Ruunide ennustus ajavahemikuks 10.01.2022. – 16.01.2022.a.

JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

Sellel nädalal tasuks Sul keskenduda neile ettevõtmistele, mis lõpetamist vajaksid. Uute plaanide teostamine ei saa olema nii edukas, kui Sa seda ehk loodaksid. Hea aeg oma oskuste täiendamiseks, kuid seda ainult sellistes asjades, mida koheselt ka kasutama saaksid hakata.

Tööasjades oled ettevõtlik ning Sinu ettevõtmised kulgevad päris ladusalt. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas oma tööalased kohustused efektiivsemaks muuta. Ettevaatlikum tasuks olla dokumentidega ümberkäimisel, sest on oht selles vallas mõningate eksimuste tegemiseks. Mõningad tööalased tulevikulaanid tasuks paika saada.

Suhted kolleegidega toimivad päris hästi. Praegu on õige aeg meeskonnatöö tegemiseks.

Sinu rahaasjad vajavad praegu mõnevõrra suuremat tähelepanu. Ära võta rahaasjades mõttetuid riske. Kui oled pikalt mõnda ostu planeerinud, siis nüüd on aeg nende ostude tegemiseks.

Koduses majapidamises oleks praegu mõttekas keskenduda rutiinsematele asjadele. Uute plaanide teostamine pole kõige parem idee. Võimalik, et mingi kodune seade vajab remonti või väljavahetamist.

Armuasjad toimivad kenasti. Oluline on oma partneri jaoks veidi enam aega leida. Ühised tegevused tuleksid kindlasti kasuks. Üheskoos tasuks paika panna mõningad pikemaajalised sihid ja plaanid, sest see tagab suurema kindlustunde edaspidiseks.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Sellel nädalal võiksid teha kokkuvõtteid viimase aja tegemistest. See annaks Sulle selgema pildi sellest, millises suunas peaksid edasi liikuma. Praegu pole aeg tormakuseks, sest see võib valusalt kätte maksta. Rohkem tasuks tegeleda koduste kohustustega.

Tööasjad kujunevad päris headeks. Tööd saab olema päris palju, kuid erilisi takistusi tekkida ei tohiks. Probleemide lahendamisel kasuta vanu meetodeid, sest need aitavad Sind ka sellel korral. Hea aeg tööalaste tulevikuplaanide tegemiseks.

Suhted kolleegidega on üldjoontes head. Mõningaid arusaamatusi võib esile kerkida, kuid need peaksid leidma äris kiiresti lahenduse. Meeskonnatöö tegemine peaks päris hästi õnnestuma.

Sinu rahaasjad on mõnevõrra pingelised. Ootamatud arved võivad Sinu plaanid sassi lüüa. Ära võta rahaasjades mõttetuid riske, sest see võib hiljem valusalt kätte maksta.

Koduse majapidamises tasuks ära teha need asjad, millele juba mõnda aega mõelnud oled. Tulemused saavad olema paremad, kui oleksid osanud arvata.

Armuasjad eeldavad ettevaatlikkust. Kõik ei ole nii roosiline, kui Sa seda ehk arvanud oleksid. Ettevaatlikum tasuks olla kriitikaga partneri aadressil. Romantikal on mängida praegu väga oluline roll.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

Sellel nädalal oled oma ettevõtmiste juures päris edukas. Suudad nii mõnedki olulised asjad tehtud saada, mis Sul viimasel ajal kõige paremini õnnestunud pole. Ole julgemalt valmis tegelema asjadega, mis on kujunenud viimasel ajal probleemseteks.

Tööasjad eeldavad Sinult rohkem aega kui tavaliselt. Lihtsalt töökoormus võib olla sedavõrd suur. Pead hoolitsema selle eest, et kõik asjad oleksid Sinu jaoks kindlas tasakaalus. Ära alusta praegu uute tegevustega enne, kui vanad kohustused on lõpule viidud. Hea aeg selleks, et oma tööalaseid teadmisi ja oskusi täiendada.

Suhted kolleegidega eeldavad Sinult mõnevõrra suuremat tähelepanu. Hoidu tormakatest väljaütlemisest. Ole mõistvam ning varu kannatust, et oma mõtteid kolleegideni viia.

Rahaasjad võivad olla pingelised. Otsi võimalusi, et oma kulutused kontrolli alla saada. Ära võta mõttetuid rahalisi riske.

Koduses elus oleks hea keskenduda rutiinsematele asjadele, sest uute plaanide teostamine ei pruugi õnnestuda soovitud viisil. Kaasa ka pere koduste asjadega tegelemisse.

Armuasjad peaksid olema päris kindlas tasakaalus. Võiksid praegu mõelda sellele, kuidas oma suhtesse veidi enam värskust tuua. Romantika on selles osas oluliseks märksõnaks. Ettevaatlik peaksid olema partnerile lubaduste andmisel, sest nende täitmine võib takerduda kõikvõimalikesse takistustesse.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

See nädal kujuneb Sulle päris edukaks. Sul on võimalik palju korda saata ja elus edasi liikuda. Peaksid detailidele ainult rohkem tähelepanu pöörama, sest ainult nii suudad olukorra kontrolli all hoida. Jälgi uute võimaluste tekkimist.

Tööasjad kujunevad päris headeks. Püüa tehtud saada need kohustused, mis Sul viimasel ajal kõige paremini kulgenud pole. Oleksid suuteline saavutama märkimisväärseid tulemusi. Väiksemate ümberkorralduste tegemine tuleks tööalases elus kindlasti kasuks, kuna see aitaks Sul efektiivsust suurendada.

Suhted kolleegidega toimivad mõnevõrra paremini kui viimasel ajal. Sul tasuks nendega julgemalt oma mõtteid ja ideid vahetada. Hoidu sellest, et kolleegidele oma mõtteid peale suruma hakkaksid.

Rahaasjadel tasuks praegu silma rohkem peal hoida. Ära võta riske, mida hiljem kahetsema pead. Pikemaajaliste sihtide paikapanek aitaks Sul oma rahaasju paremini korraldada. Hea oleks oma teadmisi rahaasjades täiendada, et seeläbi paremaid otsuseid langetada.

Koduses majapidamises tasuks ära teha need tööd, mida pikalt plaaninud oled. Sul on päris head võimalused positiivsete tulemuste saavutamiseks. Päris uute plaanidega tegelemiseks pole mitte kõige parem aeg.

Armuasjad kujunevad päris headeks. Sul tasuks partneriga julgemalt rääkida asjadest, mis on Sulle olulised. Ole valmis partnerit rohkem kuulama.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Aastahoroskoop


Taro kaardid: Heal Yourself Reading Cards (koos raamatuga)


Sõrmus: mesilane


Taro kaardid: Circle of Life (ainult kaardid)


Vaas


Tassid: jäälinnud (3 tk) - Villeroy & Boch


Kristallipuu: akvamariin


Kristall: obsidiaan


Hundi kujuke: sinine aventuriin


Kaelakee: ema ja tütar, roos



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused