Ruunide ennustus ajavahemikuks 15.11.2021. – 21.11.2021.a.

JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

See nädal viib Sind mitmesuguste muutuste keskele. Sinu kohanemisvõime pannakse proovile, sest kõik see, mille keskele satud, on päris erinev sellest, millega harjunud oled. Nii mõnedki asjad peaksid Sulle sellel nädalal selgemaks saama, mistõttu muutub elu Sinu jaoks mitmekesisemaks.

Tööasjades ole valmis takistuste esilekerkimiseks. Pead erilise rõhu panema täpsusele, sest ainult nii suudad välja jõuda oodatud tulemusteni. Ära hakka teisi inimesi liigselt usaldama, kuna see võib Sind viia pettumuste keskele. Hea aeg selleks, et paneksid enda jaoks paika edaspidised plaanid, kuidas olulised tööasjad tehtud saada.

Suhted kolleegidega on üldiselt head, kuid tuleb siiski arvestada ka mõningaste probleemidega. Mõni kolleeg võib olla Sinu vastu pahane või kiuslik. Jää rahulikuks, sest kui hakkad selle kolleegiga vaidlema, viskad õli tulle.

Sinu rahaasjad on üldiselt päris head. Samas tuleb ette ka mõningaid ootamatuid väljaminekuid. Ära võta rahaasjades mõttetuid riske. Praegu pole hea aeg pikemaajaliste rahaliste plaanide tegemiseks.

Koduses elus oled suuteline päris palju ära tegema. Pead keskenduma ainult ühele tööle korraga. Kui hakkad oma energiavarusid harjuma, ei jõua Sa eriliste tulemusteni.

Armuasjad on Sul päris heas seisus. Partner vajab praegu enam Sinu tähelepanu. Ole julgemalt valmis rääkima oma tunnetest ja vajadustest. Romantika on olulisel kohal. Üheskoos tasuks paika panna mõningad olulisemad tulevikuplaanid.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Sellel nädalal peaksid olema ettevaatlikum inimsuhete vallas. Kõik asjad ei kulge sugugi sellises tempos, nagu Sa seda soovinud oleksid. Usalda rohkem oma sisetunnet, sest see võimaldaks Sul jõuda parimate lahendusteni.

Tööasjades ole valmis mitmesuguste ootamatute muutuste esilekerkimiseks. Mida kiiremini nendega kohaneda suudad, seda parem. Hea aeg edaspidiste tööalaste plaanide tegemiseks. Sul on võimalik hankida mitmesugust sellist informatsiooni, mis Sind tööasjades edaspidi edasi aitab.

Suhted kolleegidega peaksid olema üsna head. Samas mõtle hoolikalt, kuidas oma sõnu kasutad, sest mõni kolleeg ei suuda Sind piisavalt hästi mõista.

Sinu rahaasjad on stabiilsed ning olukord peaks mõnevõrra paranema. Leia võimalusi selleks, et endale uusi teenimisvõimalusi leida. Ettevaatlikum peaksid olema riskantsete tehingutega, sest need võivad väga valusalt hiljem kätte maksta.

Kodused asjaajamised peaksid Sul üsna ladusalt kulgema. Samas ära võta korraga ette liialt palju kohustusi. Hea aeg mõelda kodukujundusele ja sellega seonduvatele edaspidistele plaanidele.

Armuasjades tasuks olla ettevaatlikum. Partneriga võivad praegu esile kerkida nii mõnedki ootamatud probleemid. Romantika on omal kohal. Tee oma partnerile ka mõni tore üllatus.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

Sellel nädalal on Sinu peamine rõhk loovusel. Keskendu sellistele tegevusele, mille juures saaksid oma loovust maksimaalselt ära kasutada. Uued väljakutsed Sind ei hirmuta ning haarad julgelt kinni kõigest sellest, mis võimaldaks Sul elus edasi liikuda.

Tööasjades oled sihikindel ning viid alustatud asjad kenasti lõpule. Tööalaseid väljakutseid Sa ei karda. Praegu on suurepärane aeg selleks, et oma töökorralduses mõningaid muudatusi teeksid, et seeläbi endale edaspidiseks suurem efektiivsus tagada.

Suhted kolleegidega peaksid Sul olema päris head. Mõttevahetused peaksid sujuma hästi, samuti meeskonnatöö. Isikliku elu teemadel pole praegu hea aeg kolleegidega aru pidada.

Sinu rahaasjad eeldavad mõnevõrra suuremat tähelepanu. Pead olema hoolikas, et mitte lasta oma rahaasjadel tasakaalust väljuda. Hoia silmad lahti, sest nii võid enda jaoks leida uued võimalused sissetuleku suurendamiseks.

Kodused asjaajamised peaksid Sul üsna hästi õnnestuma. Samas pole praegu mitte kõige parem aeg selleks, et võtaksid ette väga suuri töid.

Armuasjad peaksid olema praegu päris heas tasakaalus. Leia võimalusi selleks, et partneriga rohkem koos olla. Väldi partneri tegevuste kritiseerimist. Romantika on väga olulisel kohal.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

Sellel nädalal tuleb Sul teha kokkuvõtteid viimase aja tegevustest. Kõik varasemalt töötanud asjad enam ei tööta ning tuleb leida lahendused. Haara kinni kõikidest uutest väljakutsetest, sest need peaksid Sinu elu oluliselt huvitavamaks muutma, kui Sa seda arvata oleksid osanud.

Tööasjades kulgevad Sinu ettevõtmised üsna ladusalt. Sul tasuks keskenduda neile kohustustele, mis viimasel ajal ehk kõige paremini kulgenud pole. Ära jäta olulisi asju tähelepanuta, kuna see võib hiljem valusalt kätte maksta.

Suhted kolleegidega peaksid toimima suhteliselt hästi. Jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid oma kolleegidega, sest leiad nende poolehoidu paljudele asjadele. Isikliku elu teemad jäta kolleegidega suhtlemisel kõrvale.

Sinu rahaasjad peaksid olema praegu üsna heas seisus. Sul tasuks otsida võimalusi selleks, et oma sissetulekut suurendada ning neid võimalusi kindlasti ka leiad. Ettevaatlikum tasuks olla rahaliste riskide võtmisel.

Koduses elus suudaksid sellel nädalal mitmed olulised asjad kenasti teoks teha. Keskendu ainult ühele tegevusele, sest see viiks Sind parimate tulemusteni.

Armuasjad on päris head. Läbisaamine partneriga hea. Sul tasuks partneriga julgemalt arutada neid teemasid, mis on Sulle olulise tähendusega. Ära ole partneri suunas kriitiline. Romantika vallas tasuks proovida midagi uut ja põnevat.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Multitööriist: Leatherman Wingman 832523


Tassid: Horizontal Line - Wassily Kandinsky (2 tk)


Käevõru: roosa kvarts ja triibuline ahhaat


Kõrvarõngad: mesilane


Seinapilt lõuendil või kapal: Pakri pank


Käevõru: obsidiaan ja ametüst


Skulptuur: majakas


LED küünlad (3 tk)


Seinakaunistus: koolibri



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused