Taro kaartide ennustus oktoobriks 2024

Sellel kuul kulgevad sinu ettevõtmised ehk tavalisest mõnevõrra paremini ja kergemini. Keskendu sellele, et olulised asjad kiiresti tehtud saaksid. Ära võta endaga endale liialt palju kohustusi, sest nendega toimetulek võib ühel hetkel kujuneda keeruliseks.

Armastuse vallas toob see kuu kaasa stabiilsust ja tugevaid emotsionaalseid sidemeid. Püüa rohkem rõhku panna hoolivusele ja tundlikkusele, mis aitab suhtes leida harmooniat ja mõistmist. Ole oma partnerile toeks ja julgusta teda rääkima asjadest, mis on talle olulised. Võimalikud on ka mõningad pettumused, mis on peamiselt tingitud sellest, et oled oma ootused liialt suureks paisutanud.




Pereasjad peaksid sellel kuul päris hästi kulgema. Rohkem tasub oma pereliikmetega meeldivalt aega veeta ja ühiseid ettevõtmisi nautida. Võimalik, et sellel kuul on sul võimalik lõplikult lahendada mõningad arusaamatused, mis on varem esile kerkinud.

Koduga seonduvalt toob see kuu kaasa stabiilsuse ja rahulolu. Keskendu sellele, et oma plaanid ja ideed kiiresti ellu viia, samas väldi tormakust. Hea aeg ka suuremate tööde tegemiseks, kuid see eeldab põhjalike ettevalmistuste tegemist. Võimalik, et koduga seonduvalt toob see kuu kaasa ka mõningaid ootamatuid muutusi, mis võivad mõnes mõttes koduse elu pea peale pöörata. Need võivad olla näiteks tehnilised rikked. Oluline on sellistel puhkudel säilitada rahumeelsus.




Tööalaselt oled sellel kuul väga enesekindel ja suudad oma olulised kohustused kenasti tehtud saada. Jälgi seda, et oma tööalaseid ettevõtmisi paremini organiseeriksid, see tooks kaasa edusamme ja tunnustuse. Sulle võib tekkida uus võimalus, mis aitab edaspidi tööalases elus edasi liikuda. Ettevaatlikum tasub olla kolleegidega suhtlemisel, kuna arusaamatusi võib tekkida päris palju.

Rahaasjad peaksid olema sellel kuul üsna stabiilsed. Sul tasub mõelda sellele, kuidas oma raha paremini investeerida, sest selles vallas võivad tekkida päris head ideed. Rahaasjad on üldiselt liikumas paremuse poole, mistõttu on praegu hea aeg rahaasjade planeerimiseks.

See kuu peaks oleme tervise vallas üsna positiivne. Pane rohkem rõhku tervislikele eluviisidele ja positiivsusele. Jälgi seda, et igapäevased toimetused sinu energiavarusid otsakorrale ei kulutaks. Hea aeg selleks, et lahendada kõik võimalikud tervisemured, mis varem on esile kerkinud.

Kui soovid vastust Sind huvitavale küsimusele Taro kaartide abil, siis kliki siia »
Iga küsimus saab vastuse, 1-5 lehekülge personaalselt Sulle.





Oled sellel kuul väga ettevõtlik ja suudad oma plaanid kenasti teoks teha. Jälgi seda, et sa ei võtaks praegu enda kanda ainult liialt palju kohustusi, millega ühel hetkel toimetulemine võib keeruliseks osutuda.

Armastuse vallas peaksid ennast päris hästi tundma ning suhe partneriga toimib normaalselt. Rohkem tasub rõhku panna romantikale, see aitab suhtes oluliselt paremaid tulemusi tagada. Püüa oma partneri vajadusi ja emotsioone paremini mõista. Kui oled vallaline, hoia oma silmad lahti, sest sellel kuul võib avaneda uus võimalus, mida kaua oodanud oled.




Pereasjad peaksid olema sellel kuul üsna positiivsed. Keskendu sellele, et pereliikmetega suhtlemine normaalselt toimiks. Ole valmis tegema järeleandmisi, seeläbi suudad peresuhted paremini toimivatena hoida. Hea aeg üheskoos reisimiseks.

Koduga seonduvalt oled sellel kuul väga ettevõtlik. Keskendu sellele, et oma uued plaanid ja ideed kiiresti ellu viia. Samas pead jälgima seda, et sinu peamiseks eesmärgiks oleks kodu mugavamaks ja meeldivamaks muutmine. Võimalik, et see kuu toob kaasa ka koduses elus mõningaid ootamatuid muutusi, mis peaksid olema üldiselt väga positiivsed, kuigi alguses võib-olla see nii sulle ei tundu.




Tööalaselt ole valmis sellel kuul suuremateks muutusteks. Ehkki alguses võivad need muutused tunda sulle tunduda sulle vastumeelsetena, võid olla kindel, et edaspidi viivad need siin parema tuleviku suunas. Hea aeg selleks, et ka ise olulisi samme astuda selleks, et oma tööalane elu mitmekesisemaks ja huvitavamaks muuta. Pööra rohkem tähelepanu ka suhetele kolleegidega. Ole valmis tegema järeleandmisi, et seeläbi suhted normaalselt toimida saaksid. Ära anna lubadusi, mida sa täita ei suuda.

Rahaasjades peaks see kuu kaasa tooma mitmesuguseid uusi võimalusi, mis aitavad sinu sissetulekut suurendada ja saada ootamatult rahalisi hüvesid. Hea aeg investeeringute tegemiseks ja uute rahaliste projektide alustamiseks. Mõtle rahaliste otsuste tegemisel tulevikule, seeläbi tagad endale suurema stabiilsuse.

See kuu on tervise vallas igati positiivne aeg. Kui oled viimasel ajal pidanud tervisemurede küüsis olema, siis see kuu toob ta kaasa taastumise ja üldise heaolu. Sinu energiavarud peaksid olema suhteliselt suured, mis aitab sul ennast ka oluliselt paremini tunda. Tee suuremaid jõu pingutusi selleks, et oma elukvaliteeti parandada.

Kui soovid vastust Sind huvitavale küsimusele Taro kaartide abil, siis kliki siia »
Iga küsimus saab vastuse, 1-5 lehekülge personaalselt Sulle.





Sellel kuul keskendud rohkem neile ettevõtmistele, mis viimasel ajal võib-olla kõige paremini kulgenud ei ole. Oskad oma ettevõtmisi hästi korraldada ja planeerida, mistõttu jõuad ka soovitud tulemusteni.

Armastuse vallas kulgeb see kuu üsna positiivselt. Sul on võimalik oma partneriga sidet tugevdada ja nautida romantilisi ja kirglikke hetki. Võimalik, et sellel kuul kerkivad esile ka mõningad muutused, mis nõuavad suuremat tähelepanu ja keskendumist. Jää kõikides situatsioonides rahulikuks, see aitab asjad toimima saada. Kui oled vallaline, on sul võimalik kohtuda sellel kuul kellegagi, kes sobib ideaalselt sinu väärtuste ja elustiiliga.




Pereasjad peaksid sellel kuul olema üsna heas seisus. Püüa oma pereliikmete jaoks rohkem aega leida, et ühiselt meeldivaid hetki nautida. Hea aeg kõikvõimalike perekondlike kokkusaamiste korraldamiseks, mis aitavad tuua igapäevaelu rohkem rõõmu ja tugevdavad peresidemeid. Mõningad probleemid võivad olla varjus ja sellel kuul pinnale tõusta. Ole tähelepanelik ja valmis nende probleemidega koheselt tegelema.

Koduga seonduvalt kulgevad sellel kuul asjad päris kenasti. Hea aeg mõningate suuremate plaanide käima lükkamiseks, kuid see eeldab ka vajalike ettevalmistuste tegemist. Pane rohkem rõhku sellele, et muuta oma kodune keskkond meeldivamaks ja turvalisemaks.




Tööalaselt tasub rohkem rõhku panna loovusele ja enesekehtestamisele. Sul on võimalik tööalases elus ennast märkimisväärselt tõestada, mis aitab kaasa edaspidisele tööalasele edukusele. Ole valmis julgemalt oma teadmisi ja oskusi täiendama. Võimalikud on mõningad takistused, millega tuleb koheselt tegelema asuda.

Rahaasjades toob see kuu kaasa uusi võimalusi ja õnne. Sul on võimalik saada lisatulu või leida viise, kuidas oma sissetulekut üldisemas plaanis suurendada. Hea aeg ka investeeringute tegemiseks. Ootamatud kulutused võivad sellel kuul samuti esile kerkida, kuid suudad nendega hästi toime tulla.

Oma tervisele võiksid rohkem tähelepanu pöörata. Tunned ennast tavalisest võib-olla ebakindlamana, mistõttu kulutab see märkimisväärselt sinu energiavarusid. Astu suuremaid samme selleks, et parandada oma üldist heaolu. Kasuks tuleks füüsiline aktiivsus ja toitumise korrigeerimine. Väldi kurnatust ja ülekoormust.

Kui soovid vastust Sind huvitavale küsimusele Taro kaartide abil, siis kliki siia »
Iga küsimus saab vastuse, 1-5 lehekülge personaalselt Sulle.




Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Tekk (180 x 220 cm)


Merkaba täht: ametüst


Vihmavari: roos


Vaas


Taro kaardid: Universal Celtic Tarot (koos raamatuga)


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


LED küünlad (2 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: Pirita jõgi


Lamborghini Sian FKP 37



Lehed ( 1 / 4 ): 1 234Järgmised »

Seotud postitused