Kuu mõjud ajavahemikul 23.09.2024. – 29.09.2024.a.

Esmaspäevast teisipäeva õhtuni (17:50) mõjutab Kuu Kaksikutes. Esmaspäeva varahommikul läheb Veenus Skorpioni märki, mis muudab Kaksikute rahutu mõju kirglikumaks. Nädala alguses on elutempo kiire, juhusekski pole välistatud. Kontakte on palju, antakse katteta lubadusi, trikitatakse eesmärkide saavutamise nimel. Suhtlemine, kiired külaskäigud, info vahendamine ja vahetamine on soositud. Sobib õpingute alustamiseks, mõistatuste lahendamiseks, saladuste väljanuhkimiseks. Meedia- ja ajakirjandus võib paljastada suuremaid skandaale. Soositud on transport ja logistika, info töötlus ja vahendamine. Armuelus võib tekkida segadust armukadeduse või petmise tõttu, abielus võib tekkida probleeme. Hinna ja tehingute üle läbirääkimistel ollakse sõnaosav, kirjutamiseks ja sõnumite vahetamiseks hea aeg. Õige aeg osta jalgratas, auto või mootorratas, raha kulutamisel peaks end siiski jälgima.

Tervis: käed, randmed, sõrmed, õlad on tundlikud. Samuti rindkere, kopsud, hingamisteed, ollakse närvilisem ja rahutum.




Teisipäeva õhtust (17:50) reedeni (01:48) mõjutab Kuu Vähis. Võimenduvad tunded, emotsioonid ja nostalgilised meeleolud. Mälestused ja minevik tekitavad sellise meeleolu. Kodu, lähedased, lapsed on olulised. See on soodne aeg lastele ja naistele, mehelikud mehed ei tunne selle mõju all end hästi, neil on raske toime tulla tunneterohkusega. Tunded on vastuolulised, liiga otsekoheseid ettepanekuid ei tasuks teha, ootamatud külaskäigud pole soositud. Meeleolud on muutlikud, draamat on rohkem, tunnetega on raskem toime tulla eriti meestel. Kodu, majapidamise, pere ja lastega seotud tegevused on soositud. Samuti loomingulised tegevused, lemmikloomadega tegelemine, toiduvalmistamine, vanavara korrastamine. Intiimsed hetked lähedase inimesega on meeldivad, kui suhted on korras. Hästi mõjuvad veeprotseduurid ja vee ääres viibimine. Neljapäev (kaduneljapäev) pisut rahustab emotsioone, mõjutama hakkab Merkuur Kaaludes (11.08). Harmoonia ja tasakaal muutub oluliseks. Maja ostmise või üürilepingutega tegelemiseks hea aeg. Raha võib kulutada kodutarvetele ja toidule. Midagi ei tasuks otsustada meeleolust lähtuvalt.

Tervis: rinna piirkond, kõht ja magu on tundlikud. Seedehäireid tekib kergemini, kui toit ei ole kvaliteetne või ollakse emotsionaalselt pinges. Emotsionaalne seis on määrav, kui hästi ennast tuntakse, see mõjutab ka tervist.




Reedest (01:48) pühapäeva lõunani (12:42) mõjutab Kuu Lõvis. Laupäev ja reede sobivad hästi suurte ja glamuursete ürituste korraldamiseks, suurte rahvamassidega üritusteks. Sellise kuuseisuga üritused on suurejoonelised ja uhked, meedia tähelepanu ja enesereklaam on tähtsal kohal, sest Lõvi Kuu toob esile välise külje. Inimesed kipuvad staaritsema ja üle oma võimete elama. Kõik ihkavad tunnustust ja tähelepanu, isegi tagasihoidlikumad inimesed. On õige aeg korraldada üritusi. Õige aeg on osta kulda ja kalleid ehteid, lüüa end „lille” ja näidata ennast, kui selleks tõeline soov on. Kui üritusi pole plaanis, võiks kodus perele korraldada pidulikuma söömaaja, otsida välja parimad lauanõud ja parima tooraine toidu valmistamiseks. Kunstiteoste otsmiseks on samuti hea aeg, eriti kui kodu jaoks neid soetada. Kontrolli all peaks hoidma liigset kamandamise soovi. Ei ole ka hea end ja oma kodu teistega võrrelda. Õige aeg teha plaan, kuidas pereliikmed saaksid kodust koormust omavahel jagada.

Tervis: selg, selgroog, diafragma, süda on ohustatud. Vererõhku võiks mõõta. Oht on liialdada nii toidu kui pidutsemisega, seda peaks jälgima. Võimsad emotsioonid mõjutavad südant, infarktioht on suurem.




Pühapäeva lõunast (12:42) mõjutab Kuu Neitsis. Kui nädalavahetusel on liiale mindud, siis pühapäeva teisel poolel on kergem elus korda luua ja tervisehädadega tegeleda. Võidakse ka viriseda ja näägutada rohkem, kui miski on kontrolli alt väljunud pidutsemisel. Igasugune häiritus ja ebamugavus mõjutavad rohkem. Hea aeg on koristamiseks, korrastamiseks, viimistlemiseks, süsteemi loomiseks, kontrollimiseks, rutiinseteks tegevusteks.

Tervis: paastumine ja rohke vee joomine mõjuvad hästi. Seedeorganid ja alakõht on tundlikud. Sööma peaks tervislikult ja kergemat toitu. Võimlemine mõjub hästi, samuti idamaised tervise parandamise võtted.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Nimemuutuse mõju eluteele


Elusündmuste ennustamine nime transiittähtede järgi


Kaelakee: amburi tähtkuju


Seinapilt lõuendil või kapal: härjasilmad


Tekk (150 x 200 cm)


Skulptuur


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Kristallide tükikesed (tsipsid): fluoriit


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kaelakee: mäekristall


Võtmehoidja: ametüst



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused