Ilmaennustus: 21.09.2024.a.

ÖÖSEL

7…17 °C

Vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Laialdaselt tekib udu. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s, enne keskööd Virumaa rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 7…12 °C, rannikul kuni 17 °C.




PÄEVAL

14…20 °C

Vahelduva pilvisusega ilm. Mõnel pool võib sadada vähest vihma. Enne keskpäeva on paiguti udu. Puhub läänekaare, õhtu poole loode- ja põhjatuul 3-9 m/s, rannikul puhanguti 12 m/s, Virumaa rannikul pärastlõunal kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 14…20 °C.




ILM VEEKOGUDEL

Läänemere põhjaosa, Soome lahe lääneosa:
Lääne- ja loodetuul 3-9 m/s, päeval põhja- ja loodetuul 6-10 m/s, puhanguti kuni 14 m/s. Olulise sajuta. Öösel ja hommikul kohati udu, muidu nähtavus mõõdukast heani.

Soome lahe idaosa:
Lääne- ja loodetuul 4-9 m/s, algul puhanguti 12 m/s, päeval loodetuul 6-11 m/s, puhanguti kuni 15 m/s. Laine kõrgus päeval 1-2 m. Olulise sajuta. Öösel ja hommikul kohati udu, muidu nähtavus mõõdukast heani.

Väinameri, Liivi lahe põhjaosa:
Lääne- ja loodetuul 3-8 m/s, õhtu poole loode- ja põhjatuul 5-9 m/s, puhanguti 12 m/s. Olulise sajuta. Öösel ja hommikul kohati udu, muidu nähtavus mõõdukast heani.

Peipsi järv:
Läänekaare tuul 3-9 m/s. Laine kõrgus 0,3-0,8 m. Sajuta. Võib olla udu, muidu nähtavus mõõdukas. Õhutemperatuur on 12…14 °C.

HOIATUSED

Udu, nähtavus alla 200 m.

Allikas: Riigi Ilmateenistus





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Isikuhoroskoobid


Sobivus perekonnaliikmega


Ripats: opaliit


LED küünlad (5 tk)


Buddha kuju: kuukivi


Kaelakee: amburi tähtkuju


Skulptuur


Skulptuur: kassid


Nugade komplekt (6 tk) - Victorinox


Taro kaardid: Tarot of the Divine (koos raamatuga)


Seenekujulised kristallid: dalmaatsia jaspis (7 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused