Byroni kartulid

Byroni kartulid ehk Byroni pätsikesed on väga hea maitsega ja toitvad. Huvitav toit nii igapäevaselt, kui ka peolauale.




KOOSTISAINED

750 g kartuleid
50 g võid
1/4 l hapukoort
40 g riivitud juustu
soola
pipart
margariini küpsetamiseks




VALMISTUSJUHEND

Pese koorega kartulid, keeda umbes 30 minutit. Koori, haki, sega võiga, maitsestada soola ja pipraga. Lisa hapukoor.

Vormi pätsid ning prae neid veidi. Praetud pätsid aseta ahjuvormi. Raputa peale riivjuustu.

Küpseta 220 kraadi juures 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ja kollakas.





Telli pilt pildipangast. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


Õhtune Tallinna kesklinn


Viljandi


Õhtune Tallinna kesklinn



Seotud postitused