Lehttainaga valmistatud lõhepirukas maitseb suurepäraselt. Suurepärane toit nädalavahetuseks kogu perele.
KOOSTISAINED
Lehttaigent (500 g)
400-500 g värsket lõhefileed
1 keskmine porrulauk
1 sl taluvõid
250 g hapukoort
1 sl jahu
sool
pipar
värske till
VALMISTUSJUHEND
1. Eemalda kalafilee nahast.
2. Maitsesta kalafilee soola ja pipraga.
3. Tükelda porrulauk ja prae pannil võiga.
4. Lisa hapukoor porrulaugule ja kuumuta.
5. Maitsesta porro ja hapukoore segu soola, pipra ja tilliga ning lisa jahu või kastmepaksendajat, et tekiks paksem kaste.
6. Rulli lehttaigen laiali ja aseta filee taigna keskele, vala porrulaugukastmega üle ning sule pirukas taignaääri tõstes.
7. Küpseta pirukat ahjus fooliumi sees 220°C juures 20 minutit, siis tee foolium pealt lahti ja küpseta veel u. 10 minutit.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.