Inglite sõnum ajavahemikuks 14.10.2024. – 20.10.2024

Selle nädala inglikaardid räägivad järgmist:

Sel nädalal on sul fookuses isiklik kasv ja enesearmastus. Inglid juhivad sind olema teadlik oma sisemisest rahust ja tasakaalust. On aeg lasta lahti kõigest, mis sind enam ei teeni, olgu nendeks vanad harjumused, negatiivsed mõtted või suhted, mis enam ei toeta su kasvu.

Selle nädala energia soodustab sügavamat enesesse vaatamist. Võta aega mõtisklemiseks ja kuulamiseks, mida su süda tegelikult soovib. Sa võid tunda vajadust oma eesmärke ja unistusi uuesti hinnata. Inglid kinnitavad, et oled õigel teel ning julgustavad sind usaldama oma teekonda, isegi kui sa ei näe veel kõiki vastuseid.




Oluline praktiseerida tänulikkust kõige hea eest, mis juba su elus on. Märka väikeseid õnnistusi ja imesid igas päevas. Kui keskendud sellele, mis sul juba on, saadad Universumile signaali, et oled avatud veelgi suuremale küllusele.

Näe seda nädalat võimalusena taasühenduseks iseendaga ja oma kõrgema eesmärgiga. Inglid tuletavad sulle meelde, et sa oled armastatud ja toetatud igal sammul.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Nimemuutuse mõju eluteele


Aastahoroskoop mehele


Taro kaardid: Sacred Power (koos raamatuga)


Kaelakee: tiigrisilm


Kõrvarõngad: veevalaja


Kaelakee: ema ja tütar


Käevõru: lumiobsidiaan


Seinapilt lõuendil või kapal: Käsmu


Taro kaardid: The Starseed Oracle (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil: päikeseloojang Tartumaal


Kaelakee: oonüks



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused