Ruunide ennustus ajavahemikuks 18.05.2020. – 24.05.2020.a.

JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

Sellel nädalal peaksid ennast üsna hästi tundma. Oled enesekindel ning Sinu ettevõtmised peaksid kulgema just sellises suunas, nagu oled plaaninud. Praegu tasuks käima lükata need plaanid, mille oled siiani ootele pannud, ses tulemused saavad olema Sulle ootuspärased.

Tööalastes asjades tuleb Sul olla valmis mõningateks ootamatusteks. Need võivad tunduda esmapilgul ebameeldivatena, kuid kohaned kiiresti. Muretsemiseks põhjust pole. Peaksid aga jälgima seda, et Sa ennast liigselt erinevate kohustustega ära ei koormaks, kuna vastasel korral võivad mõningad olulised detailid Sinu tähelepanuta jääda.

Suhtlemine kolleegidega kulgeb praegu üsna hästi. Peaksid aga jälgima seda, et Sa ei laseks endale pähe istuda. Vajadusel ole otsekohene, kuid vali oma sõnu. Teisi solvata ei ole mõttekas.

Pereliikmed peaksid Sulle pakkuma praegu tavalisest rohkem tuge ja julgustust, mistõttu ole valmis nende poole pöörduma, kui abi vajad. Ka tööasjades saavad pereliikmed Sulle häid nõuandeid anda.

Omalt poolt tasuks Sul oma pereliikmete tegevustel silma peal hoida. Oskaksid neid kindlasti aidata, kui nad raskuste keskele satuvad.

Rahaasjad eeldavad suuremat tähelepanu. Ära jäta selles osas midagi juhuse hooleks. Kaalukate rahaliste otsuste tegemisel varu aega. Informatsiooni hankimine ei saa olema praegu mitte kõige kergem ülesanne.

Püüa eemale hoida passiivsetest inimestest, sest need inimesed vähendaksid ka Sinu tempot. Ka virisevatest inimestest tasuks eemale hoida, kuna need inimesed halvendaksid ka Sinu meeleolu.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Sellel nädalal kuula rohkem oma sisemist häält ja usalda oma teadmisi. Seeläbi kulgeksid Sinu tegevused tavalisest palju paremini. Sul on head võimalused selleks, et leida oma elus lahendused nii mõnelegi sellisele probleemile, mis Sind pikka aega vaevanud on.

Tööalastes asjades mängib Sihikindlus tavalisest palju olulisemat rolli. Võimalik, et Sul tuleb kokku puutuda erinevate takistustega, kuid suudad kõik asjad kenasti lahendada, ära ainult alla anna. Ole valmis ka mõningateks ootamatusteks, mis eeldavad Sinult kiired reageerimist. Need ootamatused pole oma olemuselt negatiivsed, lihtsalt veidi üllatavad.

Vajad praegu mõnevõrra enam aega ka iseenda jaoks. Leia endale tegevused, mille juures ennast kõige paremini tunda saaksid. Kasuks tuleks see, kui rohkem looduses viibiksid, sest see tagaks Sulle kõige parema enesetunde.

Koduses elus pole praegu mitte kõige parem aeg suuremate plaanide teostamiseks. Sul oleks vähe kannatust, et kõik asjad hoolikalt läbi mõelda. Pealiskaudsus võib aga tähendada ettevõtmiste täielikku läbikukkumist.

Peresuhted toimivad hästi. Pead pereliikmetega suhtlemisel olema mõnevõrra kannatlikum, sest nende mõtte tabamine ei ole praegu mitte kõige kergem ülesanne. Üheskoos oleks ha ette võtta mõni väike autoreis Eestimaa metsade vahele.

Rahaasjades oled praegu mõnevõrra hoolimatu ja tormakas, mistõttu võib nädala lõpus avastada, et oled oma väljaminekutega liialt läinud. Peaasi on see, et Sa ei laseks ennast praegu teistel inimestel mõjutada rahalisi otsuseid tegema.

Armuelus oled praegu mõnevõrra segaduses. Soovid ühte, kuid samas Sa seda ei soovi. Sa ei tea isegi, mis on õige ja mis on vale. Lase armuelus partneril kõike juhtida ja suunata.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

See nädal võib kaasa tuua sündmusi, mida Sa tegelikult vältida oled püüdnud. Neid sündmusi Sa ära hoida ei saa, kuid suudad nendega kiiremini kohaneda, kui oleksid arvanud. Peaasi on see, et Sa liigselt ei muretseks.

Püüa enda jaoks hoolikalt läbi mõelda see, millises suunas Sa oma ettevõtmistega liikuda soovid, sest seeläbi oleks Sul igapäevaselt kergem otsuseid langetada. Praegu ei tohi jätta otsustamist viimasele minutile, sest see tooks paratamatult kaasa tõsisemad eksimused.

Tööalastes ettevõtmistes oled sihikindel ning suudad paljud olulised asjad kenasti ellu viia. Väldi tormakust, sest see võib Sulle hiljem valusalt kätte maksta. Kõiki tööalaseid asju tuleb praegu teha südamega.

Arvatavasti sooviksid oma tööalases elus näha mõningaid muutusi ja arenguid, kuid praegu sellised soovid ei täitu. Tuleb leppida sellega, mis on.

Suhtlemisel kolleegidega tuleb Sul arvatavasti kokku puutuda mõningate pettumustega. Keegi võib Sind alt vedada. Praegu pole hea aeg selleks, et jääksid kolleegidele liigselt lootma. Iseseisvalt suudaksid kõik asjad palju paremini ellu viia.

Hoia oma rahaasjad korras. Praegu on oht valeotsuste tegemiseks, mis on tingitud sellest, et pead rahalisi otsuseid tegema kiirustades. Kiirustamine on praegu Sinu suurimaks vaenlaseks kõikides valdkondades.

Peresuhted toimivad hästi ning läbisaamine pereliikmetega on head. Oluline on see, et oleksid pereliikmetele rohkem toeks. Nad vajavad Sinu julgustust ja tähelepanu, ehkki nad Sulle seda ütlema ei tule. Pead kõike ise märkama.

Armuelus soovid arvatavasti rohkem vaheldust. Samas ei taga vaheldus Sulle siiski neid tundeid, mida oleksid oodanud. Kasuks tuleks see, kui minna koos perega veidi Eestimaale reisima.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

See nädal võib Sinu ellu tuua mõningaid ootamatuid takistusi. Nendega toimetulemiseks tuleb Sul olla kannatlik ja sihikindel. Samuti on oluline põhjalikkus oma ettevõtmiste juures. Pealiskaudsus võib ennast valusalt kätte maksta.

Tööasjades tulevad Sulle kasuks mitmed varasemad kogemused, mis Sind ka praegu väga hästi aitavad. Ettevõtlikkusest Sul puudu ei ole, kuid kannatlikkust kipub väheseks jääma.

Suhtlemisel kolleegidega tasuks praegu hoolikamalt oma sõnu valida. Sul pole vaja mõttetuid arusaamatusi tekitada, kuna nende lahendamine võib kujuneda raskeks katsumuseks.

Hoia korras kõik dokumendid. Samuti jälgi, et kõik vajalikud dokumendid õigeaegselt esitatud saaksid. Ära jäta seda tööd viimasele minutile, sest muidu võivad Sind ees oodata ebameeldivad üllatused.

Rahaasjad on praegu mõnevõrra pingelised. Peaksid hoolikalt jälgima seda, et Sinu rahaasjades valitseks tasakaal. Riskide võtmisest tasuks kindlasti hoiduda. Ka ära lase endale praegu midagi pähe määrida.

Peresuhted toimivad üldiselt hästi, kuid mõningatel juhtudel võivad asjad käest minna ja tüli on majas. Omalt poolt saad teha seda, et Sa ei suruks pereliikmetele oma arvamusi liialt jõuliselt peale.

Hea aeg koos perega mõneks väikeseks reisiks Eestimaa vaatamisväärsuste juurde. See tooks ellu rohkem vaheldust.

Hoia silm peal oma tervisel, kuna on oht hoolimatuse tõttu haigestumiseks. Ettevaatlik tasuks olla kemikaalidega kokkupuutumisel.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Suhtehoroskoobid


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + aasta analüüs numeroloogia järgi


Ripats


Taldrikud (6 tk) (20,3 cm)


Kõrvarõngad: hobused


Kausid (4 tk) (11 cm)


Kaelakee: mesilane


Seinapilt lõuendil või kapal: liblikas


Käevõru: ametüst


Kaitseingli kujuke: unakiit


Konstruktor (152 osa)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused