Päeva manifestatsioon: 15.10.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

“Õnne päevik” on unikaalne manifestatsioonitehnika, mille abil saad teadlikult keskenduda õnnetundele ja meelitada ligi rohkem rõõmu oma päeva. See meetod põhineb iga tunni jooksul positiivsete hetkede märkamisel ja kirja panemisel, et suurendada tänutunnet ja tõsta üldist elurõõmu.




  1. Valmista õnne päevik: Vali päevik või märkmik, mis on pühendatud ainult sellele tehnikale. Hommikul, enne päeva alustamist, kirjuta sinna kuupäev ja mõni sõna oma praegusest meeleolust.
  2. Seadista teavitus: Aseta telefoni või kella korduv teavitus iga paari tunni tagant, et tuletada endale meelde märkida üles üks konkreetne hetk või tegevus, mis on sind õnnelikuks teinud või naeratama pannud. See võib olla midagi nii lihtsat kui soe kohvitass, päikseline hetk või hea vestlus.
  3. Kirjuta üles õnnehetked: Iga kord, kui teavitus annab märku, kirjuta päevikusse üks hetk või asi, mis sel hetkel sulle õnnetunnet pakkus. Kui päeva jooksul tunned erilist rõõmu või rahulolu, pane ka see kohe kirja. Näiteks: “Kohvitass päikese käes enne tööpäeva” või “Lõunapaus sõbraga, mis pani mind naeratama”.
  4. Loo õnne spiraal: Kui su päevikusse hakkab kogunema järjest rohkem positiivseid hetki, märkad, et keskendud alateadlikult rohkem ja rohkem neile momentidele, mis sind õnnelikuks teevad. See tõstab su tuju ja aitab tõmmata ligi veelgi rohkem positiivset energiat.
  5. Õhtune kokkuvõte: Päeva lõpus sirvi oma päevikut ja vaata tagasi kõigile hetkedele, mis sind õnnelikuks tegid. Tunneta tänulikkust nende eest ja mõtle, kuidas saaksid seda õnnetunnet oma tulevasse päeva viia.

Tee sellest igapäevane harjumus: Mida rohkem sa keskendud positiivsetele hetkedele, seda rohkem hakkad neid oma elus märkama. “Õnne päevik” aitab sul muuta õnnetunde püsivaks osaks sinu igapäevaelus ning tõstab su üldist elukvaliteeti ja rahulolu.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku? + Millest räägib Sinu nimi?


Lamborghini Murcielago LP640


Öökulli kujuke: maasika kvarts


Taro kaardid: White Numen: A Sacred Animal Tarot (koos raamatuga)


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Kaelakee: kalade tähtkuju


Seinakaunistus: hunt


Käevõru: oonüks ja tiigrisilm


Käevõru: cherry kvarts


Seenekujulised kristallid: roheline aventuriin (7 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused