Kuu mõjud ajavahemikul 14.10.2024. – 20.10.2024

Esmaspäevast teisipäeva südaööni (23:34) mõjutab Kuu Kalades. Nädala algus toob tundliku meeleolu ja müstilise mõju. Ollakse hoolivam ja kaastundlikum. See on hea aeg lahendada sotsiaalseid probleeme ja muresid. Suudetakse end teiste inimeste olukorda kergemini panna. Vastutust, suurt töökoormust ja tugevat pinget on aga väga raske taluda. Pole hea aeg võtta vastu tähtsaid otsuseid, mis nõuavad kainet mõistust ja analüüsi. Intuitsioon on siiski hea ja kui ainult sellest lähtuda, võib ka häid otsuseid tulla. Otsitakse kaifi ja fiilingut, müstilisi ja ülemeelelisi elamusi. See on hea aeg tuleviku ennustamiseks. Ka kunsti- ja kultuurielamuste nautimiseks on see hea aeg. Võib ka ise kaunite kunstidega tegeleda. Meditatsioon, mõtlus, looduses viibimine, müstilised ja maagilised toimingud sobivad sellesse perioodi hästi.

Tervis: immuunsüsteem on löögi all. Tuleks end säästa ja vältida kokkupuudet nakkustega. Ravimite ja mürkide suhtes on tundlikkus suurem, kõrvalmõjusid esineb rohkem. Kasulikud on veeprotseduurid.




Teisipäevast neljapäeva hilisõhtuni (23:00) mõjutab kuu Jääras. Need on toimekad ja energilised päevad, aga tülli on kergem minna ja oma õigusi kaitstakse jõuliselt. Julgust ja pealehakkamist on rohkem, usutakse rohkem oma võimetesse ja võimalustesse, aga nähakse kõike liiga mustvalgelt ja iseenda „mätta otsast”. See on hea aeg asjade käimalükkamiseks, alustamiseks, oma tahte läbisurumiseks. Kannatlikkust küll napib, aga elujõudu on palju. Terariistade ja teravate esemetega peaks olema ettevaatlikum, samuti liikluses ollakse liiga uljas, tormakusest võib tekkida traumasid. Sobib füüsiline töö, keha koormamine, jõuline lihastreening. Spordivõistlusteks on see hea aeg, võidutahe on suurem. Ka matkamine looduslikes ekstreemsetes tingimustes sobib ja ekstreemsport võib rohkem ligi tõmmata.

Tervis: pea piirkond on ohustatud. Probleeme võib olla silmade, hammaste, ninaga. Pole hea aeg peaga seotud suurteks operatsioonideks. Võib esineda ülitundlikkust ja peavalu. Pea piirkonnaga seotud traumasid on rohkem.




Neljapäeva hilisõhtust (23:00) laupäeva hilisõhtuni (23:07) mõjutab täiskuu Sõnnis. Vajatakse turvatunnet ja rahu, aga teisalt kisub ka seiklema, kuna Veenus läheb Amburi märki. Loomulik kontakt looduse ja kõige ehedaga süveneb, ollakse konservatiivsem, uusi ideid ei võeta alati vastu. Külla minnes võiks ette teatada, mingi erilise üllatusega välja tulles võib see vastupidise efekti anda. Hõrgud söögid-joogid, naudingurohked armumängud on soositud. Meeled on erksad, tajud on intensiivsed, reaktsioon pole aga nii kiire. Sobivad tegevused on looduses viibimine, toidu valmistamine, taimede ja aiandusega tegelemine, aia ettevalmistamine talveks. Sobib kodu kaunistamiseks, kallite parfüümide ostmiseks, püsivust ja kannatlikkust nõudvate tegevuste sooritamiseks. Sobib rahaasjade korrastamiseks, püsiväärtusega asjade ostmiseks.

Tervis: turja-, kaela-, kõripiirkonda peab hoidma, ei tohiks palja kaelaga väljas käia. Kurgumandleid ja häälepaelu peaks hoidma, vältima peaks üldse külmetumist. Vältima peaks ka kurgumandlite operatsiooni sel perioodil. Aroomiteraapia ja massaaž mõjuvad hästi. Laupäev sobib hästi ka perepidudeks.




Laupäeva hilisõhtust (23:07) hakkab mõjutama Kuu Kaksikutes. Pühapäev on hea päev suhtlemiseks ja kiireteks külaskäikudeks. Antakse katteta lubadusi, flirditakse ja sebitakse rohkem ringi. Info liigub kiiresti ja laialt, levib ka valeinfo. Kirjutamine, helistamine, sõitmine, reisi alustamine, intellektuaalsed tegevused ja mõttetegevust nõudvad ettevõtmised edenevad hästi. See on hea aeg hetkeelamuste ja muljete kogumiseks. Ajurünnakud, meedia ja ajakirjandusega seotud ettevõtmised, reklaamikampaaniad on soositud. Samuti IT valdkond tervenisti. Rääkimisel on sõnavarakasutus suurepärane ja suudetakse musta valgeks rääkida. Transport ja logistika on soositud, leitakse parimad võimalused sihtpunkti jõudmiseks.

Tervis: käed randmed, sõrmed on tundlikud, isegi õlad võivad tunda anda. Rindkerepiirkond ja kopsud on ohustatud, samuti hingamisteed. Võib tuua hingamisteedega seotud haigusi. Ollakse ka närvilisem, valitseb rahutu energia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (põhjalikum variant)


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Kaelakee: aafrika türkiis (55 cm)


Kaelakee: merevaik


Vihmavari: roos


Seinapilt lõuendil või kapal: jäätunud taimed


Toidutermos: Thermos Stainless King


Kaelakee: kaksikute tähtkuju


Pendel: sinine kvarts


LED küünlad (3 tk)


Taro kaardid: Universal Celtic Tarot (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused