Ruunide ennustus ajavahemikuks 02.03.2020. – 08.03.2020.a.

Sellel nädalal peaksid oma ettevõtmisi hoolikamalt planeerima. Vältima peaksid kiirustamist. Jälgi seda, et Sa ei seaks endale liialt suuri plaane, sest kõikide asjadega oleks Sul keeruline toime tulla.

Oma rahaasjadel tasuks rohkem silm peal hoida ning ära lase endale teistel inimestel survet avaldada.

Inimsuhete vallas tuleb olla valmis teiste inimeste abistamiseks ja toetamiseks.

Armuelus tasuks tunded avatumalt esile tuua. Hea aeg neile, kes on oma ellu armastust otsimas.




JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

Sellel nädalal on Sinu ootused ja lootused tavapärasest suuremad. Kipud oma võimeid ülehindama, mistõttu toob see nädal kaasa mitmeid pettumustundeid, kui kõik ei lähe plaanipäraselt. Mida kriitilisem Sa enda tegevuste juures oled, seda parem.

Teiste inimestega suhtlemisel peaksid praegu väga hoolikalt mõtlema, mida ütled ja mida mitte. Saadud informatsiooni võidakse Sinu vastu ära kasutada. Lisaks väldi praegu teiste inimeste hukkamõistu.

Informatsiooni hankimisel tasuks olla praegu väga ettevaatlik. Liikvel on palju informatsiooni, mis pole tõene ning võib kahjustada Sinu edaspidiseid väljavaateid.

Tööalastes asjades tuleks Sul hoolikalt mõelda sellele, mida soovid korda saata ja millised asjad annaks edasi lükata. Kõikide asjadega Sa tegeleda ei suudaks. Valikute tegemine aga eeldab põhjalikku mõttetööd.

Rahaasjades tasuks olla sellel nädalal tavalisest ettevaatlikum. On oht teha valesid valikuid.

Armuelus kujuneb see aasta meeldivaks ja rahulikuks. Oluline on see, et leiaksid oma partneri jaoks veidi rohkem aega ja kannatust. Ole valmis oma partnerit praegu rohkem toetama ja julgustama.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Sellel nädalal tasuks keskenduda sellele, et oma elus mitmesugused muutused ära teeksid, millele juba mõnda aega mõelnud oled. Suudad need praegu teostada nii, et need tagavad Sulle edu.

Peaksid hoolikamalt oma plaanid ja ideed läbi mõtlema, sest tormakus selles vallas võib ennast valusalt kätte maksta. Liigne tormakus võib valusalt kätte maksta ka muude tegevuste juures, mistõttu varu piisavalt aega, et kõik olulised kohustused ära teha.

Tööasjades tuleks Sul kõikvõimalikele detailidele rohkem tähelepanu pöörata. Hoia korras kõik olulised dokumendid.

Meeskonnatöö tegemine peaks Sulle praegu kasuks tulema. See võimaldab Sul oma vajalikud kohustused oluliselt kiiremini tehtud saada. Ole valmis oma kolleege rohkem abistama, kui nad abi vajavad. Vajadusel tee nende eest ka ühtteist ära.

Rahaasjades pead praegu jälgima seda, et otsused oleksid põhjalikult ette valmistatud. Ära lase teistel inimestel endale selles vallas survet avaldada.

Armuelus tuleks Sul oma tunnetest avatumalt rääkida. Oma tunnete varjamine ei võimalda partneril Sind vajalikul määral mõista. Tee oma partnerile ka mõni tore kingitus.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

Sellel nädalal peaksid enam rõhku panema sellele, et Sinu elus oleks kõik kenasti stabiilne. Seepärast pole praegu mitte kõige parem aeg uute plaanide teostamiseks. Vajad rohke aega, et kõik oma plaanid hoolikalt ette valmistada.

Tööasjades suudad sellel nädalal lahendada nii mõnedki probleemid, mis Sind varem kimbutanud on. Oluline on aga see, et Sa ei alustaks enne uute töödega, kui vanad kohustused tehtud on. Vastasel korral võid ennast leida üsna keerulisest olukorrast.

Suhtlemisel kolleegidega peaksid oma sõnavara hoolikamalt valima. Hoidu oma isikliku elu teemadel rääkimisest liigsetesse detailidesse laskumisest.

Rahaasjad kujunevad üsna headeks, kuid Sul tuleb jälgida seda, et sa ei võtaks mõttetuid riske.

Oma tervisel tasuks praegu rohkem silm peal hoida. On oht haigestuda ja seda üsna ootamatult. Kroonilised haigused võivad probleemiks kujuneda.

Armuelus tuleb rõhk panna vastastikkusele austusele. Ühised tegevused tuleksid suhte toimimist silmas pidades igati kasuks.

Kui oled vallaline, siis tasub sellel nädalal oma silmad rohkem lahti hoida.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

Sellel nädalal oleks mõttekas keskenduda neile ettevõtmistele, mis viimsel ajal on Sulle peavalu valmistanud. Suudaksid sellel nädalal nii mõnedki olulised takistused ületada. Samas eeldab see Sinult tavalisest suuremat sihikindlust.

Tunne suuremat rõõmu ka kõige väiksematest saavutustest.

Tööalases elus on Sinu ootused liialt suured ning Sul oleks raske oma plaane teostada. Vaata kriitilise pilguga oma plaanid üle.

Suhtlemine kolleegidega eeldab praegu mõnevõrra suuremat kannatust. Sinu mõtted ei pruugi kolleegideni jõuda, mis toob kaasa erinevaid arusaamatusi.

Suuremate ümberkorralduste tegemisest oleks mõttekas praegu hoiduda, sest need mõjutaksid Sinu tööalast elu negatiivselt.

Rahaasjad on üldiselt head, kuid pead jälgima seda, et Sa ei kaotaks vajalikku tähelepanu oma rahaasjade korraldamisel.

Armuelus kulgeb kõik praegu suhteliselt kenasti. Samas peaksid hoolikalt mõtlema sellele, mida ütled ja kuidas ütled. On oht, et võid tahtmatult oma partnerit solvata.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Ford Bronco Wildtrack


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Serviis 4-le inimesele


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Tassid (3 tk) - Villeroy & Boch


Taro kaardid: Thelema Tarot (ainult kaardid)


Käevõru: rodoniit


Padjakate 40 x 80 cm (2 tk)


Seinakell



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused