Inglite sõnum ajavahemikuks 30.09.2024. – 06.10.2024

Selle nädala inglikaardid räägivad järgmist:

See nädal toob endaga kaasa mitmesuguseid muutusi ja uusi algusi. Oled kohanemas uute olukordadega ja võimalustega, mis aitavad sul kasvada ja areneda. Ole avatud ja valmis võtma vastu uusi kogemusi, mis võivad tuua värskendavaid ideid ja perspektiive.

Tunded on sellel nädalal tavaliselt intensiivsemad, kuid keskendumine emotsionaalsele tasakaalule aitab sul üle saada mitmesugustest väljakutsetest. Leia rohkem enda jaoks aega, et seeläbi rahustada oma meelt ja südant.




Suhtlemine teiste inimestega on sellel nädalal võtmetähtsusega, olgu see siis sõprade, pereliikmete või kolleegidega. Avatud suhtlemine loob sügavamad sidemed. Ole valmis jagama julgemalt oma mõtteid ja tundeid ning kuula teiste inimeste arvamusi.

Usalda rohkem oma sisetunnet. See aitab sulle luua mitmesuguseid uusi võimalusi, millest pead ka kiiresti kinni haarama. Sinu sisetunne on just see, mis aitab sul teha sellel nädalal kõige õigemaid valikuid. Ära karda astuda samme, mis võivad tunduda alguses riskantsetena, sest tea, et need viivad sind õiges suunas.

Loovus on sellel nädalal üheks peamiseks energiaks. Leia aega ja viise, kuidas ennast väljendada läbi kunsti, kirjutamise või muude loomingulist tegevuste. See ei aita mitte ainult sul lõõgastuda, vaid avardab ka olulisel määral silmaringi ja tekitab uusi ideid.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (perekond)


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Karma analüüs + saatuse analüüs


LED küünlad (4 tk)


Tassid: Almond Blossom - Vincent Van Gogh (2 tk)


Taro kaardid: Die Weisheit der Drachen (koos raamatuga)


Kausid (6 tk) (15 cm)


Vaagnad (2 tk)


Seinakell: paabulind


Multitööriist: 27-osaline (Victorinox)


Ripats


Taro kaardid: Wisdom of the House of Night Oracle (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused