Paljude lemmiksuupiste ahjus küpsetatud suvikõrvitsad, mida on väga lihtne valmistada. Sobivad niisama söömiseks või mõne muu toidu kõrvale.
KOOSTISAINED
suurem suvikõrvits
riivjuustu
toiduõli
tilli
soola
pipart
VALMISTUSJUHEND
1. Pese suvikõrvits ja viiluta umbes 5 mm paksusteks viiludeks.
2. Määri viilud kergelt õliga ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormile.
3. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Lisa veidi hakitud tilli.
5. Raputa iga viilu peale rikkalikult riivjuustu.
6. Küpseta 220-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni suvikõrvitsaviilud on kuldpruunid.
Serveeri soojalt.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.