra täiendaksid, kuna see võimaldaks sul edaspidi oma tegemistega paremini hakkama saada, neid planeerida ja suunata. Uute teadmiste omandamiseks võivad sulle avaneda uued ja unikaalsed võimalused. Hoidu sellest, et sellel nädalal teistest inimestest liigselt sõltuksid. Parimad tulemused suudad saavutada siis, kui paned rõhku iseseisvale tegutsemisele. Vajad oma ellu rohkem vabadust. Sellekohaste soovidega tasub olla siiski aga ettevaatlik, sest liialdamine on kerge tulema. Paljud asjaajamised eeldavad sinult suuremat sihikindlust. Tuleb arvestada aga ka sellega, et see nädal võib kaasa tuua mitmesuguseid katsumusi, kuid suudad need üsna hästi ületada.




See nädal peaks kujunema sulle üsna edukaks. Võimalik, et sul tuleb oma elus ühtteist muuta, et see läbi oma ettevõtmiste kulgemisele kaasa aidata. Pead tähelepanelikult jälgima seda, et paneksid enda jaoks täpselt paika suuna, mille poole soovid edasi liikuda. Peaksid olema oma enda väljendamisel selgem ja arusaadavam, kuna teised inimesed ei pruugi sind vajalikul määral mõista. Sul on võimalik võita paljude inimeste tähelepanu ja poolehoid, kuid see eeldab ka aktiivsemat suhtlemist. Jaga julgemalt oma mõtteid ja rõõmusid ning samuti ka muresid. Paljudes küsimustes on praegu oluline see, et jääksid endale kindlaks, kuna ainult nii suudaksid olukorra kindlalt enda kontrolli all hoida. Kui lased endale pähe istuda, võivad paljud edaspidised võimalused sulle avanemata jääda. Hea aeg selleks, et oma ideid ja mõtteid rohkem esile tooksid. Praegu ollakse nendega valmis rohkem kohanema, mistõttu ei tekita need vastuseisu. Kodustes ja perekondlikes asjades ole paindlik ja valmis pereliikmetega kompromisslahendusi otsima.




Oled sellel nädalal tavalisest palju enesekindlam, seeläbi suudad oma ettevõtmiste juures ka palju võidukam olla. Sul on head võimalused selleks, et oma edaspidised asjaajamised paremini toimima saada. Keskendu kõigele sellele, mis on sinu jaoks olulise tähendusega. Sulle tuleks kasuks see, kui paneksid erilist rõhku teiste inimestega koostöö tegemisele, see võimaldaks kergemini erinevaid takistusi ületada. Pead olema valmis oma plaanides mõningate muudatuste tegemiseks, kuna see võimaldaks sul kiiremini vooluga kaasa minna. Võimalik, et pead mõningates asjades ka oma positsiooni muutma, kuid ära selle pärast liigselt muretse. Oluline on see, et leiaksid endale leiaksid rohkem aega ka lähedaste inimeste jaoks. Ühelt poolt vajavad nad sinu abi, teiselt poolt vajad sina nende abi. Just pereliikmetega koos veedetud aeg suurendab olulisel määral sinu kindlustunnet.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse soodsad ajad


Aastahoroskoop (perekond)


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Kott - The Starry Night


Dekoratsioon: rodoniit


Kaelakee: pärlikarp


Käevõru: merekarbid


Seenekujulised kristallid: roosa kvarts (7 tk)


Seinakaunistus: mandrid


Käevõru


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Pehme mänguasi: põhjapõder



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused