Kissell kuivatatud puuviljadest

Suurepärane magustoit kogu perele. Kerge valmistada. Kasuta meelepäraseid kuivatatud puuvilju. Serveeri kohupiima, vahukoore vms.




KOOSTISAINED

250 g kuivatatud puuvilju (rosinaid, õunu, ploome, aprikoose jne.)
1 l vett
väike tükike kaneelikoort
1 tera nelki
40 g suhkrut
1-2 sl kartulitärklist

lisaks veidi suhkrut pealeraputamiseks




VALMISTUSJUHEND

1. Suuremad puuviljad tükelda väiksemateks tükkideks. Loputa vee all.

2. Pane puuviljad 1 liitri külma veega potti ja leota neid seal 2-3 tundi.

3. Lisa kaneel ja nelk.

4. Keeda puuviljad tasasel tulel pehmeks.

5. Veidi enne keetmise lõppu lisa suhkur.

6. Sega kartulitärklis vähese külma veega ja lisa pidevalt segades kissellile. Kuumuta keemiseni, kuid ära keeda.

7. Kui kissell valmis, raputa peale suhkrut, mis ei lase kissellile “nahka” tekkida.

Sobib söömiseks soojalt või külmalt. Serveeri vahukoore, kohupiima vms.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop


Kahe kuu horoskoop ja numeroloogia (53 lehekülge)


Aastahoroskoobid, kuuhorksoobid, aasta analüüs numeroloogia järgi


Kaelakee: elu puu, ema ja laps


Pehme mänguasi: pteranodon


Kaelakee: hauliit, lasuriit


Tass (10 cm) - Maxwell & Williams


Käevõru: lumiobsidiaan


Käevõru: roosa kvarts


Käevõru: oonüks


Skulptuur


Püramiid: karneool

Related posts