Ruunide ennustus ajavahemikuks 06.09.2021. – 12.09.2021.a.

JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

Sellel nädalal tasuks Sul ennast rohkem pingutada selle nimel, et kõik olulised kohustused tehtud saaksid. Ära jäta asju niisama juhuse hooleks. Mida aktiivsem oled, seda paremate tulemusteni oled suuteline jõudma. Teiste inimestega suhtlemine võib kujuneda mõnevõrra keeruliseks.

Tööasjades tasuks Sul ennast eelkõige pingutada selle nimel, et pooleliolevad kohustused tehtud saaksid. Ära jäta olulisi asju tähelepanuta. Mõningate väiksemate muudatuste tegemine töökorralduses tuleks Sulle kasuks. Teadmiste omandamine tuleks samuti kasuks. Ettevaatlikum tasuks olla tööalaste rahaasjade korraldamisel, kuna on oht probleemide tekkimiseks.

Sinu suhted kolleegidega peaksid olema praegu üsna heas seisus. Mõtle hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled. Ära anna kolleegidele lubadusi, mille täitmises Sa kindel pole.

Sinu rahaasjad on praegu mõnevõrra pingelised, mistõttu tuleks oma rahaasjade korraldamisele rohkem tähelepanu pöörata. Ära võta mõttetuid riske, sest muidu võid oma edaspidiseid väljavaateid kahjustada.

Koduses majapidamises pole praegu mitte kõige parem aeg suuremate plaanide teostamiseks. Pigem keskendu rutiinsematele kohustustele.

Suhted partneriga on sellel nädalal üsna head. Praegu tasuks üheskoos paika panna edaspidised plaanid ja sihid. See aitaks suhte toimimisele kindlasti kaasa. Romantika on oluliseks märksõnaks.

Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad lahti. Tutvuste loomine peaks olema Sulle praegu üsna kerge ülesanne. Aga väldi tormakust.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Sellel nädalal peaksid Sinu ettevõtmised suhteliselt hästi kulgema. Peaksid mõtlema sellele, kuidas kõik jälle toimima saada. Headest lahendustest ei tohiks puudu tulla. Hoia korras kõik dokumendid, kuna selles vallas võivad asjad kergesti käest minna.

Tööasjades tuleb olla valmis kiirete otsuste langetamiseks. See aga eeldab seda, et oleksid vajalike faktidega kogu aeg kursis. Tööasjades tuleks mõelda sellele, kuidas oma tööalaseid tegemisi efektiivsemaks muuta. Tööalastes asjades tuleks samuti dokumendid laitmatus korras hoida.

Sinu suhted kolleegidega kulgevad üsna hästi. Seetõttu on praegu suurepärane aeg meeskonnatöö tegemiseks. Jaga julgemalt oma mõtteid, sest leiad neile tavalisest enam toetust.

Sinu rahaasjad peaksid olema praegu üsna heas seisus. Samas tuleks Sul riskide võtmisega üsna ettevaatlik. Tasuks mõelda sellele, kuidas oma kulutusi vähendada. Selles osas võivad Sulle tekkida nii mõnedki head ideed.

Koduses majapidamises pole praegu mitte kõige parem aeg suuremate plaanide teostamiseks. Soovitud tulemuste saavutamine võib kujuneda keeruliseks. Rutiinsete asjadega tegelemine kulgeb aga Sul päris hästi.

Armuasjades tuleks Sul olla mõnevõrra ettevaatlikum. Arusaamatused on partneriga kerged tekkima ning nende lahendamine võib kujuneda keeruliseks. Püüa leida võimalus romantiliste hetkede veetmiseks.

Kui oled vallaline, siis see nädal pole mitte kõige parem aeg tutvuste loomiseks. Sa ei oska teisi inimesi eriti hästi hinnata, mistõttu on pettumustunded kerged tekkima.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

Sellel nädalal on Sulle väga oluline see, et kõik asjad oleksid kenasti tasakaalus. Sind häirivad väga kõikvõimalikud takistused ja probleemid. Oled tavalisest mõnevõrra närvilisem, mis võib tekitada ebameeldivusi ja raskusi.

