2025. aasta horoskoop AMBURILE

2025. aasta toob olulise arengu või uue peatüki sinu suhetes vanemate või teiste lähedaste sugulastega. Mõni neist otsustab naasta oma kodumaale või teha midagi märkimisväärselt head oma sünnikoha, lähedaste või kodu heaks, kus ta on üles kasvanud. Traditsioonid tõusevad sinu elus esile kui midagi väärtuslikku, mille nimel tasub elada ja töötada.

Isa ning isaga seotud sugulased saavad selle aasta jooksul sinu elus erilise tähtsuse. Võid õppida või omandada teadmisi, mis vanemad või teadlikumad mehed sinu peres valdavad. Erinevad sündmused nende tarkade inimestega sinu perekonnas tähistavad tähtsaid hetki kogu aasta jooksul.




Aasta esimene pool võib tuua häid tulemusi hariduse või karjääri vallas tänu sinu isiklikele omadustele. Mitte midagi ei tule kergelt, kuid järjekindla töö ja pühendumusega on kõik võimalik. Sinult oodatakse rasket tööd, teadmiste ja oskuste tõestamist ning uute oskuste omandamist. Samuti tuleb otsida uusi viise, kuidas oma oskusi esitleda ja tõestada.

Mitmesugused materiaalsed ja rahalised olukorrad nõuavad kiireid ja adekvaatseid otsuseid ning tegusid. Enamik inimesi sinu perekonnas loodavad sinu peale.

Võib tekkida ootamatu või eriline tähendus kodu või vara vastu, mis kuulub sinu lähedasele naissoost sugulasele või, meeste puhul, abikaasale.

Sinu suhe naisega, kellega tekib huvide konflikt seoses mingi vara või kinnisvaraga, nõuab tähelepanu ja võimalik, et ka mingite järeleandmiste tegemist olulistes asjades.




Pöörad sellel aasta suurt tähelepanu inimsuhetele. Teed märkimisväärseid jõupingutusi selleks, et enda tutvusringkonda laiendada. Oht peitub aga sellest, et ümbritsed ennast negatiivsete inimestega.

Aasta esimene pool toob kohustusi oluliste lepingute või kokkulepetega seonduvalt, mis toovad kaasa parema sissetuleku ja lisaks rohkelt õnnestumisi sellel ja järgmistel aastatel.

Reidi sellel aastal arvatavasti üsna palju. Aasta alguses pigem Eestis, hiljem ehk rohkem ka välisriikidesse.

Sellel aastal saad osaks mõnest ootamatust rahasummast, mis ilmub sinu ellu väga ootamatult. Seda suurem on sinu rõõm selle rahasumma üle.




2025. aasta jääb meelde eelkõige sündmuste ja muutustega, mis on seotud vanemate kodu, uue kodu ostmise või mingisuguse kolimisega vanemate koju. Sinu sugulaste hulka võib lisanduda uus inimene, kes sinu elu tavapärasest positiivsemalt mõjutama hakkab.

Aasta esimene kohtud päris ootamatult mõne oma sugulasega, keda sa kaua näinud pole või kes elab sinust kaugel.

Armastuse vallas avanevad uued võimalused suhte arenguks. Kui oled siiani üksi elanud, võid otsustada hakata koos elama või luua pere partneriga, kes kolib sinu pärast teise kohta või vastupidi.

Lapsed toovad sellel aastal samuti palju positiivseid emotsioone. Nad kas reisivad koos sinuga huvitavatesse paikadesse või lähevad koos sõpradega iseseisvatele reisidele ja lõbusõitudele.




Sinu lapsed võivad osaleda sellel aastal mõnel sellisel üritusel, mis hakkab nende ja ka sinu elu väga oluliselt mõjutama.

Perekonnaelus võivad tekkida mitmed tormilised olukorrad. Põhjuseks on peamiselt erinevad eesmärgid, mille juures on kokkulepete saamine keerukas. Et peresuhted toimima saada, tuleb mõlemal osapoolel teatud järeleandmisi teha.

Ühe pereliikme tervis võib olla sellel aastal probleeme, ta võib vajada erilist hoolitsust, haiglaravi vms.

See aasta on hea aeg armastuse vallas, eriti naistel, sest ees ootavad ootamatud kogemused. Sinu õnn seisneb selles, et kohtad inimest, kes avaldab sulle emotsionaalset ja vaimset muljet, midagi, mis ei juhtu sageli.




Üldiselt on 2025. aasta esimene pool sinu jaoks helde, kuid kipud aasta alguse sündmuste tõttu arvama, et kõik tuleb kergelt kätte ka edaspidi. Selline mõtteviis oleks suur viga.

Meestele jääb aasta esimene meelde kohtumisega hingesugulasega, kes võib su ellu ilmuda ootamatul ajal ja ootamatul viisil. See võib juhtuda olenemata sellest, kas oled vallaline või abielus.

Olles visa, töökas, tahtejõuline ja kannatlik, on sul sellel aastal võimalik saavutada oma elus väga häid tulemusi. Pane enda jaoks paika peamised eesmärgid ja seejärel asu tegutsema. Kindlasti toob see aasta kaasa ka seisakuid, kuid ära võta neid liialt tõsiselt. Vajadki sellistel hetkedel rohkem aega puhkamiseks. Hoia oma emotsioonid paremini kontrolli all, seeläbi väldid ebameeldivusi.

Mis puudutab sõpru ja inimesi, kellega koos töötad või kellega sul mingil põhjusel tuleb rohkem suhelda, siis need suhted muutuvad drastiliselt. Asjad, mida oled jaganud, sinu isiklikud saladused, saavad avalikuks just selliste “sõprade” seas ning sa oled kompromissitu selliste suhete lõpetamisel.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Dekoratsioon: tšakra ja ahhaat


Kausid (5 tk)


Dekoratsioon: punane jaspis


Kaelakee: ema ja poeg


LED küünlad (3 tk)


Seinakaunistus: lõvi


Skulptuur: jänes-inimene


Käevõru: merevaik


Käevõrud partneritele: preniit ja oonüks



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused