Inglite sõnum ajavahemikuks 23.09.2024. – 29.09.2024.a.

Selle nädala inglikaardid räägivad järgmist:

See nädal toob sinu ellu rahu ja harmooniat. See toetab sind vaimselt kui ka emotsionaalselt. Inglid juhendavad sind süvenema enda sisemaailma ja leidma oma elus tasakaal. Oluline aeg on praegu meditatsiooniks ja enda eest hoolitsemiseks, kuna Universum toetab sinu sisemist kasvu ja enesearmastust.

Armastus ja toetus ümbritseb sind igapäevaselt, olgu see siis pereliikmetelt, sõpradelt või isegi võõrastelt. Selle nädala energiad julgustavad sind avama oma südant, andestama vanad haavad ja tervitama uusi algusi.




Materiaalne maailm ja rahaga seotud teemad võivad samuti sellel nädalal päevakorrale tulla. Inglid soovitavad usaldada, et sinu vajadused on rahuldatud ja ole tänulik kõige selle eest, mis sul on. Külluseenergia on tugev ja juhatab sind eesmärkidele lähemale.

Oluline on praegu kuulata oma sisetunnet. Just sinu sisetunne juhatab sind kõige õigemas suunas ja inglid saadavad sulle vajalikke märke ja juhatust, et teaksid, millal tegutseda ja millal tuleb rahulikult oodata. Ole avatud muutustele ja võimalustele, mis võivad esialgu tunduda ootamatutena, kuid toovad pikaajalist kasu.

Üldiselt on see nädal ideaalne aeg sisemiseks rahuks, armastuse avaldamiseks ja uueks inspiratsiooniks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs + saatus-tulevik horoskoop


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Sünnihoroskoop


Kaelakee: roosa kvarts


Seinakaunistus: linnud


Pendel: turmaliin ja tšakra


Seinakell


Skulptuur: elevandid


Taro kaardid (tugevast materjalist, veekindlad, koos raamatuga)


Söögiriistade komplekt (30 tk)


Käevõru: oonüks, tiigrisilm ja ahhaat (14-16 cm)


Kausid (4 tk) (13 cm)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused