Ruunide ennustus ajavahemikuks 10.10.2022. – 16.10.2022.a.

JÄÄR

See nädal toob Sinu ellu mitmesuguseid muutusi. Oluline on see, et oleksid avatud ja haaraksid kinni kõikidest uutest võimalustest. Suure tõenäosusega leiad lahenduse paljudele keerulistele situatsioonidele, mis on Sinu elus esile kerkinud. Püüa rohkem mõtiskleda sellele, mida soovid edasi edaspidi saavutada. Praegu ei ole võib-olla hea aeg rutiinsete asjadega tegelemiseks ning tuleks välja mõelda midagi huvitavamat ja põnevamat. Ära karda uusi väljakutseid, need kujunevad palju edukamaks, kui oleksid osanud arvata. Igapäevased asjaajamised panevad proovile Sinu kohanemisvõime. Tööasjades ära võta endale liialt palju kohustusi kanda. Keskendu ühele asjale korraga. Inimsuhete vallas anna ka teistele võimalus rääkida ja oma mõtteid avaldada.




SÕNN

Sinu keskendumisvõime on sellel nädalal suurepärane. Loodad oma ideid ja mõtteid ellu viia kiiremini kui tavaliselt. Teiste inimestega suhtlemine võib olla praegu mõnevõrra keeruline. Oled ümbritsetud inimestega, kes on oma olemuselt mõnevõrra vaenulikud. Seetõttu on üksmeele leidmine keeruline. Samas peaksid jälgima seda, et Sa ei laseks oma mõtteid maha suruda. Igapäevased kohustused eeldavad Sinult suuremat kannatlikkust. Kõik ei kulge nii kiiresti, kui oleksid soovinud. Kasuks tuleks see, kui Sul oleksid valmis ka mõned varuplaanid. Hea aeg kõikvõimalike koduste asjadega tegelemiseks. Siiski tasuks vältida päris suuri ettevõtmisi. Rahaasjades tasuks olla sellel nädalal on mõnevõrra ettevaatlikum. Võimalik, et pead kokku puutuma mõningate ebameeldivate üllatustega.




KAKSIKUD

Sinu tegemisi varjutavad praegu kõikvõimalikud hirmud, seetõttu oled pessimistlikult meelestatud ning ei soovi haarata kinni uutest võimalustest. Samas on need võimalused praegu vägagi head. Võimalik, et Sinu energiavarud ei ole samuti kõige suuremad. Seetõttu ei ole võib-olla hea aeg päris suurte ettevõtmistega alustamiseks. Teiste inimestega suhtlemisel kipud keerutama ja asju varjama. See võib varem või hiljem tekitada pingeid. Püüa paika panna edaspidised eesmärgid. See peaks Sinu olukord olulisel määral kergendama. Riskide võtmisest tasuks praegu hoiduda. Tööasjades varu rohkem kannatust, kõikvõimalikud dokumendid hoia korras. Eelistaksid võib-olla praegu rohkem teha tööd iseseisvalt.




VÄHK

See nädal viib Sind mitmesuguste uute ja kiirete arengute keskele. See paneb proovile Sinu kohanemisvõime. Rutiinsed asjad ei ole Sulle meelepärased. Soovid leida midagi uut ja põnevat oma igapäevasesse ellu. Samas oled mõnevõrra ebakindel, mis võib Sinus pingeid tekitada. Oluline on see, et leiaksid oma igapäevastesse tegevustesse ka selliseid asju, mis Sulle tõeliselt meeldiksid. Rahaasjades tasuks olla sellel nädalal ettevaatlikum, sest ees võivad oodata mõningad ebameeldivad üllatused. Mõtle sellele, millises suunas sooviksid edaspidi edasi liikuda. See nädal on hea aeg reisimiseks. Koduses elus tasub ellu viia need plaanid, millele oled juba kaua mõelnud. Veeda rohkem aega oma perega.




LÕVI

Sellel nädalal kipud vastutust nende õlgadelt ära lükkama. See võib aga tähendada seda, et sattud ebameeldivatesse olukordadesse. Ka võib Sinu maine olulisel määral kahjustatud saada. Püüa ennast praegu ümbritseda rohkem selliste inimestega, kelle läheduses ennast hästi saad tunda. Negatiivsed inimesed tekitavad Sinus pingeid ja ei lase edasi liikuda. Juriidiliste küsimustega tasuks olla sellel nädalal mõnevõrra ettevaatlikum. On oht keerulistesse olukordadesse sattuda. Informatsiooni hankimine on praegu väga oluline. Samas pead jälgima seda, et Sa ei hakkaks teiste inimeste järgi nuhkima. Leia rohkem aega oma perekonna jaoks. Hea aeg koos reisimiseks. Koduses elus ei ole praegu võib-olla kõige mõttekam suuri plaane ellu viima hakata. Rahaasjades võib Sind ees oodata mõni meeldiv üllatus.




NEITSI

Sinu energiavarud peaksid olema sellel nädalal päris suured. See aitab ellu viia ideid ja mõtteid, millel olnud juba kaua mõelnud. Võimalik, et avastad enda jaoks midagi sellist, mis Sinu edaspidiseid ettevõtmisi positiivselt mõjutaksid. Teiste inimestega suhtlemine kujuneb sellel nädalal väga heaks. Üksmeele leidmine on tavalises kergem. Perekondlikes asjades on kompromissid kerged tulema. Haara kinni kõikidest uutest arengutest. See muudab Sinu elu palju huvitavamaks ja mitmekesisemaks. Hoidu tormakusest, eriti kaalukate otsuste tegemisel. Teiste inimestega suhtlemisel tasub hoiduda kriitikast ja teravmeelsustest.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünniratta kood


Töö ja raha aastahoroskoop


Elusündmuste ennustamine nime transiittähtede järgi


Kaelakee: labradoriit


Seinakell: paabulind


2in1: käevõru/kaelakee: oonüks ja punane tiigrisilm


Käevõru: malahhiit ja punane tiigrisilm (16-17 cm)


Kaelakee: liblikas


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Päikeseprillid meestele: Julbo Aerospeed


Seinapilt lõuendil või kapal: hooned talvisel maastikul


Päikesepüüdja: koolibri



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused