Kiiresti valmiv teravamaitseline hakklihapann, mis aitab samas figuuri hoida.
KOOSTISAINED
2 portsjonit
1/2 – 1 tšillipiprakauna
1 küüslauguküüs
1 sibul
1 tl õli
200 g kalkunihakkliha
300 g keedetud kartuleid
2 tomatit
120 g rohelisi herneid (konserv või külmutatud)
soola
pipart
VALMISTUSJUHEND
1. Eemalda tšillipirakauna seemned ja haki peeneks. Haki küüslauguküüs ja sibul.
2. Kuumuta pann koos õliga ja prae köögiviljad läbi. Lisa pannile hakkliha ja prae umbes 5 minutit.
3. Lisa tükeldatud kartulid, tomatid ja herned. Prae veel 5 minutit, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kuumalt.
Retsepti allikas:
NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.
Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.