Päeva manifestatsioon: 06.10.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

“Õnnetunde vihm” on manifestatsioonitehnika, mis põhineb kujutlusel, et su keha ja meel on täidetud positiivsete tunnetega, nagu õnnetunne, rahulolu ja inspiratsioon. See on ideaalne viis tuua oma päeva positiivsust ja head energiat.




  1. Alusta keskendumisega: Leia hommikul vaikne hetk, kus saad keskenduda ja lõõgastuda. Istu mugavalt ja sulge silmad. Hinga sügavalt sisse ja välja, rahustades oma mõtted.
  2. Kujutle õnnetunde vihma: Kujutle, et sind ümbritseb kerge vihm, mis koosneb väikestest valguse osakestest. Need osakesed langevad aeglaselt sinu peale, täites sind õnnetunde ja rahuloluga.
  3. Tunne positiivseid emotsioone: Kujutle, kuidas iga valguse osake täidab sind sooja ja hea energiaga. Tunne, kuidas see vihm peseb minema stressi, ärevuse ja negatiivsed mõtted, jättes alles vaid rahu ja rõõmu.
  4. Sõnasta tundeid: Iga kord, kui tunned positiivset emotsiooni, ütle endale vaikselt: “Ma olen täidetud rõõmu ja rahuga”. Korda seda või kasuta teisi afirmatsioone, mis peegeldavad sinu tundeid.
  5. Luba vihmal päeva täita: Kujutle, et see õnnetunde vihm saadab sind kogu päeva vältel. Isegi siis, kui päev toob kaasa väljakutseid, mõtle tagasi sellele vihmale ja tunne, kuidas see positiivne energia on alati sinuga.
  6. Õhtune kokkuvõte: Päeva lõpus mõtle tagasi ja tunneta, kuidas õnnetunde vihm sind päeva jooksul mõjutas. Tunnusta end positiivsete hetkede eest ja ole tänulik, et suutsid päeva jooksul rahu ja rõõmu tunda.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Aastahoroskoop


Armastuse karma + armastuse- ja seksihoroskoop


Pendel: tiigrisilm


Kaelakee: ema ja tütar


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Serviis (12-osaline)


Taro kaardid: Sund and Moon Tarot (koos raamatuga)


Puldiga juhitav robot


Vaas


K.I.T.T.


Seinakaunistus: pealuu



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused