Ruunide ennustus ajavahemikuks 03.02.2020. – 09.02.2020.a.

Sellel nädalal tuleks oma ettevõtmisi põhjalikumalt planeerida. Ehkki teele võivad tekkida mitmed takistused, on need varasemate teadmiste ja oskuste abil kiiresti ületatava.

Teiste inimesega suhtlemisel tasuks olla ettevaatlikum, sest on oht endale mitmesuguseid probleeme tekitada.

Rahalised asjad tuleks hoida laitmatus korras, sealhulgas rahaasju puudutavad dokumendid. Mõttetute riskide võtmine praegu kasuks ei tule ning võib kahjustada Sinu rahalisi väljavaateid tulevikus.

Perekonnaelu jaoks tuleks rohkem aega varuda.




JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

Sellel nädalal peaksid saladustega hoolikamalt ringi käima. On oht, et mingi oluline asi võib avalikuks tulla.

Oma igapäevaste asjaajamiste juures oled sellel nädalal vägagi ettevõtlik ning suudad palju ära teha. Ettevaatlikum tasuks olla dokumentidega ümberkäimisel.

Kui oled plaaninud koduses elus mingite oluliste plaanide teostamist, siis on oluline, et kõik ettevalmistused õigeaegselt tehtud saaksid.

Tööalases elus oleks mõttekas meeskonnatöö tegemisele rohkem rõhku panna. See aitaks kiiremini peamiste eesmärkide poole liikuda. Tormakust tasuks vältida, kuna see võib kaasa tuua mitmesuguseid probleeme.

Rahaasjades on Sulle avanemas mõned head võimalused, millest kindlasti tasuks kinni haarata. Oma igapäevaste rahaasjade korraldamisel ole tavalisest ettevaatlikum.

Armuasjades võib see nädal kaasa tuua mõningaid arusaamatusi. Nende lahendamine peaks olema Sinu üks peamisi eesmärke.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Sellel nädalal tasuks oma arvamustega ettevaatlikum olla. On oht, et võid teistega tõsise vastuseisu tekitada. Ka naljatamisega tasuks ettevaatlikum olla, eriti nendega inimestega, kes Sind eriti hästi ei tunne.

Suuremate tööde teostamiseks pole see nädal mitte kõige parem aeg. Lükka suuremad kohustused edasi.

Tööalastes asjades võib Sul tekkida probleem mingi olulise dokumendiga. Selle probleemi lahendamisel tasuks rohkem kolleegide abile toetuma jääda.

Rahaasjad on Sul praegu üsna heas seisus, kuid peaksid mõtlema sellele, kuidas oma majanduslik seis veelgi paremaks muuta.

Armuasjades tasuks ettevaatlikumalt oma sõnu valida. Rohkem tasuks jälgida oma partneri soove ja vajadusi. Ühtteist romantilist oleks mõttekas ette võtta.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

Sellel nädalal tasuks rohkem usaldada oma sisetunnet. See võimaldab Sul teha valikuid, mis Sinu huvides kõige paremini töötavad.

Enne konkreetsete sammude astumist, tuleks mõelda sellele, kuidas üks või teine asi ellu viia. Seeläbi hoiaksid ennast probleemidest eemale.

Võimalik, et see nädal toob Sinu ellu mitmesuguseid takistusi ning pead leidma viisi, kuidas need takistused ületada. Varasemad kogemused peaksid Sulle selles osas appi tulema.

Tööalases elus tasuks jälgida seda, et Sa ennast erinevate kohustustega ära ei kurnaks. On oht, et jääd oma tegemistega tõsisesse ajahätta.

Inimsuhete vallas hoidu inimestest, kes on Sulle varem haiget teinud. Ettevaatlikum peaksid olema oma väljaütlemistega, et mitte pahameelt tekitada.

Rahaasjades võib sellel nädalal Sulle üks hea võimalus avaneda.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

Sellel nädalal tuleb oma ettevõtmised kriitilise pilguga üle vaadata. Püüa eemalduda kõikidest sellistest asjades, mis Sinu huvides enam ei tööta, et seeläbi teha ruumi uuele.

Võimalik, et sellel nädalal tuleb Sul kokku puutuda ka mõningate ootamatute takistustega, kuid suudad need kiiresti lahendada, kui näitad välja suuremat sihikindlust.

Hoia oma rahaasjad korras. Praegu pole hea aeg riskide võtmiseks. Ära lase endale rahaliste otsuste tegemisel teiste inimeste poolt survet avaldada, sest on oht, et kaldud oma otsustega vales suunas.

Tööalastes asjades toob see nädal kaasa mitmeid positiivseid arenguid. Kasuks tuleks see, kui teeksid rohkem kolleegidega koostööd, sest see võimaldaks Sul paremate tulemusteni jõuda.

Oma tervise eest tasuks Sul praegu rohkem hoolt kanda. On oht, et toimub kiire haigestumine.

Armuasjades tasuks Sul oma väljaütlemistega mõnevõrra ettevaatlikum olla. Leia partneri jaoks veidi enam aega. Ühised tegevused tuleksid kasuks. Romantikal on praegu mängida oluline roll.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elusündmuste ennustamine nime transiittähtede järgi


Sobivus töökaaslasega


Aastahoroskoop


Kaelakee ja kõrvarõngad


Seinapilt lõuendil või kapal: Pirita jõgi Tallinnas (infrapuna)


Söögiriistade komplekt (30 tk)


Kaelakee: rubiin tsoisiit (anioliit)


Skulptuur: kass


Kaelakee: Medusa


Ripats


Barbie nukk (HBV19)


Pehme mänguasi: pteranodon



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused