Maitsvad ja figuurile sõbralikud kanataskud valmivad kiiresti ja on mõnus kõhutäis.
KOOSTISAINED
4 broilerifileed (600 g)
1 pakk šampinjone
2 tl õli
2 tomatit
150 g värsket kurki
10 cm jupp porrut
100 g lehtsalatit
tilli
2 tl õli
150 g 10% hapukoort
soola, sidrunipipart
VALMISTUSJUHEND
1. Tükelda šampinjonid ja prae kergelt rasva lisamata läbi.
2. Fileeri broilerifileed pikuti kolmeks, maitsesta soola ja pipraga. Iga filee keskele tõsta lusikaga. Keera nurgad keskele kokku, kinnita võileivatikuga.
3. Pintselda pealt kergelt õliga. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures, kuni kanataskud muutuvad kuldseks.
4. Salatiks lõika tomatid sektoriteks, viiluta kurk ja porru, rebi lehtsalat tükkideks, haki till.
5. Kastmeks sega õli ja hapukoor, maitsesta ja kalla salatile.
6. Serveeri broileitaskuid salatiga.
Retsepti allikas:
NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.
Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.