Tööasjades oled küll ettevõtlik, kuid pead arvestama väga erinevate takistustega. Seepärast ära endale praegu väga suuri sihte sea. Väga suurt tähelepanu peaksid pöörama sellele, et dokumendid korras oleksid. Kasuks tuleks see, kui paneksid enda jaoks paika mõned tulevikuplaanid, sest see kergendaks oluliselt Sinu tööalaseid püüdlusi.

Suhted kolleegidega peaksid olema Sul praegu üsna head. Jaga julgemalt oma mõtteid, kuid ole valmis ka selleks, et mõned Sinu mõtted võidakse maatasa teha. Iseseisvalt suudaksid sellel nädalal paremaid tulemusi saavutada, kui koostööd tehes.

Sinu rahaasjad on praegu heas seisus. Tasuks mõelda sellele, kuidas lisaraha teenida, sest selles osas võivad Sul tekkida nii mõnedki head mõtted.

Koduses majapidamises tasuks sellel nädalal hoiduda suuremate plaanide teostamisest, sest soovitud eesmärkide saavutamine võib olla keeruline. Rutiinsed kohustused peaksid Sul oluliselt paremini õnnestuma.

Armuasjad on sellel nädalal kenasti tasakaalus. Leia oma partneri jaoks aega, et tema mõtted ära kuulata. Ka Sa ise võiksid olla avatum oma mõtete ja arvamuste avaldamisel.

Kui oled vallaline, siis sellel nädalal tasub küll silmad lahti hoida, kuid säilitada tuleks ka ettevaatlikkus. Kõik pole kuld, mis särab. Väldi tormakaid otsuseid.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

Sellel nädalal keskendud enam sellistele tegevustele, mis Sul ehk viimasel ajal kõige paremini pole kulgenud. Detailid on praegu väga olulise tähendusega, mistõttu ära neid tähelepanuta jäta. Hea aeg informatsiooni hankimiseks, kuna see kergendaks oluliselt Sul igapäevaste otsuste langetamist.

Tööasjad kujunevad üsna edukateks ning suudad paljud olulised asjad kenasti ära teha. Peaksid jälgima seda, et Sa ei hakkaks võtma mõttetuid riske, mis võiksid Sinu edaspidiseid võimalusi vähendada. Väga ettevaatlik tasuks olla tööalaste rahaasjade korraldamisel.

Suhted kolleegidega on heas seisus. Jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid, sest leiad neile positiivset vastukaja. Ära oma mõtteid teistele peale suru.

Rahaasjad kujunevad üsna headeks. Leia võimalusi selleks, et oma kulutusi veidi vähendada. Kindlasti leiaks selleks mõne unikaalse võimaluse. Rahaliste riskide võtmiseks pole praegu mitte kõige parem aeg.

Koduses majapidamises keskendu sellele, et olulised asjad tehtud saaksid. Ära hakka tegelema mitme asjaga korraga, vaid keskendu ainult ühele tegevusele korraga.

Armuasjad on sellel nädalal heas seisus. Jaga julgemalt oma soove ja vajadusi partneriga, et seeläbi leida soovitud üksmeel. Hea aeg ühiste tulevikuplaanide tegemiseks, kuna kompromisside leidmine peaks olema praegu tavalisest palju kergem ülesanne.

Kui oled vallaline, siis hoia praegu oma silmad kindlasti lahti, sest uusi võimalusi võib Sulle avaneda mitmeid.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese numeroloogiline sünnitabel + Sünniratta kood


Sünnihoroskoop + horoskoop naisele


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Käevõru: sodaliit


Seinapilt lõuendil või kapal: lõosilm


Päikesepüüdja: öökull


Lamborghini Sian FKP 37


Skulptuur: baleriin


Kaelakee: punane ahhaat


Seinapilt lõuendil või kapal: Koluvere loss


Taro kaardid: How to Be a Wildflower (ainult kaardid)


Porsche 550 A Spyder



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused