Päeva manifestatsioon: 21.09.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

See tehnika keskendub emotsionaalse päästiku ehk konkreetse liigutuse, heli või märgi kasutamisele, mis aktiveerib soovitud tunde või eesmärgi, mida soovid päeva jooksul kogeda või saavutada.




  1. Vali päästik: Vali lihtne ja intuitiivne füüsiline liigutus või sõna/heli, mida saad päeva jooksul korrata. Näiteks: käte kokku hõõrumine, sõrmede puudutamine või kindel sõna, mida ütled vaikselt endale, näiteks “energia” või “rahulikkus”.
  2. Sea eesmärk: Määra selge eesmärk või tunne, mida soovid selle päästikuga seostada. Näiteks: “Kui ma hõõrun käsi kokku, tunnen end energilise ja motiveerituna” või “Kui ma ütlen sõna ‘rahulik’, tunnen end lõõgastunult ja enesekindlana”.
  3. Loo emotsionaalne ühendus: Tee valitud päästikut mitu korda ja kujutle iga kord, kuidas see liigutus või sõna käivitab sinu sees soovitud tunde või seisundi. Tunne, kuidas see kasvab iga korraga tugevamaks.
  4. Kasuta päästikut päeva jooksul: Kui päeva jooksul tekivad hetked, kus vajad energiat, rahu või enesekindlust, kasuta oma päästikut. Lihtne füüsiline või verbaalne märguanne aktiveerib sinu alateadvuses soovitud seisundi ja toob selle teadlikult esile.
  5. Korda ja tugevda: Kasuta päästikut regulaarselt kogu päeva vältel, et seda kinnistada. Mida rohkem kordad ja ühendad liigutuse või sõna soovitud emotsiooniga, seda tugevamaks ja automaatsemaks see muutub.

Kombineeri muude tegevustega: Kasuta päästikut enne olulisi kohtumisi, ülesannete täitmist või stressirohkeid olukordi, et tõsta oma energiataset või rahustada meelt.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs + saatus-tulevik horoskoop


Numeroloogilised analüüsid


Isikuhoroskoobid


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Käevõru: akvamariin


Kruvikeeraja: Smallrig Hunter


Käevõru koljudega


Tööriistakomplekt: 4-osaline


Seenekujulised kristallid: roosa kvarts (7 tk)


Sõjavägi


Klaasskulptuur: lilled


Käevõru: laavakivi ja tiigrisilm



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused