Ruunide ennustus ajavahemikuks 25.01.2021. – 31.01.2021.a.

JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

Sellel nädalal on Sul head võimalused inimsuhete arendamiseks ja tugevdamiseks. Oskad oma emotsioonid kontrolli all hoida, mistõttu ei ole ohtu seeläbi probleemide tekitamiseks. Jaga julgemalt oma ideid ja mõtteid, sest uute mõttekaaslaste leidmine on tõenäoline. Igapäevaste asjaajamiste juures väldi liigset enesekindlust, kuna seeläbi oleks oht ebameeldivatesse sekeldustesse sattuda.

Tööasjades oled edukas ning suudad palju olulist korda saata. Praegu tasuks julgemalt keskenduda neile ettevõtmistele, mis mängivad Sinu tööalases elus kõige olulisemat rolli. Pisidetailidega tegelemine pole praegu Sinu jaoks. Kui oled soovinud oma töökorralduses mõningaid muudatusi teha, siis praegu on selleks suurepärane aeg.

Suhted kolleegidega toimivad suurepäraselt. Praegu oleks mõttekas julgemalt oma ideid ja mõtteid jagada, sest leiad endale kiiremini toetajaid. Suhtu skeptiliselt kolleegide antud lubadustesse, sest need unustatakse kiiresti.

Sinu rahaline seis peaks olema praegu suhteliselt hea. Samas peaksid oma kulutused kriitilise pilguga üle vaatama. Rahaliste otsuste tegemisel tasuks vältida kiirustamist. Ka ära lase endale rahaasjades teistel inimestel survet avaldada.

Koduses majapidamises on see nädal suurepärane aeg plaanide teostamiseks. Mõttekam oleks keskenduda neile plaanidele, millele juba veidi aega mõelnud oled.

Armuelus on suhtes partneriga head. Jaga julgemalt temaga oma mõtteid ja ideid. Kindlasti kuula, mida temal on Sulle öelda. Ühised tegevused tuleksid kasuks. Tasuks mõelda ühistele tulevikuplaanidele.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Sellel nädalal on hea aeg keskenduda neile tegevustele, mis aitavad Sul oma unistusi täide viia. Oled ettevõtlik ja sihikindel ning suudad palju korda saata. Lisaks tunned suurt naudingut kõigest sellest, millega tegeled. Kui Sulle pakutakse teiste inimeste poolt abi, siis võta see abi vastu.

Tööasjades tasuks olla tavalisest ettevaatlikum, sest liigne tormakus võib ennast valusalt kätte maksta. Peaksid detailidesse hoolivamalt suhtuma, sest need mängivad Sinu tööasjades tavalisest palju olulisemat rolli. Ära võta praegu ette päris uute plaanide teostamist, sest soovitud tulemuste saavutamine võib keeruliseks kujuneda.

Suhted kolleegidega peaksid toimima suhteliselt hästi. Meeskonnatöö kulgeb hästi.

Sinu rahaasjad on praegu üsna stabiilsed, mistõttu saad endale lubada asju, millest kaua puudust oled tundnud. Ära võta rahalisi riske, sest see võib valusalt kätte maksta. Hoia oma silmad lahti, sest Sulle võivad avaneda mõned võimalused lisaraha teenimiseks.

Koduses elus on praegu suurepärane aeg plaanide teostamiseks, kuid seda tingimusel, et oled kõik asjad põhjalikult läbi mõelnud. Ka ettevalmistuste tegemine on praegu väga oluline.

Armuasjades tasuks olla praegu tavalisest tähelepanelikum. Mõningad arusaamatused võivad kergesti esile kerkida. Mõtle hoolikalt, mida partnerile ütled ja kuidas ütled. Romantika vallas tasuks proovida midagi täiesti uut.

Hoia silm peal oma tervisel, sest haigestumise oht on tavalisest suurem.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

Sellel nädalal oled väga ettevõtlik ja sihikindel ning liigud aktiivselt edasi kõikide nende ettevõtmistega, mis on Sulle olulised. Sinu kindlustunne pole praegu aga mitte kõige suurem, mistõttu tasuks ennast ümbritseda nende inimestega, kes Sinu kindlustunnet suurendada aitaksid.

Tööasjades keskendu kõige olulisematele asjadele. Tühistele asjadele pole praegu kõige parem aeg tähelepanu pööramiseks. Hoia dokumendid laitmatus korras. Informatsiooni hankimine võib olla praegu keeruline, mistõttu tasuks vältida olulisi otsuseid. Pikemaajaliste tööalaste sihtide paikapanek tuleks kasuks.

Suhted kolleegidega on head, kuid meeskonnatöö ei pruugi eriti hästi kulgeda. Kompromisside leidmine oleks keeruline.

Sinu rahaasjad on praegu kenasti tasakaalus. Head võimalused selleks, et leida endale mõni uus teenimisvõimalus. Hea aeg oma igapäevaste kulutuste vähendamiseks, sest selleks leiad praegu kindlasti head võimalused.

Koduses majapidamises on praegu hea aeg selleks, et mõned kauaoodanud plaanid teoks teha. Peamine on see, et kõik vajalikud ettevalmistused õigeaegselt tehtud saaksid.

Armuelus tasuks partneri jaoks rohkem aega leida. Ühised tegevused tuleksid suhte toimimisele kindlasti kasuks. Hea aeg ühiste plaanide väljatöötamiseks, et seeläbi suhet tugevamana hoida. Romantika mängib Sinu suhtes tavalisest olulisemat rolli.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

Sellel nädalal pole õnn eriti Sinuga. Seepärast tasuks keskenduda praegu pigem väiksematele plaanidele, sest seeläbi suudaksid paremaid tulemusi saavutada. Sul tasuks kuulda võtta teiste inimeste nõuandeid, sest seeläbi oleks Sul paremad võimalused edu saavutamiseks.

Tööasjades toob see nädal arvatavasti kaasa mitmesuguseid probleeme ja takistusi. Nendega toimetulek peaks olema Sinu peamisi prioriteete. Praegu pole aeg riskide võtmiseks. Hoia korras kõik dokumendid, sest ainult seeläbi jõuad välja nende eesmärkideni, mille oled endale sihiks seadnud. Ettevaatust tööalaste rahaliste vahendite ümberkäimisel.

Suhted kolleegidega on head ning saad neilt vajadusel tuge ja julgustust, et oma plaanid teoks teha. Püüa ka ise kolleegidele toeks olla.

Sinu rahaasjad eeldavad suuremat tähelepanu. On oht, et liigse pealiskaudsuse tõttu seod ennast asjadega, millest tegelikult eemale peaksid hoidma. Hea aeg endale uute teenimisvõimaluste otsimiseks.

Koduses elus pole praegu mitte kõige parem aeg suuremate plaanide teostamiseks. Soovitud tulemusi oleks Sul keeruline saavutada. Pigem keskendu väiksematele kohustustele. Ära võta mõttetuid riske.

Armuelus tuleks Sul oma partneriga rohkem koos aega veeta. Seks on olulisel kohal. Romantika vallas tasuks proovida midagi uut ja põnevat. Argiste teemade arutamiseks pole praegu hea aeg, kuna kompromisside leidmine oleks keeruline.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Eelmise elu analüüs


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Taro kaardid: Coffret Encore Tarot (koos raamatuga)


Kõrvarõngad: süda ja käed


Seguauto Scania R


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Kahvlite komplekt (6 tk) - Victorinox


Tekk (150 x 200 cm)


Lamborghini Terzo Millennio


Kaelakee: Medusa


Ripats



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused