Klassikaline kanasupp on alati hea ja maitseb kõigile. Kanasupp sobib söömiseks samal päeval, kui ka ülesoojendamiseks järgmisel päeval.
KOOSTISAINED
2 kanakoiba
2 l vett
1 suurem porgand
1 dl niitnuudleid
5 suuremat kartulit
2 loorberilehte
1 mugulsibul
soola
väike kimp värsket peterselli
serveerimiseks hapukoort
VALMISTUSJUHEND
1. Pane kanakoivad külma veega keema. Riisu leemelt vaht. Keeda umbes 20 minutit.
2. Kui vahtu enam ei eraldu, lisa tükeldatud sibul ja looberilehed.
3. Tõsta keedetud kanakoivad puljongist.
4. Lisa puljongisse tükeldatud kartul ja porgand. Keeda kuni köögivili on pehme.
5. Lisa niitnuudlid. Keeda 5 minutit.
6. Eemalda kanakoibadelt liha, lõika väiksemateks tükkideks ja lisa supile.
7. Maitsesta supp soolaga ja lisa hakitud petersell.
Serveeri hapukoorega.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.