Ruunide ennustus ajavahemikuks 29.06.2020. – 05.07.2020.a.

JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

Sellel nädalal tuleks Sul ennast rohkem pingutada selle nimel, et oma elus kõik esilekerkinud probleemid lahendada. Oled selles osas väga edukas kuigi see võib-olla Sulle nii ei tundu. Uute plaanide teostamiseks pole praegu mitte kõige parem aeg, sest asjad ei kulge nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid.

Tööasjades püüa tehtud saada need kohustused, mis Sul lõpetamata on. Uute plaanide teostamiseks pole praegu hea aeg. Kasuks tuleks meeskonnatöö tegemine, sest iseseisev töö võib muuta keeruliseks peamiste eesmärkide poole liikumise.

Detailidele tuleks praegu rohkem tähelepanu pöörata. Ka jälgi seda, et kõik dokumendid laitmatus korras oleksid. Ära jäta dokumentide esitamist viimasele minutile.

Suhted kolleegidega peaksid olema praegu üsna head. Ole ettevaatlik suhtlemisel liigse otsekohesusega. Kindlasti leiad viisi, kuidas teisiti oma mõtteid teisteni viia.

Koduses elus eeldavad mõningad asjad Sinu tähelepanu. See võib suurendada Sinu rahalisi väljaminekuid. Üldiselt suudad oma rahaasjad praegu üsna kenasti tasakaalus hoida.

Peresuhetes tuleks Sul oma pereliikmeid rohkem toetada. Julgusta neid, kui nad on keeruliste kohustustega tegelemas.

Armuelus arvesta rohkem oma partneri soovide ja vajadustega. Ta võib vajada Sinu tuge. Ära ole kriitiline tema arvamuste suunas.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

See nädal võib kaasa tuua paljudes asjades seisaku või tagasimineku. Ära selle pärast liigselt muretse. Keskendu kõige olulisemale, sest see aitaks Sul kiiremini soovitud tulemusteni jõuda. Ära ise muutusi esile too, sest need muutused saaksid olema vaevarikkad ja aeglased.

Tööasjades keskendu kõige olulisemale. Ära raiska aega vähetähtsatele asjadele, sest muidu ei suudagi Sa midagi ellu viia. Dokumendid hoia laitmatus korras, kuna muidu võid endale palju ebameeldivusi tekitada. Jälgi, et tööasjades oleksid kõik rahalised asjad korras.

Suhted kolleegidega peaksid olema praegu üsna heas seisus. Ole oma kolleegidele rohkem toeks, sest nad võivad vajada Sinu abi. Aita oma kolleege omakasupüüdmatult.

Rahaasjad on üsna heas seisus. Praegu on hea aeg selleks, et hankida endale selliseid asju, millest kaua puudust oled tundnud. Kasuks tuleks pikemaajaliste rahaliste plaanide tegemine.

Kui oled kodus plaaninud millegi olulise elluviimist, siis nüüd on selleks suurepärane aeg. Samas jälgi seda, et Sa korraga liialt palju asju ette ei võtaks.

Suhted pereliikmetega peaksid toimima suhteliselt hästi. Ole ettevaatlik pereliikmete tegevuste kritiseerimisega.

Armuelus tasuks leida võimalus selleks, et oma suhtesse uut värskust tuua. Kindlasti võiks sellesse nädalasse mahtuda midagi erilist ja romantilist.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

Sellel nädalal on Sinu enesekindlus tavalisest palju suurem. See aga võib viia selleni, et hakkad tegema suuremaid eksimusi. Peaksid oma sammud hoolikalt läbi mõtlema, sest ainult nii suudad ennast suurematest probleemidest eemale hoida.

Teiste inimestega suhtlemine eeldab kannatlikkust. Kui Sulle miski asi teiste inimeste juures ei meeldi, ära näita oma pahameelt välja.

Tööasjades peaksid erilise rõhu panema täpsusele ja sihikindlusele. Ainult nii suudaksid kõik vajalikud kohustused tehtud saada. Riskide võtmiseks pole praegu hea aeg, samuti pole hea aeg uute plaanidega alustamiseks. Keskendu pooleliolevatele kohustustele.

Suhted kolleegidega võivad olla praegu mõnevõrra pingelised. Arusaamatused võivad tekkida ka kõige tühisemate asjade pärast. Mõtle hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled.

Sinu rahaasjad on praegu üsna heas seisus, kui väldid mõtlematut käitumist oma rahaasjade korraldamisel. Ära võta riske.

Suhted pereliikmetega eeldavad suuremat kannatlikkust. Võimalik, et pereliikmete aeglane tegutsemine võib Sinus tuska tekitada.

Armuelus arvesta rohkem oma partneri vajadustega. Ära avalda oma partnerile survet. Romantikale tasuks rohkem rõhku panna. Ühised ettevõtmised mõjuksid suhte toimimisele hästi.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

Sellel nädalal tuleks olla oma ettevõtmiste juures tähelepanelik ning vältida kiirustamist. On oht, et mõned asjad väljuvad Sinu kontrolli alt. Vajadusel pöördu nende inimeste poole, kes oleksid valmis Sind aitama ja toetama.

Tööasjad tuleb ennast praegu rohkem pingutada, et kõik olulised asjad kenasti tehtud saaksid. Ära eelda seda, et kõik ilma takistusteta kulgeks. Kasuks tuleks see, kui paneksid enda jaoks valmis ka mõned varuplaanid, mida vajadusel kasutada saaksid.

Hea aeg kolleegide nõuannete kuulamiseks, sest see aitaks Sul nii mõnedki probleemid kiiresti lahendada. Suhted kolleegidega kulgevad praegu hästi. Ole ka oma kolleegidele rohkem toeks.

Kui pead tööasjades tegelema rahaliste küsimustega, siis peaksid olema praegu tavalisest tähelepanelikum. On oht, et teed mõne väga kahjuliku vea.

Sinu enda rahaasjad on praegu üsna heas seisus. Võiksid oma kulutused kriitilise pilguga üle vaadata.

Suhetes pereliikmetega tasuks olla sellel nädalal mõnevõrra ettevaatlikum. Arusaamatused on kerged tekkima. Jälgi tähelepanelikumalt oma sõnakasutust. Oma mõtete pealesurumine pereliikmetele midagi head kaasa ei tooks.

Armuelus tasuks oma suhtesse tuua uut värskust. Selles osas peaks Sul olema mitmeid häid ideid ja mõtteid.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Taro kaardid: Oracle of the Witch (koos raamatuga)


LED küünlad (4 tk)


Kaelakee: küaniit, veekeeris


Seinakaunistus: lõvid


Kristall: roosa kvarts


Taldrikud (22 cm) (4 tk)


Kausid (6 tk) (maht 500 ml)


Kaelakee: skorpioni tähtkuju


Kristallipuu: tšakra



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused