Milline on inimene, kes on sündinud 25. oktoobril

25. oktoobril sündinud inimene on tahtejõuline ja ettevõtlik. Samas on teistel inimestel teda raske tundma õppida, kuna ta iseloom on keeruline ning ta ei räägi enda kohta just eriti palju.

Ta võib olla väga kangekaelne. Seetõttu pole mõttekas teistel inimestel asuda tema meelt muutma, sest see võib kaasa tuua ainult mõttetuid lahkhelisid.

Kõikide oma tegevuste juures on ta kirglik ja ettevõtlik. Ta teab täpselt, mida soovib saavutada ning on valmis oma eesmärkide nimel kasvõi läbi seina minema. Oma kaasvõitlejate suunas on ta väga lojaalne. Talle saab alati kindel olla, sest alati kõik antud lubadused.




Ta ei karda tagasilööke, sest peab neid arengu üheks võtmetähtsusega osaks. Kui teda tabab tagasilöök, tõuseb ta peagi jälle tuhast.

Teiste inimestega suhtlemine võib talle olla keeruline, kuna ta on kinnine inimene. Seepärast oleks talle kasulik, kui teda ümbritseksid jutukad ja rõõmsameelsed inimesed, kes oma seltskondlikkusega aitaksid ka tal paremini avaneda.

Ta varjab kiivalt oma tundeid, mistõttu ei tea enamik inimesi, mida ta tunneb või vajab. Ainult kõige usaldusväärsematele inimestele on ta valmis ennast veidi avama ja oma tunnetest rääkima.




Partnerlussuhe on talle väga oluline. Samas pole ta valmis suhtes osalema, kui partner sunnib talle oma arvamusi peale. Ta vajab suhtes vabadust ja õigust suhtes reegleid kehtestada. Seepärast toimib tema suhe ainult inimesega, kes on valmis tema kehtestatud reeglitele vähemalt osaliselt alluma.

Tööalaselt sobiks talle suurepäraselt mõne organisatsiooni juhtimine. Ta oskab langetada kasulikke otsuseid ja ei karda ka vajadusel läbikaalutud riske võtta.

Milline on konkreetsel kuupäeval sündinud inimene? Milline on tema iseloom, millist tööd talle meeldib ja sobib teha, milline inimene on ta armuelus.

Kuupäevadel sündinud inimene (jaanuar-detsember)





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse aastahoroskoop


Kuuhoroskoop (päevade lõikes)


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Lamp


Kaelakee: oonüks


Barbie nukk (GTJ78)


Öökulli kujuke: obsidiaan


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Käevõru: tiigrisilm


Pehme mänguasi: šoti mägiveis


Taro kaardid: The Starseed Oracle (koos raamatuga)


Käevõru: päikesesüsteem (17-18 cm)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused