Pehmed kookoseküpsisedKellele meeldivad kookoshelbed, peaksid kindlasti proovima neid kookoseküpsiseid. Rohke kookosega ja okolaadiga küpsised valmivad kerge vaevaga...
Loe edasi...
Kevadised lähifotodIlm oli pilves ja tuulevaikne. Kasutasin selle ilma ära selleks, et vaadata, kas saan pildile mõned lähifotod. Tegin mõnetunnise jalutuskäigu lähedalasuvasse metsa. Pildile jäid seekord samblad ja samblikud...
Loe edasi...
Sünniruun - DAGAZ (15. juuni - 29. juuni)Oled sündinud Päikese ruunimärgis. Oled inimene, kes on pari kõigis, millega tegeled. Pöörad oma ettevõtmistele alati väga suurt tähelepanu, mis võimaldab Sul saavutada väga häid tulemusi oma ettevõtmiste juures...
Loe edasi...
Põllküla, Madise, LaokülaMa polnud kaua käinud Paldiski kandis. Seepärast liikusin ühel kenal sügispäeval sinnakanti. Sõit sai alguse Tallinnast, läbi Keila liikusin Põllkülani. Vahepeal peatusin korra tee ääres, et üht kena kaasikut pildistada. Seal käis üks kõva tagumine. Alles pärast sain aru, et tegemist on Kloogalt kostuvate laskudega. Ju siis käis seal parasjagu laskmise harjutamine...
Loe edasi...
Kuidas kaitsta end energiavampiiri eest?Ajalooliselt on vampirismi vaadeldud "vereimemisena", energiavampiirlus on sama nähtus teistsugusel tasandil. On olemas inimesi, kes teadlikult provotseerivad teisi vihastama, solvuma ja ärrituma, et võtta siis nende eluenergiat...
Loe edasi...
KukeseenesuppSeenehooajal sobib menüüsse kindlasti üks toitev kukeseenesupp. Talvisel ajal võib supi valmistada ampinjonidega...
Loe edasi...
Kristall: dalmaatsia jaspisDalmaatsia jaspist tuntakse ka Dalmaatsia kivina. Kristall aitab eelkõige neid, kellel on kalduvus kõikvõimalike asjade pärast liigselt mõelda. Ta aitab aktiivsest mõttetegevusest tulenevaid pingeid maandada ja seeläbi otsuseid langetada. Kristall aitab emotsioonid paremini kontrolli all hoida. Sobib seetõttu kergestiärrituvatele inimestele...
Loe edasi...
Kuidas hinnata mee kvaliteeti?Mesi on looduslik toode, mida õienektarist valmistavad mesilased. Inimesed on mett toiduna kasutanud juba umbes 5500 aastat. Kasutatud on mett nii toidu koostisosana, magusainena kui terviseprobleemide leevendamiseks. Mesi on väärtuslik toode, aga pigem ravi abivahendina ja tervise tugevdajana...
Loe edasi...
Optimistidel on tervem südaTeadagi ohustavad südant kõige rohkem suitsetamine, kolesteroolisisaldus veres, kõrge vererõhk, suhkrutõbi ja geneetiline soodumus. Aga suur osa on ka stressil, depressioonil ja sotsiaalsel staatusel...
Loe edasi...
Kaljukits-VeevalajaKaljukits-Veevalaja on inimene, kes on sündinud ajavahemikul 19 - 23 jaanuar. Sellel inimesel on mõlema sodiaagimärgi omadused üsna selgelt märgatavad...
Loe edasi...
Feng shui ja numbrid kodusIgal arvul on oma tähendus ka feng shui järgi. Numbrid võib nii kokku liita kui ka iga arvu eraldi vaadata. Läänes kasutatakse rohkem kokkuliitmist ja ühekohaliseks arvuks taandamist, idas vaadatakse iga arvu eraldi ja jälgitakse ka iga numbri asukohta arvus...
Loe edasi...
Erilised nimed: kuidas nimed meid mõjutavadInimeste nimed on oluline osa meie identiteedist. Nad annavad meile isikupära ja eristavad meid teistest. Mõned nimed on levinumad ja tavalisemad, nagu näiteks Andres või Triin, kuid on ka nimesid, mis on erilisemad ja haruldasemad...
Loe edasi...
Mida silmavärvus inimese kohta räägibSilmade värvus on seotud geneetikaga, mis on kombinatsioon vanemate silmavärvusest. Maailmas on tehtud üsna palju uuringuid selgitamaks, kas inimese silma värvuse ja isiksuseomaduste vahel on seoseid...
Loe edasi...
Mälumäng: fosforiidisõdaFosforiidisõda oli protestilaine Eestisse fosforiidikaevanduste rajamise vastu. Eesti iseseisvusliikumine olevat saanud oma õige hoo sisse just fosforiidisõja sündmuste innustusel...
Loe edasi...
Naeru tuhat paletRõõmus meel on rikkus, mis aitab üle ka suurtest eluraskustest. Huumorimeel on looduse poolt kaasa antud ja on sangviinikute pärusmaa. Koleerik võib kogemata tappa oma naljaga nii enda kui teised, paneb või maja põlema naljaviluks. Flegmaatikule jõuab räägitud anekdoot kohale alles nädal aega hiljem ja ta ise ei suuda üldse head nalja teha...
Loe edasi...