Ruunide ennustus ajavahemikuks 16.09.2024. – 22.09.2024.a.

See nädal toob arvatavasti sinu ellu mitmesuguseid muutuseid, mis eeldavad sinult suuremat kohanemisvõimet. Püüa kõiki asju võtta rahulikult, jää paindlikuks ja ole tähelepanelik, seeläbi suudad kõikvõimalikud väljakutsed ületada. Armastuse vallas peaks see nädal olema üsna positiivne. Siiski võib ette tulla ka mõningaid keerulisemaid hetki, mistõttu tuleb olla partneriga suhtlemisel avatud ja aus. Ole ettevaatlik ja ära lase väikesematel arusaamatustel kasvada suureks konfliktiks. Püüa oma partneri mõttekäike rohkem kuulata. Pereasjad peaksid olema sellel nädalal üsna heas seisus. Sul tuleks oma pereliikmeid rohkem toetada ja julgustada. Ära lase võimalikel probleemidel esile kerkida. Tööalaselt peaksid ennast sellel nädalal üsna hästi teostama. Ole valmis ka mõningateks takistusteks, kuid suudad need üsna hästi ületada. Positiivne on see, et pühendumine ja sihikindlus aitavad sul kõikvõimalikke probleeme ületada. Ole valmis oma plaane vastavalt vajadusele kohendama. Koostöö kolleegidega tuleks praegu kasuks. Rahaasjades tasub olla ettevaatlikum ja teha ainult kaalutletud valikuid. Kui säilitad rahulikkuse ja koostad põhjaliku eelarve, suudad suurematest probleemidest eemale hoida. Planeeri oma kulutusi ettevaatlikult ja väldi impulsiivseid oste. Tervise vallas peaks see nädal olema üsna positiivne aeg. Sinu energia varud võivad aga olla üsna kõikuvad, mistõttu tuleks enda eest rohkem hoolt kanda. Positiivne on see, et saad oled suuteline terviseprobleemide tekkimisel nendest kiiresti taastuma.




Peaksid sellel nädalal ennast päris hästi tundma ning sinu igapäevased ettevõtmised kulgevad samuti hästi. Püüa rohkem rõhku panna sellele, et oleksid kõikide asjade juures pühendunud. Püüa vältida liigset impulsiivsust, kuna see võib kaasa tuua palju probleeme. Nädala keskpaik toob kaasa rahunemise ja tasakaalu suurenemise. Armastuse vallas peaks see nädal olema üsna positiivne aeg. Püüa rohkem rõhku panna sellele, et partneriga meeldivalt aega veeta. Partneriga suhtlemisel tasub jälgida seda, et see ei muutuks manipuleerivaks. Oluline on mitte survestada oma partnerit oma tunnetega. Kui oled vallaline, hoia oma silmad lahti, sest uusi võimalusi võib avaneda mitmeid. Perekonnaelus ole valmis selleks, et see nädal toob kaasa mitmesuguseid keerulisi energiaid. Ole oma pereliikmetega suhtlemisel ettevaatlikum ja vali hoolikalt oma sõnu. Võimalikud on ka mitmesugused arusaamatused või kerkivad jälle esile lahendamata konfliktid. Positiivne lahendus sõltub paljuski sinu enda valmisolekust probleemidega tegelema asuda. Tööalaselt saab see nädal olema üsna väljakutseterohke. Samas on ka võimalusi väga palju. Püüa keskenduda sellele, et mõni olulisem projekt kiiresti tehtud saaks, seeläbi avad ennast uutele võimalustele. Võimalik, et nädala teine pool võib kaasa tuua ka mõningaid negatiivseid uudiseid, kuid need ei tohiks eriti palju sinu tegemisi mõjutada. Rahaasjad võivad olla sellel nädalal ebastabiilsed. Mõtle sellele, kuidas oma rahaasjad paremini toimima saada. Tasub vältida liigseid kulutusi ja hoia oma rahaasjad kontrolli all. Tervise vallas on oluline see, et oma tervisele rohkem tähelepanu pööraksid. Pööra eriline tähelepanu ka oma vaimsele heaolule. Leia selle nädala tegevuste hulka rohkem selliseid tegevusi, mis aitaksid sul energiavarusid suurendada. Oluline on leida tasakaal ja puhata piisavalt.




See nädal peaks olema sulle üsna positiivne ja huvitav. Keskendu sellele, et olulised asjad tehtud saaksid. Väga tähtis on see, et oma ettevõtmisi rohkem planeeriksid ja keskenduksid nende elluviimisele. Negatiivne aspekt on see, et oled sellel nädalal tavalisest kangekaelsem, mis tekitab konflikte. Armuelus on oluline see, et leiaksid kiiresti kompromissid oma partneriga suhtlemisel. Võimalik, et esile kerkivad ka mõned minevikus tekkinud pinged, mis vajavad lahendust. Ole rohkem avatud ja kuula oma partneri mõttekäike, see aitab konflikte vältida. Kui oled vallaline, jälgi tähelepanelikult uute võimaluste tekkimist. Samas tuleks säilitada ka ettevaatlikkus, et mitte liialt kiiresti emotsionaalselt kiinduda. Pereelus peaks olema see nädal üsna positiivne. Lähedased inimesed vajavad praegu rohkem turvatunnet ja toetust sinu poolt. Kodune atmosfäär on harmooniline ja täis soojust, mis aitab peresuhetel toimida. Püüa olla kannatlikum ja mõistlikum. Tööalaselt peaks see nädal olema üsna positiivne ja saad liikuda oma ettevõtmistega märkimisväärselt edasi. Võid olla kindel selles, et sinu pühendumine ja jõupingutused kannavad vilja, eriti kui oled viimasel ajal olnud hoolikas ja sihikindel. Mõningad situatsioonid eeldavad sinult seda, et initsiatiivi enda kätte haaraksid. Liigne stress ja vastutus võivad sind vaimselt ära kurnata, mistõttu leia piisaval määral aega ka puhkamiseks. Rahaline seis peaks olema üldiselt stabiilne, kuid ettevaatlikkus on siiski omal kohal. Kui planeerid suuremaid investeeringuid, mõtle hoolikalt oma sammud läbi. Positiivne on see, et sinu praktiline meel ja oskus rahaasju korraldada aitavad väljakutsed ületada. Tervise vallas pööra rohkem tähelepanu tasakaalule ja hoolitse oma keha eest. Sellel nädalal on sinu energiavarud suhteliselt suured, kuid stress ja ületöötamine võivad siiski väsimust tekitada.




See nädal peaks olema sulle üsna stabiilne, aga samas ka võivad esile kerkida mitmesugused muutused. Tee suuremaid jõupingutusi selleks, et muuta oma elu harmoonilisemaks ja tasakaalukamaks. Armuasjades toob see nädal kaasa mitmesuguseid segaseid signaale, mistõttu tuleks olla oma partneriga suhtlemisel tavalisest ettevaatlikum. Näita partneri suunas välja mõistmisvõimet ja püüa teda toetada. Ole kannatlik ja ära sunni oma tundeid arenema liialt kiiresti. Perekonnaelus peaks see nädal olema üsna positiivne ja rahulik. Näita pereliikmete suunas valmidust kõikvõimalikke probleeme kiiremini ületada. Hea aeg selleks, et koduses elus midagi ühist korda saata. Kui suudad jääda rahulikuks ja kuulata oma lähedasi, on peresuhted hästi toimivad. Tööalaselt peaks see nädal olema üldiselt stabiilne. Täielikult probleemidest siiski eemalduda ei õnnestu. Püüa tööalases elus välja näidata suurt pühendumist ja võidutahet, see aitab saavutada edusamme. Mõningad projektid võivad ajutiselt seiskuda või edasi lükkuda, kuid ära sellest endale probleemi tee. Rahaasjades peaks see nädal olema üsna positiivne aeg. Võimalik, et saad kuulda mõningaid positiivseid uudiseid, mis sinu rahalist seisu märkimisväärselt mõjutavad. Planeeri hoolikalt oma eelarvet ja väldi impulsiivseid oste. Tasub hoida tasakaalu, et mitte sattuda edaspidi rahalistesse raskustesse. Tervise vallas tuleks rohkem keskenduda füüsilisele ja vaimsele heaolule. Tee suuremaid jõupingutusi selleks, et oma energiavarusid täiendada. Väga suurt tähelepanu tuleks pöörata sellele, et stress kontrolli all oleks. Ära unusta võtta aega puhkamiseks. Tasakaalu leidmine töö ja puhkeaja vahel on äärmiselt oluline.




See nädal peaks kujunema sulle üsna huvitavaks ja põnevaks. Keskendu sellele, et olulised asjad kiiresti tehtud saaksid. Sulle võivad avaneda uued võimalused teadmiste ja oskuste täiendamiseks. Armastuse vallas on see nädal üsna kontrastne. Positiivne on see, et partnerlussuhtes on sidemed partneriga olulisel määral tugevemas, samas võib olla probleemiks sinu kriitiline meel, mis võib tekitada palju pingeid, kuna partner ei suuda sinu ootustele vastata. Ole avatud ja õpi hindama väikseid rõõme oma suhtes. Vallalistele peaks see nädal olema üsna positiivne, kuna võid kohata kedagi erilist, kes äratab sügavaid tundeid. Pereasjades peaks olema see nädal üsna meeldiv aeg. Püüad teha suuremaid jõupingutusi selleks, et kodune keskkond muuta harmoonilisemaks. Tööalases elus peaks see nädal olema üsna positiivne aeg. Keskendu sellele, et olulised asjad kiiresti tehtud saaks. Sinu põhjalikkus ja töökus saavad kindlasti premeeritud. Kui tunned ennast ülekoormatuna või surve all, vajad rohkem aega puhkamiseks. Võta aega, et panna enda jaoks paika prioriteedid. Rahaasjad peaksid olema sellel nädalal üsna heas seisus. Positiivne on see, et sul on head võimalused leida endale uusi sissetulekuallikaid. Hea aeg selleks, et teha investeeringuid, millele kaua mõelnud oled. Sinu kulutused võivad sellel nädalal ka mõnevõrra suurendada. Ole ettevaatlik rahaga ümberkäimisel ja jälgi hoolikalt oma kulutusi. Tervise vallas pööra rohkem tähelepanu oma keha ja vaimu eest hoolitsemisele. Oled motiveeritud tervislikumate eluviiside suunas liikuma, mis aitab sinu tervist edaspidi olulisel määral paraneda. Negatiivne külg võib olla see, et kipud ennast liigselt igapäevaste toimetustega ära kurnama.




See nädal peaks olema üsna positiivne, samas võib kaasa tuua ka mitmesuguseid segadustundeid. Sul on äärmiselt suur soov oma elus edasi liikuda, mistõttu tuleb panna enda jaoks paika konkreetsed eesmärgid. Armuelus peaks see nädal olema nii positiivne kui negatiivne. Üldiselt kulgeb suhe hästi ja suhtes on palju kirge ja intensiivsust. Samas on ohuks see, et kipud liigselt oma partnerit kontrollima, mis võib tekitada arusaamatusi või distantseerumist. Kui oled vallaline, võib see nädal viia sind mitmesuguste ootamatute kohtumisteni. Pereelus peaks see nädal olema üsna positiivne aeg. Püüa oma pereliikmeid rohkem toetada ja julgustada. Hea aeg ka selleks, et oma vanemate või vanavanematega kohtuda. Ole valmis lahendama vanu pingeid, mis võivad ootamatult nüüd jälle esile kerkida. Tööalaselt võib see nädal kaasa tuua mitmesuguseid väljakutseid. Oluline on keskenduda sellele, et asjad kiiresti tehtud saaksid. Üldiselt võib see nädal olla tööalases elus üsna stressirohke, mistõttu varu piisaval määral aega puhkamiseks. Ole avatud ka uutele võimalustele ja pea meeles, et iga väljakutse on võimalus kasvamiseks. Rahaasjades peaks see nädal olema üsna stabiilne, samas võib see nädal kaasa tuua mitmesuguseid muutusi. Ei ole välistatud, et saad ootamatu raha osaliseks. Hea aeg on selleks, et rahaasju targalt hallata, sest seeläbi suudad tagada edaspidiseks tasakaalu. Suuremaid finantsotsuseid ei tasu praegu kiirustades teha. Tervise vallas pööra rohkem tähelepanu oma kehale ja jälgi keha märke. Võib-olla tunned ennast tavalisest väsinumana, mistõttu vajad aega puhkamiseks. Positiivne on see, et suudad leida endale piisaval määral tegevusi, mis sinu energiavarusid täiendada aitaksid. Ole ettevaatlik liigse stressi ja pingetega.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Aastahoroskoop - 214 lehekülge


Taldrikud (27 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch


Päikesepüüdja


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Kaelakee: neitsi


Klaasskulptuur: meduus


Elevandi kujuke: aafrika verekivi


Seinapilt lõuendil või kapal: liblikas ja kimalane


Seenekujulised kristallid: dalmaatsia jaspis (7 tk)


LED küünlad (3 tk)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused