Ruunide ennustus ajavahemikuks 23.03.2020. – 29.03.2020.a.

Sellel nädalal tuleb kokku puutuda seisakuga enamike ettevõtmiste juures. Pole mõttekas endale liialt palju kohustusi kanda võtta. Kõik plaanid tuleks hoolikalt ellu viia ning vältida lohakust. Lohakus maksab ennast valusalt kätte.

Oma tervist tuleks rohkem hoida. Ühelt poole on kriisiajal oluline hoida oma füüsilist tervist, kuid teiselt poolt tuleb hoida ka vaimset tervist. Muretsemist tuleks vältida ja leida oma elus rohkem rõõmsameelsust. Praegu tasuks rohkem tegeleda oma hobidega. Positiivne mõtlemine on väga oluline. Mida positiivsem oled, seda paremini paned raskustele vastu.

Kodused asjaajamised tuleks hoolikamalt läbi mõelda. On oht, et selles vallas võivad nii mõnedki asjad kontrolli alt väljuda.

Suhtlemine inimestega kulgeb praegu hästi. Samas tuleks Sul olla ettevaatlikum oma isikliku elu teemade käsitlemisega.

Peresuhted eeldavad suuremat tähelepanu ja hoolitsust. Ainult seeläbi suudad suhted normaalsetena hoida.

Rahaasjade korraldamisele võiksid praegu rohkem mõelda. Selles vallas on lahendused kerged tulema ja leiad huvitavaid ideid, kuidas sissetulekut suurendada.




JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

See nädal on Sinu jaoks üsna tempokas. Pead oma ettevõtmisi niimoodi korraldama, et kõik vajalik tehtud saaks. Samas ei saa see olema sugugi nii kerge ülesanne. Ka takistusi on palju.

Informatsiooni hankimine peaks olema Sulle praegu prioriteediks, sest see võimaldaks Sul langetada enda jaoks parimaid valikuid.

Rohkem tasuks praegu keskenduda kodustele töödele ja tegemistele, sest see võimaldaks Sul palju olulist korda saata. Samas on oluline see, et kõik vajalikud ettevalmistused oleks õigeaegselt tehtud.

Tööasjades toob see nädal paratamatult kaasa muutusi ja ootamatusi. Samas oled kohanemisvõimeline ning suudad kiiresti kohaneda. Tööasjades tuleks Sul praegu rohkem jälgida seda, et kõik dokumendid saaksid õigeaegselt esitatud.

Rahaasjad on praegu tavalisest pingelisemad, kuid suudad siiski leida viisi, kuidas kõik kenasti kontrolli alla saada.

Peresuhetes võib see nädal kaasa tuua mitmeid arusaamatusi ja probleeme. Nende lahendamiseks ole valmis tegema vajalikke järeleandmisi. Andestamine on samuti väga olulisel kohal.

Armuelus tasuks romantikale rohkem rõhku panna. Eelistatult tasuks seda praegu teha koduseinte vahel.

Tervis peaks olema Sul üldiselt hea, kuid hügieeniharjumused on tavalisest enam omal kohal. Oluline on rohkem jälgida ka pereliikmete tervise käekäiku, sest nad ise ei pruugi kõike õigel ajal märgata.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

See nädal toob kaasa mõningase tagasimineku kõikides asjaajamistes. Seetõttu tasuks praegu omalt poolt aeg maha võtta ning mõelda sellele, mis asjad enam Sinu huvisid ei teeni, olgu need siis tööd, asjad või suhted. Ka oma tavapärased harjumused tasuks läbi mõelda ja seda küllaltki kriitiliselt. See annab võimaluse millegi muutmiseks. See nädal on suurepärane aeg halbadest harjumustest vabanemiseks.

Mõttetegevus peaks Sul olema praegu üsna aktiivne. Seetõttu leiad lahendused nii mõnelegi probleemile, mis Sind viimasel ajal vaevanud on. Samas pole praegu mitte kõige parem aeg koheselt tegutsema asuda. Pigem tuleks kõik asjad läbi mõelda, siis veelkord läbi mõelda ja siis veelkord.

Tööalastes asjades toob see nädal kaasa mitmeid muutusi ja ootamatusi. Samas pole halba asja, mis millegi jaoks hea poleks. Ehkki praegu võivad muutused tunduda hirmuäratavatena, tagavad need tulevikus Sulle üsna head tulemused.

Kolleegidega suhtlemisel tasuks eelistada vaoshoitust, eriti nende kolleegidega, kes on oma olemuselt riiakad.

Leia endale rohkem selliseid tegevusi, millest rõõmu saad tunda. Loe raamatuid, vaata filme, tee kodu- või aiatöid.

Rahaasjad on praegu mõnevõrra pingelisemad, kui varem. Samas ära muretse, sest see midagi paremaks ei tee.

Tervise seisukohalt on hoida oma optimism kõrgel. Raskel ajal on see hädavajalik, et immuunsussüsteemi mitte liigselt koormata. Väldi asjatut liikumist rahvarohketes kohtades. On oht ennast praegu vigastada mõne seadmega või terariistadega. Seepärast ole ettevaatlik.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

See nädal aeg teha kokkuvõtteid viimase aja tegevustest. Nüüd saavad nii mõnedki asjad Sulle paremini selgeks ning saad seeläbi langetada otsuseid, mis mõjutaksid positiivselt Sinu edaspidiseid tegevusi. Samas ära muutu sealjuures pealiskaudseks, sest see tooks kaasa negatiivseid situatsioone.

Tööalastes asjades suudad palju korda saata, kuid ära võta enda kanda korraga liialt palju kohustusi.

Nii mõnedki situatsioonid eeldavad Sinult kiirete otsuste langetamist. See ei saa olema kerge ülesanne, kuna vajalikku informatsiooni napib. Kindlasti tasuks aru pidada lähedaste inimestega, kes oskaksid Sind kindlasti aidata ja toetada.

Suhted teiste inimestega võivad olla mõnevõrra pingelised. Arusaamatused võivad tekkida ka väga tühiste asjade pärast. Püüa vähemalt oma emotsioone paremini kontrollida.

Rahaasjad on Sul praegu küll pingelised, kuid stabiilsed. Muretsemine kindlasti kasuks ei tule. Mõtle ja räägi asjadest pereliikmetega. Üheskoos on võimalik probleemidele lahendused leida.

Peresuhetes tasuks üksteisele rohkem toeks olla. Hea aeg koduste plaanide teostamiseks, kuna see tagab parem meeleolu kõigile.

Oma vaimse tervise eest tuleks rohkem hoolt kanda. See mõjutab Sinu vastupanuvõimet haigustele On oht ennast vigastada, mistõttu ole ettevaatlik seadmetega töötamisel või terariistade kasutamisel.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

Sinu enesekindlus pannakse sellel nädalal proovile. Pead kiiresti erinevate olukordadega kohanemine ning see ei saa olema nii kerge ülesanne, kui Sa seda arvanud olid.

Teiste inimestega suhtlemisel tuleb Sul oma emotsioonid paremini kontrolli all hoida, kuna vastasel korral on arusaamatused ja probleemid kerged tekkima.

Tööalases elus toob see nädal kaasa mitmesuguseid muutusi ja ootamatuid arenguid. Kohanemine ei ole kerge, kuid saad sellega hakkama. Oluline on see, et Sa ei jääks praegu muredega üksi ja pöörduksid kolleegide poole. Ka pereliikmed saavad Sind mitmete asjadega aidata.

Rahalistes küsimustes tasuks olla sellel nädalal ettevaatlik. On oht, et liigse tormakuse tulemusena langetad otsuseid, mis Sulle kahjuks tulevad. Üldiselt on Sinu rahaline seis hea.

Armuelus on praegu väga oluline see, et oleksid oma partnerile toeks. Ta vajab Sinu julgustust ja tuge. Väldi kriitikat oma partneri aadressil.

Jälgi tähelepanelikumalt oma tervise käekäiku. Oluline on ka see, et hoiaksid oma vaimse tervise korras, sest praeguses kriisisituatsioonis on pinged paratamatult laes. Kuula rohkem oma keha, ta annab Sulle probleemidest aegsasti märku.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha aastahoroskoop


Armastuse- ja seksihoroskoop


Aastahoroskoop mehele


Taldrikud (26 cm) (4 tk)


Päikesepüüdja: elu puu (2 tk)


Seinakaunistus: karu


Käevõru: aafrika türkiis


Käevõru


Tassid (4 tk)


Seenekujulised kristallid: lasuriit (7 tk)


Küünlaalused (2 tk)


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused