Ameerika pannkookide eripäraks on nende paksus ja kohevus. Kõige paremini maitsevad need pannkoogid koheselt pannilt võetuna. Serveerimiseks sobib kõige paremini vahtrasiirup.
KOOSTISAINED
4,5-5 dl jahu (oleneb kui pakse pannkooke soovida)
2,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
3 spl suhkrut
1,5-2 dl piima (oleneb jälle koogi paksusest)
3 muna
50 g võid
vahtrasiirupit serveerimiseks (võib ka mõni muu moos olla)
VALMISTUSJUHEND
Sulata või ja lase jahtuda, lisa piim, ükshaaval munad rahulikult vispeldades (käsivispliga).
Sega kuivained eraldi suuremas nõus ja lisa vähehaaval piimasegu vispeldades, et ei tekiks klimpe.
Prae pannil, umbes 0,5 dl taigent ühe pannkoogi kohta, mitte väga suurel kuumusel. Kui kookidele tekivad mulliaugud, on aeg keerata teine pool.
Valmis pannkooke serveerida vahtrasiirupi, või, moosi või peekoniga.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.