Ilmaennustus: 26.09.2024.a.

ÖÖSEL

10…17 °C

Vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Lääne- ja Kesk-Eestis sajab mitmel pool hoovihma ja on äikeseoht, ida pool on sajuvõimalus väiksem. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9 m/s, puhanguti 12 m/s, saartel ja rannikul 7-13 m/s, puhanguti kuni 18 m/s, peale keskööd sisemaal tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 10…14 °C, rannikul kuni 17 °C.




PÄEVAL

15…20 °C

Pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab Lääne- ja Kesk-Eestis, pärastlõunal ka Ida-Eestis hoovihma, kohati on sadu tugev ja on äikeseoht. Õhtul jõuab merelt uus sajuala saartele ja laieneb edasi mandrile. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9 m/s, puhanguti 13 m/s, saartel ja rannikul 7-12 m/s, puhanguti 17 m/s, pärastlõunal lühiajaliselt nõrgeneb ja pöördub kagusse. Õhutemperatuur on 15…20 °C.




ILM VEEKOGUDEL

Läänemeri:
Madalrõhkkond liigub Skandinaavia lõunaosast Nordkapi poole, päeval läheneb jõuab Läänemere lõunaossa uus osatsüklon.

Läänemere põhjaosa: öösel edelatuul 12-15 m/s, puhanguti kuni 20 m/s. Hommikul edelatuul nõrgeneb 4-9 m/s, puhanguti 12 m/s, pärastlõunal pöördub kagusse ja lõunasse. Laine kõrgus 2-4 m. Sajab hoovihma, on äikeseoht. Nähtavus hea, sajus mõõdukas või halb.

Soome laht:
Soome lahe lääneosa: lõuna-, edelatuul tugevneb 8-14 m/s, puhanguti kuni 20 m/s, hommikuks veidi nõrgeneb. Keskpäeval 6-12 m/s, puhanguti 16 m/s, pärastlõunal nõrgeneb veidi. Laine kõrgus 1,5-3 m. Sajab hoovihma, võimalik äike. Nähtavus hea, sajus mõõdukas või halb.

Soome lahe idaosa: lõuna- ja edelatuul 9-13 m/s, puhanguti kuni 18 m/s, hommikuks nõrgeneb veidi. Pärastlõunal nõrgeneb 4-9 m/s, puhanguti 14 m/s. Laine kõrgus 1-2 m. Sajab hoovihma. Nähtavus hea, sajus mõõdukas või halb.

Väinameri, Liivi lahe põhjaosa:
Lõuna- ja edelatuul 7-13 m/s, puhanguti kuni 19 m/s. Keskpäeva paiku nõrgeneb 5-10 m/s, puhanguti 14 m/s, pärastlõunal lõunakaare tuul nõrgeneb veidi. Laine kõrgus 1-3 m, Väinamerel 1-2 m. Sajab hoovihma, võimalik äike. Nähtavus hea, sajus mõõdukas või halb.

Peipsi järv:
Öö hakul puhub valdavalt lõunatuul 8-11 m/s, puhanguti 14 m/s, peale keskööd nõrgeneb 4-8 m/s, puhanguti 13 m/s. Laine kõrgus 0,8-1,3 m. Olulise sajuta. Nähtavus hea. Õhutemperatuur on 14…16 °C.

Allikas: Riigi Ilmateenistus





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas sobime kokku?


Suhte analüüs ja võimalused (kvaliteet)


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Taro kaardid: Auset Egyptian Oracle (koos raamatuga)


Taro kaardid: The Earthcraft Oracle (koos raamatuga)


Padi 40 x 40 cm - Vincent van Gogh


Taro kaardid: Tarot of Oppositions (koos raamatuga)


Seinakaunistus: ninasarvikud


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Taro kaardid: Vice Versa (koos raamatuga)


Käevõru: turmaliin


Seinapilt lõuendil või kapal: gerbera seebimulliga



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused