2025. aasta horoskoop KAALUDELE

2025. aasta on sulle ette valmistanud mitmeid olulisi muutusi, mis mõjutavad kõiki eluvaldkondi. Ära oota, et olukorrad sind üllatavad, parem on olla nendeks ettevalmistunud. Aasta toob palju erinevaid katsumusi, mis võivad radikaalselt muuta sinu elu, alates maailmavaatest kuni suheteni. Muutused ja pöördepunktid võivad sind mugavustsoonist välja viia ning sunnivad sind aktiivselt tegutsema. Emotsioonid on tavalisest enam esiplaanil. mistõttu on oht paljud suhted ära rikkuda, mis mõjutab negatiivselt nii sinu tööd kui ka isiklikku elu. Ole kannatlik, lähtudes kõiges ratsionaalsetest arvutustest ning ära unusta kuulata oma sisetunnet.

Otsustamatus ja liigne mõtisklemine võib sulle sellel aastal palju probleeme tekitada. See aasta nõuab sinult otsuste tegemisel täpsust, kuid ei talu kiirustamisest tulenevaid vigu. Pead edukuse tagamiseks kasutama rohkem mõistust kui emotsioone.

Sellel aastal seisavad sinu elus ees paljud olulise tähendusega pöördepunktid. Kõige raskemad kuud on mai, juuni, juuli, september ja detsember. Soovitav on näha kõiki muutusi kui arengut ja kasvu edendavaid impulsse; raskused õpetavad sind oma võimeid tõhusamalt praktikas kasutama ja toovad kaasa positiivseid muutusi. Sul tuleb tegutseda julgemalt ja aktiivsemalt: ära ole lihtsalt kõrvaltvaataja, vaid näita välja oma oskusi, mis kindlasti köidavad õigete inimeste tähelepanu.

Sul on 2025. aastal keeruline oma ideaalide eest seista. Seda saab teha vaid nendel kuudel, mil Jupiter on aktiivne: jaanuaris, augustis, septembris ja novembris. Kuid siinkohal ka hoiatus: ambitsioonikus ja oma seisukoha järjepidev kaitsmine viivad vaid konfliktide ja üldise hukkamõistmiseni. Parem on mõningatel puhkudel oma vaateid ümberhinnata ja arengusuunda muuta. Marsi energia täidab Kaalude elu dünaamikaga, kuid antud tempot tuleb hoida kogu aasta vältel, vastasel juhul on oht, et sa ei lõpetata alustatud töid ja koged seetõttu tõsist ebaõnnestumist.

Veenus suurendab kogu aasta vältel sensuaalsust, suunates sinu energiat armastuse valdkonda ning aidates leida partneriga ühist keelt.

Loometegevust, eriti loomingulisust, edendab Saturn (veebruar, märts, juuli).

Merkuur vastutab kogu aasta vältel professionaalsete saavutuste ja kõrge soorituse eest; see tugevdab ka suhtlemisoskusi ja võimaldab sul luua palju kasulikke kontakte.




Rahanduse osas on 2025. aastal õnn sulle soosiv, kuid selle peale ei tohiks liiga palju loota. Sissetuleku kasv sõltub otseselt töö kvaliteedist. Raha ei tule kergelt, kuid tõsiseid rahamuresid sellel aastal oodata ei ole.

Aprillis tasub olla ettevaatlik, mitte raisata raha ja mitte investeerida kahtlastesse skeemidesse.

Sõbrad võivad vajada rahalist abi, kuid raha peaks laenama vaid neile, kes on sulle tõeliselt usaldusväärsed.

Kevadel võid julgelt alustada uute projektidega, sest just siis on energiad sellised, mis lubavad sulle head sissetulekut. Kasulik on konsulteerida ekspertidega, et valida kasumlik investeerimissuund.

Juuni on soodne eelarve planeerimiseks ja uute sissetulekuallikate otsimiseks. Sinu mõttetegevus on siis niivõrd aktiivne, et leiad endale uusi võimalusi igal sammul.

2025 on soodne investeeringute tegemiseks, et seeläbi luua endale suurem kindlus tulevikuks. Need investeeringud tasuvad end kiiresti ära ja võimaldavad edasist arengut.

Hea mõte on oma hobiga tegelemise arendamine, sest sul on oskus see kergesti rahaks teha. Aja jooksul võib hobi isegi muutuda püsivaks tegevuseks, mis toob head kasumit.

Suuremaid kinnisvaratehinguid tasub planeerida sügise keskele.

Novembriks on sul head võimalused head raha teenida, oodata on märkimisväärseid boonuseid või palgatõusu. Siis on oodata ka väga positiivseid rahalisi üllatusi, hea aeg võlgadest vabanemiseks. Aasta lõpuks võivad pettused sageneda, mistõttu pane siis oma rahaasjade korraldamisele veelgi enam rõhku.






Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop mehele


Kas sobime kokku?


Sobivus töökaaslasega


Taro kaardid: Gods and Titans Oracle (koos raamatuga)


Laualamp: majakas


Taro kaardid: Wheel of the Year (ainult kaardid)


Vaagen: The Kiss - Gustav Klimt


Skulptuur: elevandid


Kaelakee: kaalude tähtkuju


Küünlaalused (2 tk)


Elevandi kujuke: india ahhaat


Käevõrud partneritele: hauliit ja oonüks



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused