Hautatud loomaliha majoneesiga

Lihtsalt valmiv lihatoit, mis maitseb väga hästi. Sobib serveerimiseks kartulite või riisiga. Toidu valmistamiseks tuleb ainult aega varuda.




KOOSTISAINED

600-700 g veiseliha
2 keskmist sibulat
400 g majoneesi
soola
pipart
300 g šampinjone




VALMISTUSJUHEND

1. Viiluta liha umbes 1 cm paksusteks viiludeks.

2. Viiluta sibul umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks.

3. Puista lihatükid mõlemalt poolt kergelt üle soola ja pipraga.

4. Laota lihalõigud väiksemasse ahjuvormi vaheldumisi sibulaviiludega (püstiselt).

5. Kalla peale majonees.

6. Kui Sul on kaanega ahjuvorm, kasuta seda. Kui Sul ei ole kaanega ahjuvormi, kata ahjuvorm fooliumiga.

7. Pane ahjuvorm 160-170 kraadi juurde 2 tunniks hauduma.

8. Puhasta ja seejärel viiluta šampinjonid.

9. Tõsta ahjuvorm ahjust.

10. Tõsta šampinjonid liha peale. Kata ahjuvorm uuesti kaanega või fooliumiga ning pane uuesti ahju.

11. Hauta veel 1 tund 160-170 kraadi juures.

Serveeri kartulite või riisiga.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Kuuhoroskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop mehele


Tassid (4 tk)


Seinakaunistus: hunt


Kausid (5 tk)


Skulptuur: tüdruk linnuga


Ripats


Vaas (16 cm) - Iittala


Seinapilt lõuendil: Nõmmeveski juga (panoraam)


Kausid (6 tk) (17,5 cm)


Ekskavaator JCB 8010 CTS

Related posts