Ruunide ennustus ajavahemikuks 28.10.2019. – 03.11.2019.a.

Sellel nädalal tasuks jälgida seda, et Sinu illusioonid liialt suurteks ei paisuks. Sugugi kõik asjad ei ole praegu Sinu juhitavad, mistõttu tuleb vooluga lihtsalt kaasa minna. Suhtlemine teiste inimestega on mõnevõrra keeruline ning arusaamatused on kerged tekkima. Seepärast tasuks hoolikamalt oma sõnu valida. Tööasjades toob see nädal arvatavasti kaasa nii mõnegi üllatuse. Oma rahaasjad tuleks laitmatus korras hoida, et hilisemaid probleeme ära hoida.




JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

See nädal võib Sinu plaanidesse kaasa tuua varjatud takistusi. Ehkki võid arvata, et oled enda poolt kõik õieti teinud, on oht mingi oluline pisidetail tähelepanuta jätta. Seepärast ei kulge ka Sinu ettevõtmised plaanitud suunas. Sul tasuks julgemalt teistelt inimestelt nõuandeid küsida ning hiljem vastavalt nendele tegutseda. Riskide võtmisest tasuks praegu hoiduda, sest nendega poleks Sul võita mitte midagi.

Sellel nädalal hoidu suuremate plaanide teostamisest. Pigem keskendu rutiinsematele ettevõtmistele. Ära tee suuri otsuseid ning väldi lepingute allkirjastamist. Kui Sul sellest pääsu pole, tuleks olla hästi ettevaatlik ning kõik oma käigud hoolikalt läbi mõelda.

Tööalases elus püüa tehtud saada kõik olulised ettevõtmised. Ära alusta uute plaanide teostamisega enne, kui vanad kohustused on lõpule viidud. Tööelus toob see nädal arvatavasti Sulle kaasa mõningaid ümberkorraldusi, mis Sulle meeltmööda ei ole. Samas pole ka neid vältida võimalik.

Ametiasustustega suhtlemisel ole hästi ettevaatlik. Jälgi, et kõik olulised dokumendid saaksid õigeaegselt esitatud.

Rahaasjades tasuks olla tähelepanelik, et kõik oleks laitmatus korras.

Armuelus tuleks Sul olla valmis mõningateks tagasilöökideks. Sugugi kõik asjad ei ole praegu Sul nii heas seisus, kui Sa seda oleksid arvanud. Oluline on praegu oma partneri mõtteid kuulda võtta ja nendega arvestada.

Oma partneriga tasuks praegu arutada tulevikuplaane, kuid seda tingimusel, et väldid oma mõtete pealesurumist.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Sellel nädalal tasuks Sul rohkem keskenduda teiste inimestega suhtlemisele. Püüa nendeni viia oma mõtteid ja ideid, sest see võimaldaks Sul leida endale edaspidiseks rohkem mõttekaaslasi. Kui keegi inimene on Sulle midagi lubanud, kuid see lubadus on siiani täitmata, siis ära karda seda esile tuua.

Lepingute sõlmimiseks on praegu suurepärane aeg, kuna leiad selles vallas positiivsed kompromisslahendused.

Tööalastes asjades on Sinu illusioonid tavalisest suuremad ning see võib kaasa tuua pettumustundeid, kuid kõik ei laabu oodatud viisil. Sul tasuks rohkem rõhku panna sellele, et oma kolleegide mõtteid ja ideid rohkem kuulda võtta.

Tööalases elus tasuks rahaliste vahenditega hoolikamalt ringi käia, sest on oht mingi rahasumma kaotada.

Oma isiklikud rahaasjad püüa hoida laitmatus korras, sest vastasel korral võid ennast leida keerulisest olukorrast.

Armuelus tuleks Sul hoolikamalt oma sõnu valida. Parem loe enne kümneni, kui midagi välja ütled. Ettevaatlik tasuks olla lubaduste andmisel oma partnerile, sest nende täitmine võib kujuneda keeruliseks ülesandeks.

Kui oled vallaline, siis sellel nädalal on Sulle avanemas mingi eriline võimalus, kuid seda mõnevõrra erilisel kujul. Selle võimaluse kaudu on Sulle hiljem avanemas tõeline võimalus oma ellu armastuse leidmiseks.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

See nädal võib Sinu jaoks kaasa tuua mitmeid takistusi oma plaanide teostamisel. Sul tuleb enda jaoks valmis panna mõningad varuplaanid, mida vajadusel kasutada saaksid. Ära võta praegu mõttetuid riske, sest nendega on oht endale tekitada pikaks ajaks probleeme. Mitte miski ei jõua Sinuni sellises tempos, mida soovinud oleksid. Vajadusel ole valmis kasutama teiste inimeste abi ja nõuandeid.

Tööalases elus suudad ennast kõigist takistustest hoolimata üsna hästi teostada. Püüa olla valmis raskuste tekkimiseks, sest see võimaldab nende tekkimisel koheselt lahendusi otsima asuda. Praegu tasuks rohkem rõhku panna koostöö tegemisele kolleegidega, sest see võimaldaks raskusi kergemini ületada.

Kõikvõimalike dokumentidega peaksid praegu väga hoolikalt ringi käima, et mitte endale ebameeldivusi tekitada. Enne allkirja andmist kontrolli mitu korda, kas kõik asjad ikka said parimal viisil kirja pandud.

Rahaasjad eeldavad praegu suuremat tähelepanu. Ära eelda seda, et rahaprobleemid iseseisvalt laheneksid, sest selle nimel tuleks ennast praegu päris palju pingutada.

Armuelus tuleb eriline rõhk anna mõistmisvõimele. Püüa oma partneri mõttekäike paremini mõista. Hoidu talle igasuguse surve avaldamisest. Ka kriitikaga tasuks olla väga ettevaatlik, parem oleks sellest üldse hoiduda. Kasuks tuleks see, kui koos partneriga midagi kodu heaks ära teeksid. Lastega koos aja veetmine tugevdab ka partnerlussuhet.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

Ole sellel nädalal valmis selleks, et Sinu plaanid ja ettevõtmised ei kulge nii ladusalt, kui Sa seda oleksid oodanud. On oodata ka mõningaid tagasilööke. Sinu ootused ja lootused on suured ja kui kõik ei laabu nii edukalt, kui oleksid soovinud, on pettumustunded kerged tekkima.

Igapäevaste asjaajamiste juures on olulisel kohal kannatlikkust. Ära anna alla, kui Sa ei ole suuteline koheselt oodatud tulemusi saavutama. Oluliste otsuste tegemise võiksid praegu edasi lükata, sest parimate valikuteni jõudmine oleks praegu keeruline.

Tööalases elus tuleb Sul olla aktiivne ja ettevõtlik, kui soovid midagi konkreetset ellu viia. Ole valmis tegelema ka kohustustega, mis tavapäraselt Sinu kohustuste hulka ei kuulu. Mida negatiivsemalt Sa sellistesse kohustustesse meelestatud oled, seda keerulisemaks kujuneb see nädal tööasjades. Hea aeg uute teadmiste ja oskuste omandamiseks, kuid seda tuleks teha selliselt, et nendest oskustest ja teadmistest Sulle ka kasu oleks.

Peresuhetes on suhtlemine tavalisest keerukam ja arusaamatused on kerged tekkima. Praegu tasuks hoiduda partneriga tõsisemate teemade arutamisest, sest mingeid häid lahendusi see endaga kaasa ei tooks. Oma väljenduste osas tasuks olla selge ning hoiduda liialdustest. Rohkem tasuks rõhku panna oma suhtes sellele, et muuta oma suhe põnevamaks ja huvitavamaks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sobivus perekonnaliikmega


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Parima sõbra horoskoop


Seinapilt lõuendil või kapal: Treppoja


Seinakell


Merkaba täht: opaliit


Taro kaardid: The Elder Scrolls V: Skyrim (koos raamatuga)


Päikesepüüdja


Skulptuur: jõehobu


Kaelakee: koolibri


Kaelakee: obsidiaan


Seinakell



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused