Ruunide ennustus ajavahemikuks 21.02.2022. – 27.02.2022.a.

JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

Sellel nädalal Sinu energiavarud suhteliselt suured. See aga ei tähenda seda, et suudaksid kõik asjad sellises tempos ellu viia, nagu oleksid soovinud. Ole valmis takistusteks. Oma plaanid tuleks põhjalikult ette valmistada, et seeläbi hoida ära võimalikud tagasilöögid. Jälgi seda, et Sinu energiavarud ka tasakaalus püsiksid.

Tööasjades oled ettevõtlik, kuid kõik ei kulge nii ladusalt, kui Sa soovinud oleksid. Kipud tööasju tegema pealiskaudselt, mis toob kaasa ebameeldivusi. Väga tähelepanelik tasuks olla tööalaste dokumentidega ümberkäimisel, sest muidu võid oma edaspidiseid väljavaateid halvendada.

Suhted kolleegidega peaksid Sul olema päris head. Ära ainult anna katteta lubadusi, sest muidu võid oma mainet kahjustada.

Rahaasjadele tuleks Sul kindlasti veidi enam tähelepanu pöörata, sest ainult nii suudad kõik kenasti kontrolli all hoida. Liigne tormakus ja pealiskaudsus võib valusalt kätte maksta. Pane enda jaoks paika pikemaajalised plaanid, sest see kergendaks oluliselt igapäevaste valikute tegemist.

Koduses elus pole see nädal mitte kõige parem aeg suuremate plaanide teostamiseks, sest soovitud eesmärkide saavutamine oleks keeruline. Keskendu hädavajalikele kohustustele. Kui elad eramajas, siis võib see nädal kaasa tuua üsna ootamatuid väljaminekuid.

Armuasjad toimivad päris hästi. Kasuks tuleks see, kui oma partneriga koos rohkem aega veedaksid. Ühised hetked annaksid suhtele palju juurde. Romantika on olulisel kohal. Kasuks tuleks see, kui oma partnerit millegi meeldivaga üllataksid.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Sellel nädalal peaksid Sinu ettevõtmised suhteliselt hästi kulgema. Peaksid enda jaoks paika panema olulised eesmärgid, sest see aitaks igapäevaseid otsuseid paremini langetada. Kiirustamisest tasuks hoiduda, muidu võivad asjad vales suunas liikuma hakata.

Tööasjades juures peaksid rohkem tähelepanu pöörama detailidele. Need mõjutavad Sinu tööalaseid tegevusi oluliselt enam, kui Sa arvata oleksid osanud. Riskide võtmist tasuks vältida, sest muidu võid ennast leida keerulisest olukorrast.

Suhted kolleegidega peaksid olema päris head. Oluline on see, et mõtleksid hoolikamalt sellele, mida ütled, sest vastasel korral võid haavata kolleegide tundeid. Meeskonnatöö peaks sujuma päris hästi.

Rahaasjad eeldavad Sinult mõnevõrra suuremat tähelepanu. Ära eelda seda, et küll lahendused ise uksele koputavad. Sul tuleks vältida praegu tormakaid otsuseid, sest vastasel korral võid kahjustada oma edaspidist stabiilsust rahaasjades.

Koduses elus on praegu hea aeg alustada nende plaanide elluviimisega, millele juba mõnda aega mõelnud oled. Ka rutiinsed kohustused vajaksid tegemist, mistõttu jälgi seda, et oma ajalisi ressursse õieti jaotaksid.

Armastuse vallas võib see nädal kaasa tuua mõningaid ootamatuid arusaamatusi. Ole partneriga suhtlemisel tavalisest kannatlikum. Praegu pole hea aeg tormakuseks oma väljaütlemise juures. Väldi kriitikat partneri aadressil.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

Tööasjad kujunevad päris headeks. Keskendu sellele, et pooleliolevad kohustused õigeaegselt tehtud saaksid. Praegu pole eriti hea aeg selleks, et alustaksid uute plaanide teostamisega. Hea aeg teadmiste ja oskuste omandamiseks. Klientidega suhtlemine eeldab ettevaatlikkust.

Suhted kolleegidega on Sul sellel nädalal päris head. Kasuks tuleks meeskonnatöö tegemine. Hoidu liigsest kriitikast kolleegide aadressil.

Sinu rahaasjad peaksid olema päris kindlas tasakaalus. Arvestada tuleb sellega, et pead arvatavasti tegema mõningaid ootamatuid väljaminekuid. Kasuks tuleks see, kui oma silmad lahti hoiaksid, kuna Sul on head võimalused uute teenimisvõimaluste leidmiseks. Rahaliste riskide võtmisest tasuks kindlasti hoiduda.

Koduses elus on hea aeg selliste tööde tegemiseks, mida oled juba pikalt planeerinud. Kui oled ettevalmistused ära teinud, asu tegutsema. Tulemused saavad olema päris head.

Armastuse vallas tuleb leida partneri jaoks rohkem aega. Ühised tegevused koduses majapidamises mõjuksid suhte toimimisele päris hästi. Romantika vallas tasuks proovida midagi uut ja põnevat. Ole partneriga suhtlemisel aus.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

See nädal on Sulle päris tempokas. Pead oma ajalisi ressursse hoolikamalt planeerima. See nädal on hea aeg selliste tegevuste jaoks, mis on oma olemuselt uued ja huvitavad. Kindlasti tuleks tähelepanu pöörata pisidetailidele.

Tööalastes asjades tuleks vältida mõttetuid riske. Keskendu detailidele ning ära kiirusta. On oht suurteks eksimusteks, mis võivad kalliks maksma minna. Väga ettevaatlik tasuks olla tööalaste rahaasjade korraldamisel. Pikemaajaliste plaanide tegemine aitaks Sul tööalases elus suurema kindlustunde tagada.

Suhted kolleegidega peaksid toimima päris hästi. Hea aeg mitmesuguste mõttevahetuste pidamiseks. Samas väldi isikliku elu teemade käsitlemist.

Rahaasjad on sellel nädalal päris heas seisus. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas rahaasjades enda jaoks suurem stabiilsus tagada. Head ideed on esile kerkimas.

Koduses elus pole praegu suuremate tööde tegemiseks hea aeg. Tegele rohkem pisitöödega.

Armastuse vallas tasuks oma partneriga avatumalt suhelda. See annab mõlemale osapoolele parema arusaamise üksteisest. Mitmesuguste pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks suhte toimimiseks kindlasti kasuks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Armastuse- ja seksihoroskoop


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Vaagen: Hygieia - Gustav Klimt


Kausid (3 tk) - Villeroy & Boch


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Seinapilt lõuendil või kapal: sügisene tee


Vaagnad (4 tk)


Rahakonn


Seinakaunistus: karu


Kristallipuu: roosa kvarts


Kaitseingli kujuke: tiigrisilm



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused