Ruunide ennustus ajavahemikuks 27.08.2018. – 02.09.2018.a.

See nädal on suurepärane aeg inimsuhete arendamiseks. Üksteisega läbisaamine peaks olema praegu tavalisest parem ning kõikvõimalikud erimeelsused leiavad seetõttu positiivse lahenduse. Pikemaajalisi plaane pole praegu mõttekas teha, sest liialt paljud asjad on muutumises ning kindlad plaanid tähendavad seda, et need tuleb varem või hiljem ära muuta. Rahaasjad eeldavad praegu mõnevõrra suuremat tähelepanu ning pealiskaudsus selles osas võib ennast hiljem valusalt kätte maksta.




JÄÄR, LÕVI JA AMBUR

Tunned ennast sellel nädalal hästi ning ka Sinu ettevõtmised õnnestuvad tavalisest paremini. Praegu on hea aeg selleks, et teeksid oma elus algust uute ettevõtmistega, sest need peaksid Sul suurepäraselt õnnestuma. Kannatlikkus pole praegu Sinu tugevaim külg, mis võib tekitada mõningaid arusaamatusi inimsuhete vallas. Peaksid oma väljaütlemiste osas kindlasti praegu ettevaatlikum olema. Sinu osaks võib saada informatsioon, mis paneb Sind edaspidi paljudesse asjadesse hoopis teistmoodi suhtuma. Kasuks tuleks see, kui pööraksid rohkem tähelepanu oma perekondlikele suhetele. Püüa lahendada probleemid enne, kui need suurteks paisuvad.




KAKSIKUD, KAALUD JA VEEVALAJA

Sellel nädalal pole Sinu energiavarud kuigi suured, mistõttu on see nädal passiivsuse periood. Praegu tuleb olla kannatlik ning mitte kiirustada erinevate esilekerkinud takistuste ületamisel. Edukus pole praegu Sinuga, mistõttu ei ole mõttekas keskenduda uute plaanide ja ideede teostamisele. Praegu tasuks rohkem keskenduda kokkuvõtete tegemisele, et seeläbi enda jaoks selgeks teha varasemad eksimused. See aitaks Sul edaspidi nii mõnedki asjad oluliselt paremini toimima saada. Kasuks tuleks informatsiooni hankimine, teadmiste omandamine ja suhtlemine, et seeläbi luua endale edaspidiseks kindlam vundament, millele toetuda.




SÕNN, NEITSI JA KALJUKITS

Sellel nädalal peaksid olema oma rahaasjadega ümberkäimisel tavalisest ettevaatlikum. Pole välistatud rahalised kaotused, millega oleks Sul edaspidi väga keerukas toime tulla. Peaksid rohkem mõtlema sellele, kuidas Sinu üks või teine samm tulevikku mõjutab. Tööalastes asjades on võimalikud mitmesugused tagasilöögid, kuid suudad need üsnagi edukalt lahendada. Kasuks tuleks see, kui rohkem oma kolleegidega koostööd teeksid. Koduses majapidamises pole praegu mõttekas eriti suuri plaane teostama asuda, kuna soovitud eesmärkide saavutamine oleks keeruline.




VÄHK, SKORPION JA KALAD

See nädal toob Sinu ellu arvatavasti kaasa mitmesuguseid muutusi ja arenguid. Oluline on nendega kaasa minna, mitte nende vastu võitlema hakata. Üldiselt tagavad selle nädala sündmused Sulle positiivsed emotsioonid ja edukuse pikemas perspektiivis. Suurt kasu pole praegu mõttekas ootama hakata, sest praegu lood oma edaspidisele elule vundamenti. Perekondlikes suhetes on pinged kerged tekkima, mis on peamiselt tingitud erinevatest hirmudest. Kui püüad neile hirmudele lahendused leida, leiavad aset ka positiivsed peresuhete paranemisel.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Numeroloogia kalender


Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Aastahoroskoop (perekond)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikesetõus rabas


Lamborghini Gullardo


2in1: käevõru/kaelakee: oonüks ja tiigrisilm


Kaelakee


Kausid (6 tk)


Skulptuur


Kausid (2 tk) (24 cm)


Taro kaardid: Messenger Oracle (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: Nõmmeveski juga



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused