Ruunide ennustus ajavahemikuks 22.11.2021. – 28.11.2021.a.

JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

Sellel nädalal oled suuteline väga palju korda saatma. Pead ainult jälgima seda, et Sa hakkaks võtma mõttetuid riske. Usalda oma sisetunnet, sest see viib Sind elus kõige paremas suunas edasi. Optimistlik ellusuhtumine on äärmiselt oluline.

Tööasjades kujuneb see aasta päris edukaks ning suudad palju korda saata. Kindlasti tuleks praegu rohkem tähelepanu pöörata detailidele, sest see mõjutab Sinu edasist käekäiku. Hoia tööalased dokumendid laitmatus korras.

Sinu suhted kolleegidega on nii ja naa. Üldiselt on suhted head, kuid mingid väiksed pisiasjad võivad hakata kõike varjutama. Sul tasuks olla oma väljaütlemiste juures tavalisest ettevaatlikum. Ära võta kõike südamesse, mida kolleegid Sulle ütlevad.

Rahaasjad eeldavad praegu mõnevõrra suuremat tähelepanu. Võimalikud on ootamatud väljaminekud, mis on seotud koduga või transpordivahendiga. Uute teenimisvõimaluste otsimiseks pole praegu hea aeg, kuna Sa ei suudaks leida seda, mida oled otsimas. Ehkki alguses võivad võimalused tunduda ahvatlevatena, siis lõpptulemusena võib kõik kokku kukkuda.

Koduses majapidamises on praegu aeg selleks, et teha ära kõik ettevalmistused talvekuudeks, olenemata sellest, et kas elad korteris või majas. Võimalik, et mõned rutiinsed kohustused võtavad aega oluliselt enam, kui Sa oleksid arvanud.

Suhe partneriga on päris hea. Mõningaid ütlemisi võib esile tulla, kuid suudad olukorra kiiresti lahendada. Sul on olemas tahe hoida suhe harmoonilisena. Mõne toreda kingituse tegemine oma partnerile tuleks sellel nädalal kindlasti kasuks.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Peaksid ennast sellel nädalal suhteliselt hästi tundma. Sinu ettevõtmised kulgevad just sellises suunas, nagu oled alati tahtnud. Rõhk tuleks panna kannatlikkusele, sest see aitaks Sul kergema vaevaga soovitud tulemusteni liikuda. Usalda oma sisetunnet, sest see aitaks Sul praegu kõige paremaid otsuseid langetada.

Tööasjades oled edukas. Pead olema küll valmis mõningate ootamatuste esilekerkimiseks, kuid suudad need kerge vaevaga ületada. Riskide võtmiseks pole praegu mitte kõige parem aeg, kuna need võivad valusalt kätte maksta. Kui tegeled äriga, siis see nädal on hea aeg uute klientide leidmiseks.

Suhted kolleegidega peaksid olema üsna head. Jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid, sest see võimaldaks välja jõuda parimate lahendusteni. Ole ettevaatlik oma kolleegidele lubaduste andmisel, sest nende lubaduste täitmine võib osutuda keerulisemaks, kui Sa arvata oleksid osanud.

Sinu rahaasjad peaksid olema üsna heas seisus. Samas peaksid olema ettevaatlik rahaliste riskide võtmisel. Laenu andmisel või võtmisel tasuks olla ettevaatlikum.

Koduses majapidamises tasuks tegeleda ainult hädavajalike kohustuste täitmisega. Ära alusta suuremate tööde tegemisega, sest soovitud tulemusteni jõudmine võib osutuda keeruliseks.

Armuasjad peaksid olema üsna heas seisus. Leia oma partneri jaoks rohkem aega. Ta võib soovida Sulle ka midagi olulist rääkida. Romantiliste hetkede korraldamine on väga vajalik.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

See nädal võib Sinuni tuua mõningaid negatiivseid uudiseid, kuid see ei tohiks olla midagi sellist, millega Sa toime ei tule. Oluline on see, et oleksid kogu aeg optimistlikult meelestatud. See nädal pole hea aeg riskide võtmiseks, kuna see võib ennast pikas perspektiivis valusalt kätte maksta.

Tööasjades oled päris edukas, kuid ole ka selles vallas takistuste esilekerkimiseks valmis. Kasuta julgemalt ära neid tegevusmalle, mida oled ka varem kasutanud, sest need viivad Sind edule. Ära võta mõttetuid riske. Suhtlemine klientidega eeldab ettevaatlikkust, mudi on arusaamatused kerged tekkima.

Suhted kolleegidega toimivad hästi. Väldi ainult isikliku elu teemade käsitlemist. Kui Sulle midagi kolleegide poolt lubatakse, kuid jäetakse hiljem täitmata, siis ära karda seda meeldetuletamast.

Sinu rahaasjad kujunevad päris edukateks. Kasuks tuleks see, kui hoiaksid oma silmad lahti, seda seeläbi võid leida endale päris tulusa teenimisvõimaluse.

Koduses elus tasuks keskenduda praegu pigem rutiinsetele asjadele. Uute plaanide teostamine ei kujune nii edukaks, kui Sa seda oleksid soovinud.

Armuasjad peaksid olema praegu päris heas seisus. Partneriga suhtlemine laabub hästi. Jaga julgemalt oma soove ja vajadusi. Romantika ja seks on olulisel kohal.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

Oled sellel nädalal oma ettevõtmiste juures vägagi edukas ning Sind võib oodata edu ka sellistes asjades, kus Sa seda kõige vähem oodata oleksid osanud. Mitmesugused saladused peaksid päevavalgele tulema, mis aitavad Sul maailmaasju paremini mõista. Usalda enam oma sisetunnet, seda eriti oluliste otsuste tegemisel.

Sinu tööasjad kulgevad üsna ladusalt. Suudad paljud olulised asjad kenasti tehtud saada. Samas peaksid arvestama sellega, et mõned asjad võivad võtta enam aega, kui olid arvestanud. Ära karda uusi väljakutseid. Tööalaste valikute tegemisel toetu enam just oma sisetundele.

Suhted kolleegidega peaksid toimima hästi. Sul on kolleegidega hea läbisaamine. Rohkem tasuks seetõttu rõhku panna meeskonnatöö tegemisele, sest see aitaks kiiremini oodatud tulemisteni jõuda.

Rahaasjad on heas seisus, kuid eeldavad samas ka tähelepanu. Võimalik, et see nädal toob kaasa ootamatuid väljaminekuid, kuid sellest ei tohiks mingit erilist probleemi Sulle tekkida.

Koduses majapidamises on praegu hea aeg selleks, et viiksid ellu need plaanid, millele juba mõnda aega mõelnud oled. Väldi kiirustamist ning pane eriline rõhk ettevalmistuste tegemisele.

Armuelus on kõik kenasti ning läbisaamine partneriga peaks olema üsna hea. Jaga temaga julgemalt oma soove ja muresid, sest see aitaks tal Sind edaspidi paremini mõista.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse karma + armastuse- ja seksihoroskoop


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku? + Millest räägib Sinu nimi?


Suhtehoroskoobid


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Termos: Thermos Stainless King 0,47 l


Kõrvarõngad: ambur


Kaelakee: obsidiaan


LED küünlad (4 tk)


Kaelakee: roos


Tassid: Rooma (3 tk) - Villeroy & Boch


Söögiriistade komplekt (60 tk) - Zwilling


Taldrikud (27 cm) (4 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused