Päeva manifestatsioon: 16.10.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

“Sünonüümide võim” on manifestatsioonitehnika, mis keskendub sinu eesmärkide ja soovide ümberkujundamisele ja laiendamisele, kasutades sünonüüme ja sarnaseid sõnu. See aitab sul avardada oma arusaama sellest, mida sa tõeliselt ihaldad ning tõstab samal ajal sinu eesmärkide vibratsiooni.




  1. Määra oma soov või eesmärk: Alusta päeva, valides üks konkreetne soov või eesmärk, mida soovid täna manifesteerida. Kirjuta see lühidalt üles, näiteks: “Ma tahan olla rahulik ja kindel”.
  2. Loo sünonüümide võrk: Võta oma soov või eesmärk ja alusta sellest, et leiad iga sõna jaoks vähemalt kolm sünonüümi või sarnast sõna. Kirjuta need kõik üles. Kasutades näidet, võid kirjutada:
    • Rahulik: tasakaalukas, harmooniline, stabiilne
    • Kindel: enesekindel, turvaline, tugev
  3. Loo laiendatud afirmatsioon: Kasuta loodud sünonüüme ja loo neist lause, mis annab sinu eesmärgile rohkem tähendust ja laiendab selle mõju. Näiteks: “Ma tunnen end täna tasakaaluka ja harmoonilisena, olen stabiilne, enesekindel ja tugev kõiges, mida teen”.
  4. Korda ja tunneta: Loe loodud laiendatud afirmatsiooni mitu korda valjusti, tunnetades iga sõna tähendust ja visualiseerides, kuidas need omadused sinu päeva rikastavad. Kujutle, kuidas iga uus sõna annab sulle lisajõudu ja rahulolu.
  5. Ole avatud laiendatud tähendustele: Päeva jooksul mõtle aeg-ajalt oma laiendatud afirmatsioonile ja püüa näha, kuidas erinevad selle omadused sinu kogemustesse ilmuvad. Oled rahulik ja tasakaalukas, kuid näed ka hetki, kus tunned end tugevana ja harmoonilisena.
  6. Õhtune tänulikkus: Päeva lõpus vaata üle, kuidas erinevad omadused avaldusid. Kirjuta oma kogemused üles ja täna end selle eest, et oled avardanud oma arusaama oma eesmärgist.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Suhtehoroskoobid


Aastahoroskoop mehele


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Skulptuur: merendus (3 tk)


Kokkupandav lennuk - Boeing 787 Dreamliner


Päikesepüüdja: koolibri


Tassid: Family - Gustav Klimt (2 tk)


Tassid (3 tk) - Villeroy & Boch


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Käevõrud partneritele: akvamariin ja laavakivi


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Käevõru: ema ja tütar



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused