Byroni kartulid

Byroni kartulid ehk Byroni pätsikesed on väga hea maitsega ja toitvad. Huvitav toit nii igapäevaselt, kui ka peolauale.




KOOSTISAINED

750 g kartuleid
50 g võid
1/4 l hapukoort
40 g riivitud juustu
soola
pipart
margariini küpsetamiseks




VALMISTUSJUHEND

Pese koorega kartulid, keeda umbes 30 minutit. Koori, haki, sega võiga, maitsestada soola ja pipraga. Lisa hapukoor.

Vormi pätsid ning prae neid veidi. Praetud pätsid aseta ahjuvormi. Raputa peale riivjuustu.

Küpseta 220 kraadi juures 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ja kollakas.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Vaas


Käevõru: malahhiit ja punane tiigrisilm (2 tk)


LED küünlad (3 tk)


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Victorinox


Taro kaardid: The Moon & Stars (koos raamatuga)


Taro kaardid: Mystic Martian Oracle (koos raamatuga)


Hundi kujuke: sodaliit


Roostevabast terasest kausid (3 tk)

Related posts