Ruunide ennustus ajavahemikuks 08.11.2021. – 14.11.2021.a.

JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

See nädal viib Sind mitmesuguste muutuste ja arengute keskele. Eriline rõhk tuleks panna sellele, et nende muutustega võimalikult kiiresti kohaneda. Praegu pole aeg riskide võtmiseks, sest need riskid võivad ennast väga valusalt kätte maksta.

Tööalases elus tuleb Sul suure tõenäosusega kokku puutuda mõningate raskustega. Pead otsima teed, kuidas neid raskusi ületada. Leiad lahendused, kuid see võtab päris palju aega. Väiksemate ümberkorralduste tegemine tuleks tööalases elus kasuks, kuna see aitaks Sul uuendusi ellu viia.

Suhted kolleegidega on üldiselt head. Mõne kolleegiga võib mõni arusaamatus tekkida, kuid suudad selle üsna kiiresti lahendada. Ära anna praegu kolleegidele lubadusi, sest nende täitmine võib kujuneda keeruliseks.

Sinu rahaasjad peaksid olema üsna heas seisus. Mõtle sellele, kuidas oma sissetulekut suurendada, sest uued ideed on kerged tulema. Rahaliste riskide võtmist tasuks vältida. Laenu andmine sõpradele võib lõppkokkuvõttes tähendada seda, et kingid selle raha oma sõbrale.

Koduses elus on praegu üsna hea aeg selleks, et pikemaajalisi plaane ellu viima asuda. Ära kiirusta, vaid tegutse rahulikult. Mõni kodune seade võib vajada remonti või väljavahetamist.

Armuasjad peaksid olema praegu üsna heas seisus. Peaksid oma partneri mõtteid rohkem kuulda võtma. Romantikal on mängida väga oluline roll suhte toimimisel.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Sellel nädalal tasuks enam rõhku panna inimsuhetele. Anna teistele inimestele võimalus oma arvamusi avaldada ning austa neid arvamusi. Ära mõista hukka teisi. Igapäevaste asjaajamiste juures saad toetuda praegu ainult iseendale.

Tööasjades tuleb olla valmis mõningateks takistusteks. Kõik ei suju sellisel viisil, nagu Sa soovinud olid. Suuremad ülesanded tasuks praegu üldse mõneks ajaks edasi lükata. Riskide võtmisest tasuks hoiduda, sest see võib hiljem väga valusalt kätte maksta. Klientidega suhtlemine eeldab Sinult tavalisest suuremat kannatlikkust.

Suhted kolleegidega on üldiselt head. Samas pole mõttekas praegu rõhku panna meeskonnatöö tegemisele. Suudaksid oluliselt paremini iseseisvalt oma plaanid teoks teha.

Sinu rahaasjad eeldavad tähelepanu. Võimalik, et pead tegema mõne ootamatu suurema väljamineku. Oma silmad tasuks lahti hoida, sest Sulle võivad avaneda mõned uued võimalused sissetuleku suurendamiseks.

Koduses elus tegele rutiinsemate asjadega. Uute plaanide teostamine ei taga Sulle selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud.

Armuelus on praegu kõik päris hästi. Partneriga läbisaamine peaks olema üsna hea. Leia ainult oma partneri jaoks mõnevõrra enam aega. Romantikale tasuks enam rõhku panna. Seks on olulisel kohal.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

See nädal on loovuse aeg. Kasuta oma loovust selleks, et peamised eesmärgid ellu viia. Emotsioonide kontrollimine võib Sulle praegu mõnevõrra peavalu valmistada, mistõttu võivad suhted mõne inimesega olla pingelised. Parem oleks rõhk panna iseseisvusele, sest see viiks Sind kindlasti parimate tulemusteni.

Tööasjades oled päris edukas ning suudad olulised asjad ellu viia. Mida rohkem saad oma töös kasutada loovust, seda edukam oled. Praegu tuleks Sul dokumentidega olla tavalisest ettevaatlikum, kuna on oht, et teed selles osas midagi päris valesti.

Suhted kolleegidega on nii ja naa. Oled küllaltki emotsionaalne ning mõne kolleegiga suhtlemine võib viia teravusteni. Paremaid tulemusi suudaksid saavutada siis, kui keskenduksid iseseisvale tööle.

Sinu rahaasjad peaksid olema praegu päris head. Ole aga valmis selleks, et pead tegema mõningaid ootamatuid väljaminekuid.

Koduste asjaajamiste juures on hea aeg uute plaanide teostamiseks. Samas ära võta ette väga suuri plaane.

Armasjad on päris head. Püüa oma emotsioonid ainult rohkem kontrolli all hoida. Rahaliste teemade arutamine võib praegu partneriga palju erimeelsusi esile tuua, mistõttu tasuks sellega mõnevõrra ettevaatlikum olla.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

See nädal on kokkuvõtete tegemise aeg. Peaksid mõtlema läbi selle, mida oled suutnud saavutada ja mida soovid edaspidi saavutada. Ka mõtle sellele, millised asjad teenivad Sind ja millised mitte. Igapäevastes asjades võid sattuda mõningate probleemide keskele, mille juures tasuks kasutada äraproovitud lahendusi. Need töötavad ka praegu.

Tööasjades ole valmis mitmesugusteks muutusteks ja arenguteks. Mida kiiremini suudad uute olukordadega kohaneda, seda kiiremini asjad tehtud saavad. Hea aeg oma teadmiste ja oskuste täiendamiseks, sest kõik uus jääb kergemini meelde. Dokumentidega seoses võib see nädal kaasa tuua mõningaid hilinemisi.

Suhted kolleegidega peaksid olema üsna head. Kasuks tuleks meeskonnatöö tegemine.

Sinu rahaasjad on stabiilsed. Praegu tasuks oma silmad rohkem lahti hoida, sest see võimaldaks Sul märgata uusi võimalusi, mida edaspidi saaksid sissetuleku suurendamiseks ära kasutada.

Koduses elus on praegu üsna hea aeg selleks, et oma plaane ja ideid teostama asuda. Suudad välja jõuda üsna heade tulemusteni.

Armuasjad on päris heas seisus. Leia ainult rohkem aega selleks, et oma partneri mõtteid ja ideid ära kuulata. Väldi talle surve avaldamist otsuste tegemisel. Romantika on omal kohal.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Sobivus töökaaslasega


Parima sõbra horoskoop


Seenekujulised kristallid: india ahhaat (7 tk)


Massaazhipulk: roosa kvarts


LED küünlad (2 tk)


Tassid (6 tk)


Taldrikud (12 tk)


Kaelakee: ema ja tütar


Vaagnad (4 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: üksik puu


Skulptuur: mammut



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused