Ruunide ennustus ajavahemikuks 18.02.2019. – 24.02.2019.a.

See nädal on paljude inimeste jaoks põnev aeg. Praegu tasuks rohkem keskenduda neile tegevustele, mis viimasel ajal on keeruliseks osutunud, sest praegu on võimalik nii mõnedki asjad jälle paremini tööle saada. Arvatavasti avanevad sellel nädalal paljudele uued võimalused, kuid nendest kinnihaaramisel tasuv säilitada kaine mõistus. Liigne tormakus või tekitada pikaks ajaks probleeme ja arusaamatusi. Dokumentidega tasuks praegu palju hoolikamalt ringi käia. Tavalisest enam tasuks jälgida oma tervise käekäiku.




JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

Oled sellel nädalal tavalisest ettevõtlikum, kuid pead arvestama ka sellega, et sugugi kõik asjad ei kulge plaanitult. Seepärast ära endale praegu liialt suuri eesmärke seadma hakka. Rahalistele asjadele peaksid praegu kindlasti veidi enam tähelepanu pöörama. Ole valmis tegema muudatusi oma plaanides, et seeläbi kõik asjad kenasti õigeaegselt tehtud saaksid. Suhtlemisel teiste inimestega tasuks Sul tähelepanelikult jälgida, et Sinu ümber ei liiguks inimesi, kes võiksid Sind vales suunas liikuma panna. Hea aeg mitmesuguste koduste plaanide teostamiseks, kuid peaksid jälgima ka seda, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju kohustusi.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

See nädal peaks olema Sulle edukas aeg. Sulle on avanemas uued võimalused, kuid ära reaalsustaju kaota. Tööalastes asjades suudad praegu kergema vaevaga ületada esilekerkinud takistused, kuid tagad endale paremad tulemused siiski peamiselt siis, kui osaled aktiivsemalt meeskonnatöös. Mitmesuguste ettevalmistuste tegemine tuleks praegu kasuks, kuna oskad pisidetailidele rohkem tähelepanu pöörata. Töö tegemisel tasuks Sul järgida kõiki ohutusreegleid. Ka liikluses tasuks praegu ettevaatlikum olla.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

See nädal on Sulle hea aeg. Sul on võimalik nii mõnedki oma ideed teoks teha. Sul tuleks praegu rohkem tähelepanu pöörata erinevatele detailidele, sest need mõjutavad Sinu tegemisi oluliselt enam kui tavaliselt. Informatsiooni hankimiseks on praegu hea aeg, mistõttu võiksid selle eesmärgi nimel rohkem teiste inimestega suhelda. Kui Sulle on avanemas mõningad uued võimalused, siis ära torma neist kinni haarama. Et olulistes asjades selgus saada, vajad praegu rohkesti aega. Ettevaatlikum tasuks olla võimalike vigastuste tekkimise suhtes.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

See nädal tuleb Sulle üsna põnev. Saad tegeleda asjadega, millega Sa tavaliselt eriti palju kokku ei puutu. Usalda olulistes asjades oma sisetunnet, sest faktid võivad Sind alt vedada. Hea aeg selleks, et koos oma perega aeg maha võtta ning tegeleda meelepäraste asjadega. Eriti hea aeg siis, kui saad minna perega puhkama. Kui sellist võimalust pole, siis tasuks igal õhtul leida aega üheskoos millegi huvitavaga tegelemiseks. See nädal on hea aeg reisimiseks, eriti autoga või bussiga. Teiste inimestega suhtlemisel peaksid olema skeptiline nende inimestega, kes Sulle kerget elu ja kiiret rikastumist lubavad.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elukoha horoskoop


Sünnihoroskoop + horoskoop naisele


Armastuse karma horoskoop


Tassid: linnud (4 tk)


Tassid: Cafe Terrace at Night - Vincent Van Gogh (2 tk)


Pehme mänguasi: iguaan


Seinakell


Taro kaardid: Rana George Lenormand (koos raamatuga)


Multitööriist: Leatherman Wingman 832523


Pehme mänguasi: paabulind


Vihmavari: kassid


Kaitseingli kujuke: tiigrisilm



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused